Evet, ben de hayatın bu aşamasına ışınlanmak istiyorum. Sevgili cupid, beni buradan alın diye göklere mi bagırsam acabaBirzamanlar bende platonik ask yasiyordum. Baya uzun surdu amaSonra sıkıldım herhalde. Unuttum onu. Simdi goruyorum kendisni ara sira ‘oyggg bunami tutulmusum onca zaman’ diyorum. Okadar itici geliyorki gozume. Allahtan acilmadim hicc sukurler olsun yarabbiiiimmm neyin kafasini yasamissam
Sahalarda görmek istediğim türden bir yorum, çok teşekkür ederim öncelikle.Kesinlikle sartlar asik olma durumunu cok etkiliyor. Insanin gununu nasil gecirdigi. Pandemide bu ilgi alanlarini biraz daha farkli yonlendirmek lazim sanirim... Mesela ben su aralar saglikli yemek + egzersiz hedefi koydum onu takip ediyorum. Bir de mesleki anlamda beni gelistirecek bir online ders serisine basladim. Kurumun kariyer danismaniyla gorusmeler ayarladim. Hic kiyafetim yoktu kendime birkac parca kiyafet aldim dolabimi biraz yeniledim. Bu sekilde kendimi guclu hissettirecek seyler yapmaya calisiyorum. Daha guclu, tek basina da mutlu, guclu kadin ayaklari cekiyorum ayna karsisinda.
Mesela bu sarkiyi dinlemeyi birakin Beyonce'den all the single ladies olsun I'm a grown woman olsun, who run the world olsun guclu yalniz kadin sarkilari acin dinleyin :)
Gunluk tutun mesela o da bana cok farkindalik kazandiriyor. 32 yildir sevdigim erkeklerin tum kotu huylarinin babama benzedigini gunluk tutarken kesfettimOlaylarin nedenini nasilini anlamak ic goru sahibi olmak cidden yardimci oluyor.
Evet, ben de hayatın bu aşamasına ışınlanmak istiyorum. Sevgili cupid, beni buradan alın diye göklere mi bagırsam acaba
Bilmem ki, bu işleri hep cupid mahvetmiyor mu zaten, o yaptıysa o bozsun, salsın beni diye dedim herhaldeCupidin sana yararimi oluuurrr zararimi bilemedimmBenim icinde kesinlikle o olamazdi cunku eski sevgilisini taniyordum. Arkadasligimiz olmazsa bile benim kabul edemeyecegim birseydi. Bir zaman sonra sikılıyor insan yaa. Aayh karsiliksiz sev sev nereye kadar. Sevip sevilmek varken Oyle dusun bos insanlara bos duygular yukleyemem de
Adamın tercihleri mi farklı
İlk aklıma bu geldi valla
Gercekten bu yogun heyecani bitirmek istiyorsan ilgi duydugun bir konuya yonelmen lazim.
Ornek istersen ben bu aralar CengizHan a taktim kafayi :) O donemleri okuyorum, izliyorum vs..
Dusunmek istemedigim birsey oldugunda ciddi anlamda ise yariyor. Cunku konu konuyu aciyor ve ona da bakim, sunu da okim derken bir bakiyorum saatler gecmis kafa bunlarla dolmus
Dogru dürüst bildigim bi şarkısı da yok ama konsept kahkaha attırdıTürkçe yazmama sebebin ismail yk şarkısı gibi başlık acmiyim diye dimi ölümü öp doğruları konus sen önce bi
Dogru dürüst bildigim bi şarkısı da yok ama konsept kahkaha attırdı
Anlatsanıza biraz, neticede erkek gibi erkek, tanısam belki çadırının kadını olmayı bile düşünebilirdim, onun bile oluru vardı bakGercekten bu yogun heyecani bitirmek istiyorsan ilgi duydugun bir konuya yonelmen lazim.
Ornek istersen ben bu aralar CengizHan a taktim kafayi :) O donemleri okuyorum, izliyorum vs..
Dusunmek istemedigim birsey oldugunda ciddi anlamda ise yariyor. Cunku konu konuyu aciyor ve ona da bakim, sunu da okim derken bir bakiyorum saatler gecmis kafa bunlarla dolmus
Yoksa ben zurna mıyım sevgili SamanthaYa iste yok mu beni beğeneni ben begenmem benim begendigim ise beni begenmez.
Aşık olmak istemem aşık olurken, aşık olunca ne anladim olmamam gerekenden.
Benzer işler.
Ya bugun kk acayip komik alkollu degilken uzun zamandir bu kadar gulmemistim ha. Buldugun konu gercekten cok heyecanli adami alir götürür uc oglu mu vardi onun ogedaydi bi tanesinin ismi galiba anlat anlat tum dertlerimi unuttum su an oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?