Kesinlikle sartlar asik olma durumunu cok etkiliyor. Insanin gununu nasil gecirdigi. Pandemide bu ilgi alanlarini biraz daha farkli yonlendirmek lazim sanirim... Mesela ben su aralar saglikli yemek + egzersiz hedefi koydum onu takip ediyorum. Bir de mesleki anlamda beni gelistirecek bir online ders serisine basladim. Kurumun kariyer danismaniyla gorusmeler ayarladim. Hic kiyafetim yoktu kendime birkac parca kiyafet aldim dolabimi biraz yeniledim. Bu sekilde kendimi guclu hissettirecek seyler yapmaya calisiyorum. Daha guclu, tek basina da mutlu, guclu kadin ayaklari cekiyorum ayna karsisinda.
Mesela bu sarkiyi dinlemeyi birakin Beyonce'den all the single ladies olsun I'm a grown woman olsun, who run the world olsun guclu yalniz kadin sarkilari acin dinleyin :)
Gunluk tutun mesela o da bana cok farkindalik kazandiriyor. 32 yildir sevdigim erkeklerin tum kotu huylarinin babama benzedigini gunluk tutarken kesfettim

Olaylarin nedenini nasilini anlamak ic goru sahibi olmak cidden yardimci oluyor.