asik olmak istiyorum ama evliyim!

İyi de Burcu'm bu kadın spontane bir şekilde aşık olmuş, boşanıp aşkını yaşayacak kadar dik duran birisi değil ki.
Baksana hala kocamı seviyorum, boşanmam, kaptırmam diyor. Bu kadın ergen kuzenlerine özenip özenip, küçük kaçamaklar yaşayıp heyecan yaşamak derdinde. Elini taşın altına koyma cesareti yok. Kaçak dövüşmek niyetinde. Aslında 12 sayfadır kızılan şey bu.

Evlilikte taraflar zamanla değişebilir ki illaki değişir. Yeniden bir insanın aşık olması için öncekiyle artık duygusal bir bağının kalmaması gerekir. Ben böyle inanıyorum.
Henüz evli değilim eksiğim olabilir ama zaten ev arkadaşı modundaki bir evlilik varsa zamanla kaçınılmaz olmuyor mu ayrılık? Aslında ortada olan fakat üzerinde durulmayan problemler var demek değil midir? Ben eşlerin birbirlerini aldatma noktasına gelmeden önce ilişkiyi bitirmelerinden yanayım. Bence toplum olarak boşanmaya karşı insanların bakış açısından kaynaklı tüm sorun.

ben ona zaten bişi demiyorum.ne istediğini kendi de bilmiyo.evliliğin tek düzeliğinden sıkılıp neye saracağını şaşırmış biraz, mutsuzluğunun nedenini arıyo bence sadece.

boşan ne halin varsa gör diyoruz sana anlamıyormusun. Giyinir süslenir gezersin. Tek bi kişiye bağımlı olmazsın işte bugün orda yarın burda. Bu kafa yapısına sahip insanlar neden evlenir hiç anlamam..

Giyinip, kuşanıp ortalara salınca kendini ve millet sana bakınca ne gibi bir özgüven patlaması yaşayacaksın? Bunun evliliğine katkısı ne olacak? Sabah giyindin çıktın, herkes sana baktı yolda, akşam oldu eve geldin yine koca aynı koca, sana faydası ne olacak bunun?

Hayır yani sıkıntılı evliliklerin çözümünü buldum, bu da süslenip sokağa çıkmak diyorsan net bilgi ver bize.

Kocana aşık olman şuan önündeki en mantıklı hareket.
Başka seçenekler de var ama çocuk falan var diye üstünde durmadım onların.

Konusacaksin hareket lazım de . Burda yazdığın kadar açık olma ama ilgiye ihtiyaç duyduğunu egonu bastiramadigini anlat. Sevilmek begenilmek istiyorum bunu yapan sen olursan evlilik bitmez yoksa kendi problem kisiligimle bu evliliği bitirmek zorunda kalacağım de

Ama bu evliliğin kaçınılmaz sonu.Gerçekten de en kör kütük aşkın bile bir sonu var 1 bilemedin 2 sene.Sonrasında o aşk sevgiye ya dönüşüyor ya da dönüşemiyor.Ben hiç görmedim 10 yıldır evli olup birbirine aşık olan insanlar.Onun adı artık sevgi, bağlılık, sadakat, vefa ve hayat arkadaşlığı oluyor. Aşk denilen olay bambaşka bişi. Ev arkadaşı modu bi süre sonunda kaçınılmaz yani, illa bi sorun olması gerekmiyor.Çünkü çok iyi anlaştığın, çok sevdiğin ve mutlu evliliğin de bi süre sonra rutin olmaktan kurtulamıyor.Sorun da bu zaten bence.

ben ona zaten bişi demiyorum.ne istediğini kendi de bilmiyo.evliliğin tek düzeliğinden sıkılıp neye saracağını şaşırmış biraz, mutsuzluğunun nedenini arıyo bence sadece.
Ben de öyle düşünüyorum.
Ama aldatılmaktansa boşanmayı ben de öneriyorum.
Evliyken aşık olmak konusu ise biraz karmaşık işte. Olunabilir, insanız katılıyorum. Ama birkaç örnek görünce, acaba mı dedim. Yani kadın hastaydı, çocuklar vardı, adam da güm diye aşık oldum diye çıktı ortaya. Boşadı, ama ne bileyim olmadı sanki...

Bosan..
Ask istiyorsan esinle.olan sevgini besle,beceremiyorsan bosan ama sakin aldatma..

O apayrı bi konu, işin ihanet kısmı.Aslında eşinin karşısına çıkıp "ben artık seni sevmiyorum, başkasına aşık oldum insan gibi ayrılalım" demekle arkasından gizlice aldatmak arasında bence sadece kavramsal açıdan farklılık var.Yoksa ikisi de ihanet aslında.Karşıdakinin dürüst olması daha az acı vermiyor. Hatta diğerini yaşayanlar "en azından beni tamamen kaybetmeyi göze alamamış" diye avunup affediyor bile.

e hazırda adam varmıs işte. kocana aşık oluver
asik oluncak gibi degilki ne kendine bkiyo ne bana ilgi gosteriyo ne bi romantiz tek muhabbet acim yemek yap cayimj getirr ben yatiyom sbah kahaltiyi hazir et oglenede tost yap by...
bu yani ben cok cabaladum neler yaptim sacmj biya makyaj yap masa kur karsila yemeni yedi uyudu.. e bende 26 yasinda gencecik bir kadinim asksiz bombos yasiyorum heyecansiz...ama yapicak hicbisey yok bosanma gibi bi durum yok olamaz

Kocam mesela karşıma geçip ben aşık oldum dese, iyi dürüst davrandı diyemezdim. Yakıp yıkardım, asla "hanım" diye tabir edilen oturaklı tiplerden olmadım.
Aldatılsam ne yapardım? Daha şiddetli yakıp yıkardım. Bak ben de dürüstçe söylüyorum :)

Bir konu vardı 7 aylık hamileydi ablamız, kocası karşısına geçip ben başkasına aşık oldum, üzgünüm demişti. Yani ne denebilir ki? Bence berbat bir durum.
Başka bir tane daha vardı, kadıncağız 2 aylık evliydi, adamın gayri meşru çocuğu çıkmıştı, adam babalığa dayanamıyorum, üzgünüm demişti.
İkisinde de tercih edilmeyen kadınlar var, istenmemek her durumda istenmemek işte. Kavram farklılığı hafifletmiyor ki.

Bende bazen o gençlik duygularını heycanını özlerim süslenirimde bazen ama birileri bana baksın diye değil kendimi mutlu etmek için eski sevgililerim umrumda değil çünkü eşimden başka kimseye tutkuyla aşık olmadım benimde eşimin ailesiyle sorunlarım çok oldu bi kızım var bu aralar ilişkimiz monoton eşimin mesai saatleri uzun ama yinede onu beklerim aşkımız belki ateşli değil ama sonsuz bi saygı ve sevgi var her ne yaparsa yapsın çünkü çocuğumun babası o yaşınızdan dolayı değil bence kuzenlerinizin hızlı hayatı ve çocuk biraz sıkmış canınızı ne kadar düzgün bi eşiniz varmış bize yazdığınız bu hislerinizi eşinize yumuşatarak tabiki biraz anlatın paylaşın onunla belki size kendini aşık etmek için harekete geçer ve sizde istediğiniz o heycanı yakalarsınız dışardakiler kesinlikle eşinizden daha iyi değil ortalık pislik kaynıyo lütfen eşinizin ve oğlunuzun kıymetini bilin yada boşanın

Büyük konuşmak istemiyorum ben olmam demiyorum ama bana ters geliyor. Tabii ki tekrar aşık olunabilir ama aşık olmayı aldatma bahanesi olarak kabul edemiyorum ben.

maalesef öyle, bedeli aldatılan taraf için çok ağır oluyor ve dürüstçe söylemek de çözüm değil.işte işler her türlü sarpa saracağından da toplum evliyken bu tür eylemleri tamamen yasaklıyor.inanılmaz sıkıcı, her türlü ilgisizliğin ve umursamazlığın olduğu seni mutsuzluktan öldüren evliliği çekeceksin diyor. Boşanan kadına da yer yok başkasına aşık olana da.Ama bu sadece kadınlar için geçerli tabi. Her haltı yiyip paşalar gibi gezen erkekler var etrafta. Toplum onlardan hesap sormuyor.

Duyanda s3ni 14 yasinda ergen kiz sanir. 26 yasinda essek kadar kadin olmussun. Yok susleneyim gezeyim. Yok elin pis kıllı herifleri bana baksin beni dusunup tuvalette isini gorsun. Sen kendine bu yolu yakistirmissan biz ne yapalim. Kolay gelsin. Ama oglun buyuyupte senin ne yolda oldugunu anlarsa senden igrenecek bunu da bil de. Ergen akilli seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…