İyi de Burcu'm bu kadın spontane bir şekilde aşık olmuş, boşanıp aşkını yaşayacak kadar dik duran birisi değil ki.Aynen öyle ben de onu dicektim.Evliyken aşk bu kadar tabu da onca insan neden eşini aldatıyor ve sonrasında boşanıp başkasıyla evleniyor o zaman.
Hayatın statik olmamasının yanı sıra ben kendime bakıyorum evlendiğimde bambaşka bi insandım şimdi bambaşkayım.Hayata bakış açım ve hayattan beklentilerim nerdeyse tamamen değişti. Karşımdaki insan tamamen bana ters olsa evlilikte paylaşacak ne kalıyor ki zaten?Eşimde neyi çekici bulabilirim?
Ayrıca da kimse sokağa ben bugün karımı/kocamı aldatıyım hadi bi aşık oluyum diye çıkmıyor.Öyle ya da böyle insanlar kendilerine hakim olamıyor.Bunu nası eleştirebiliriz?
Maalesef bizim gibi düşünen kadın sayısı çok az.Yorumlardan görüldüğü gibi evliyken başkasına aşık olmak en büyük ahlaksızlık.Aşık olmak diyorum.Aşk yaşamak kısmına girmiyorum hiç.İnsan değiliz çünkü, toplum nereye sürüklerse ne derse öyle yapmalıyız.
Aynen öyle ben de onu dicektim.Evliyken aşk bu kadar tabu da onca insan neden eşini aldatıyor ve sonrasında boşanıp başkasıyla evleniyor o zaman.
Hayatın statik olmamasının yanı sıra ben kendime bakıyorum evlendiğimde bambaşka bi insandım şimdi bambaşkayım.Hayata bakış açım ve hayattan beklentilerim nerdeyse tamamen değişti. Karşımdaki insan tamamen bana ters olsa evlilikte paylaşacak ne kalıyor ki zaten?Eşimde neyi çekici bulabilirim?
Ayrıca da kimse sokağa ben bugün karımı/kocamı aldatıyım hadi bi aşık oluyum diye çıkmıyor.Öyle ya da böyle insanlar kendilerine hakim olamıyor.Bunu nası eleştirebiliriz?
Maalesef bizim gibi düşünen kadın sayısı çok az.Yorumlardan görüldüğü gibi evliyken başkasına aşık olmak en büyük ahlaksızlık.Aşık olmak diyorum.Aşk yaşamak kısmına girmiyorum hiç.İnsan değiliz çünkü, toplum nereye sürüklerse ne derse öyle yapmalıyız.
İyi de Burcu'm bu kadın spontane bir şekilde aşık olmuş, boşanıp aşkını yaşayacak kadar dik duran birisi değil ki.
Baksana hala kocamı seviyorum, boşanmam, kaptırmam diyor. Bu kadın ergen kuzenlerine özenip özenip, küçük kaçamaklar yaşayıp heyecan yaşamak derdinde. Elini taşın altına koyma cesareti yok. Kaçak dövüşmek niyetinde. Aslında 12 sayfadır kızılan şey bu.
boşan ne halin varsa gör diyoruz sana anlamıyormusun. Giyinir süslenir gezersin. Tek bi kişiye bağımlı olmazsın işte bugün orda yarın burda. Bu kafa yapısına sahip insanlar neden evlenir hiç anlamam..esime cok diyorum ask stiyorum.sana eskisi gibi asik olmak hoslanmak istiyorum biraz kendine bak zayifla parfum kullan bana suorizler yap guzel biseler soyle diyorum cevap bile vermiyo dalga geciyo
ama ben bakimli suslu kibar guzellige onem veren biriyim hayatim esime yemek yapma onun kisisel ihtiyaclarini karsilamakla gecti....peki ya ben?
Evlilikte taraflar zamanla değişebilir ki illaki değişir. Yeniden bir insanın aşık olması için öncekiyle artık duygusal bir bağının kalmaması gerekir. Ben böyle inanıyorum.
Henüz evli değilim ama zaten ev arkadaşı modundaki bir evlilik varsa zamanla kaçınılmaz oluyor ayrılık. Aslında ortada olan fakat üzerinde durulmayan problemler var demek değil midir? Ben eşlerin birbirlerini aldatma noktasına gelmeden önce ilişkiyi bitirmelerinden yanayım. Bence toplum olarak boşanmaya karşı insanların bakış açısından kaynaklı tüm sorun.
Ben de öyle düşünüyorum.ben ona zaten bişi demiyorum.ne istediğini kendi de bilmiyo.evliliğin tek düzeliğinden sıkılıp neye saracağını şaşırmış biraz, mutsuzluğunun nedenini arıyo bence sadece.
Ben de öyle düşünüyorum.
Ama aldatılmaktansa boşanmayı ben de öneriyorum.
Evliyken aşık olmak konusu ise biraz karmaşık işte. Olunabilir, insanız katılıyorum. Ama birkaç örnek görünce, acaba mı dedim. Yani kadın hastaydı, çocuklar vardı, adam da güm diye aşık oldum diye çıktı ortaya. Boşadı, ama ne bileyim olmadı sanki...
asik oluncak gibi degilki ne kendine bkiyo ne bana ilgi gosteriyo ne bi romantiz tek muhabbet acim yemek yap cayimj getirr ben yatiyom sbah kahaltiyi hazir et oglenede tost yap by...e hazırda adam varmıs işte. kocana aşık oluver
Kocam mesela karşıma geçip ben aşık oldum dese, iyi dürüst davrandı diyemezdim. Yakıp yıkardım, asla "hanım" diye tabir edilen oturaklı tiplerden olmadım.O apayrı bi konu, işin ihanet kısmı.Aslında eşinin karşısına çıkıp "ben artık seni sevmiyorum, başkasına aşık oldum insan gibi ayrılalım" demekle arkasından gizlice aldatmak arasında bence sadece kavramsal açıdan farklılık var.Yoksa ikisi de ihanet aslında.Karşıdakinin dürüst olması daha az acı vermiyor. Hatta diğerini yaşayanlar "en azından beni tamamen kaybetmeyi göze alamamış" diye avunup affediyor bile.
aaa bu yorumla kocami kiskandim galibaBir yanlışın var harcanan sen değilsin..
Hayat böyledir.
Gerçekten sevilmeyi hakeden kadınlar paspas edilir.
Gerçekten sevilmeyi hakeden adamlar da senin gibi biriyle harcanır gider..
Ama bu evliliğin kaçınılmaz sonu.Gerçekten de en kör kütük aşkın bile bir sonu var 1 bilemedin 2 sene.Sonrasında o aşk sevgiye ya dönüşüyor ya da dönüşemiyor.Ben hiç görmedim 10 yıldır evli olup birbirine aşık olan insanlar.Onun adı artık sevgi, bağlılık, sadakat, vefa ve hayat arkadaşlığı oluyor. Aşk denilen olay bambaşka bişi. Ev arkadaşı modu bi süre sonunda kaçınılmaz yani, illa bi sorun olması gerekmiyor.Çünkü çok iyi anlaştığın, çok sevdiğin ve mutlu evliliğin de bi süre sonra rutin olmaktan kurtulamıyor.Sorun da bu zaten bence.
Kocam mesela karşıma geçip ben aşık oldum dese, iyi dürüst davrandı diyemezdim. Yakıp yıkardım, asla "hanım" diye tabir edilen oturaklı tiplerden olmadım.
Aldatılsam ne yapardım? Daha şiddetli yakıp yıkardım. Bak ben de dürüstçe söylüyorum :)
Bir konu vardı 7 aylık hamileydi ablamız, kocası karşısına geçip ben başkasına aşık oldum, üzgünüm demişti. Yani ne denebilir ki? Bence berbat bir durum.
Başka bir tane daha vardı, kadıncağız 2 aylık evliydi, adamın gayri meşru çocuğu çıkmıştı, adam babalığa dayanamıyorum, üzgünüm demişti.
İkisinde de tercih edilmeyen kadınlar var, istenmemek her durumda istenmemek işte. Kavram farklılığı hafifletmiyor ki.
sonuna kadar haklısınBir yanlışın var harcanan sen değilsin..
Hayat böyledir.
Gerçekten sevilmeyi hakeden kadınlar paspas edilir.
Gerçekten sevilmeyi hakeden adamlar da senin gibi biriyle harcanır gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?