• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asik olmak istiyorum ama evliyim!

asik oluncak gibi degilki ne kendine bkiyo ne bana ilgi gosteriyo ne bi romantiz tek muhabbet acim yemek yap cayimj getirr ben yatiyom sbah kahaltiyi hazir et oglenede tost yap by...
bu yani ben cok cabaladum neler yaptim sacmj biya makyaj yap masa kur karsila yemeni yedi uyudu.. e bende 26 yasinda gencecik bir kadinim asksiz bombos yasiyorum heyecansiz...ama yapicak hicbisey yok bosanma gibi bi durum yok olamaz
sen dıyorsun kı; hunharca kocamı aldatmak istiyorum. ee aldat bize niye soruyorsun kı?

Sizin içinizde bir boşluk var anladığım kadarıyla. Aşk gelip geçici bir duygudur sevgi ise daimdir bence. Küçük şeylerden mutlu olmaya çalışın madem eşininizi çok seviyorsanız.ben şahsen güzel olduğumu bilmek için bunu başkalarından duymayı beklemiyorum. Aynaya her baktığımda ben güzelim diyorum ve bunun için şükrediyorum. Eşimden bunu duymak ise onare eder.kendimi nasıl geliştirebilirim evladıma ne kalabilirim diye düşünüyorum ben. Kelebek olayı çoktan kapandı belki de ama bundan rahatsız değilim.insan aşkı görmek istediği sürece görebilir bence. Birlikte içilen bir yudum çayda bile.. Elbette sıkıntılı dönemlerden geçtik ama arkama bakmıyorum. Yaşadığım anın tadını çıkarmaya çalışıyorum.

sen dıyorsun kı; hunharca kocamı aldatmak istiyorum. ee aldat bize niye soruyorsun kı?
oyle bi istegim olsa aldatirdim ama aldatmadima gore zannettiniz kadar berbat bi kadin degiilim...neyse ya beni kimse anlamadi hoscakalin icimdeki eksik duygularla yasamaya devam edicem

Şimdi bi aşka daha yelken acsan, birkaç yıla yine bitecek aşkın.
Onu da bırakıp başkasına giderim dersen ayrı.
Ama onun sonu yok söyliyim.

Büyük konuşmak istemiyorum ben olmam demiyorum ama bana ters geliyor. Tabii ki tekrar aşık olunabilir ama aşık olmayı aldatma bahanesi olarak kabul edemiyorum ben.

Benim bi tanıdığım vardı.Eşi işsizdi babasından para alıp duruyodu onla geçiniyolardı.Kadın çalışıyodu. Babasından aldığı parayı adam dışarı çıkıp pavyonlarda yiyodu.Adamın evle hiç işi yoktu tek derdi kadınlar ve pavyondu.Kadın kaç kere adamı pavyonlardan topladı falan.Tabi adam alkolik aynı zamanda, bu yüzden de cinsel hayat sıfır.

Daha sonra ortaya çıkıyor ki kadın bi süre sonra adamı aldatmış.Hem de evli bi adamla. Neyse mahkeme falan oldu.Hakim şöyle demiş: "boşamıyorum sizi.ikiniz de aynı haltsınız.birbirinizden kalır yanınız yok."

maalesef öyle, bedeli aldatılan taraf için çok ağır oluyor ve dürüstçe söylemek de çözüm değil.işte işler her türlü sarpa saracağından da toplum evliyken bu tür eylemleri tamamen yasaklıyor.inanılmaz sıkıcı, her türlü ilgisizliğin ve umursamazlığın olduğu seni mutsuzluktan öldüren evliliği çekeceksin diyor. Boşanan kadına da yer yok başkasına aşık olana da.Ama bu sadece kadınlar için geçerli tabi. Her haltı yiyip paşalar gibi gezen erkekler var etrafta. Toplum onlardan hesap sormuyor.
Ama farkındaysan, başkasına aşık oldum cümlesini erkekler daha rahat kurabiliyor. Kadın bu cümleyi kurduğu anda meydan dayağını hak etmiş oluyor onlara göre.
Fakat şu da aklımı kurcalamıyor değil Burcu. Aldatmadım ama aşık oldum, edebimle boşanacağım. Be güzelim, sen camdan cama mı aşık oldun? Elbet aşık olana kadar, o kişiyle muhatap oldun, ondan onayını aldın da güvenip evdekini boşama aşamasına geldin. Yani iş oraya gelene kadar, zaten aldattın. Heh dürüstlük burada patlıyor. Bir noktadan sonra dürüst denebilir ancak. Ya da cesur denebilir, diğer boşanmayıp arkadan iş çevirenlere göre.

Vhalla burda herkes ayni negatif seylerden dem vurmus ama bilemezsin bosanirsan belki gercekten guzel bir aska denk gelirsin...hem dHa 26 yasindasin
evet koca iyi olabilir ama senin kafa disariya kaymis bi kere
bosanmak dunyanin sonu degil...dedigim gibi aradigini bulma olasiligin da bir o kadar yuksek....
ama dersen ki maddi durumum yok...cocuguma bakamam o zaman para biriktirmenin yolunu bulacwksin bi sekil

oyle bi istegim olsa aldatirdim ama aldatmadima gore zannettiniz kadar berbat bi kadin degiilim...neyse ya beni kimse anlamadi hoscakalin icimdeki eksik duygularla yasamaya devam edicem
yahu bana ne, bana mı aldatıyorsun sankı? sen kendi kendini aşağılıyorsun zaten
aşık olmak istiyorsun
evlisin
kocandan boşanmak istemıyorsun.. hem pastam dursun hem karnım doysun.
şunu aklından cıkarma; istemediğin hayatı yaşama asla ;)

Vhalla burda herkes ayni negatif seylerden dem vurmus ama bilemezsin bosanirsan belki gercekten guzel bir aska denk gelirsin...hem dHa 26 yasindasin
evet koca iyi olabilir ama senin kafa disariya kaymis bi kere
bosanmak dunyanin sonu degil...dedigim gibi aradigini bulma olasiligin da bir o kadar yuksek....
ama dersen ki maddi durumum yok...cocuguma bakamam o zaman para biriktirmenin yolunu bulacwksin bi sekil
kadın boşanmak istemiyor ki ne yardan geçerim ne serden diyor..

Nedense evliliğin bazı dönemlerinde, daha çok özgürlüğüne düşkün taraf
bu düşüncelere kapılabiliyo! Haklı buluyor muyum hayır!
Şehir değiştirin, size nacizane tavsiyem..
En azından eski manitalarınızı görmezsiniz...

Ama farkındaysan, başkasına aşık oldum cümlesini erkekler daha rahat kurabiliyor. Kadın bu cümleyi kurduğu anda meydan dayağını hak etmiş oluyor onlara göre.
Fakat şu da aklımı kurcalamıyor değil Burcu. Aldatmadım ama aşık oldum, edebimle boşanacağım. Be güzelim, sen camdan cama mı aşık oldun? Elbet aşık olana kadar, o kişiyle muhatap oldun, ondan onayını aldın da güvenip evdekini boşama aşamasına geldin. Yani iş oraya gelene kadar, zaten aldattın. Heh dürüstlük burada patlıyor. Bir noktadan sonra dürüst denebilir ancak. Ya da cesur denebilir, diğer boşanmayıp arkadan iş çevirenlere göre.

bunun nedenini burdaki yorumlara bakarsan anlarsın.önce biz kadınlar olarak birbirimizi linç ediyoruz, erkeklerin meydan dayağı atmasını da bu durumda çok anormal bulmamak gerek.evliyken aşık olmak konusuna tecavüz/taciz konularından daha çok tepki veriyoruz.

Şimdi kadın için işler başka yürüyor.Kadın bi kere garanticidir ve bi heyecan için kendini ateşe atmaz.Hele bi de bıçak sırtı bi konu var kadınları buna sürükleyen.Ben şimdi bu adam için kocamı boşayıp ortada kalabilirim.Boşanırsam toplum bana ne gözle bakar?kadınlar bunu düşünmek zorunda kalıyor ve bu yüzden erkekler kadar cüretkar olamıyorlar, alttan alta iş çevirmek zorunda kalıyorlar çünkü cüretkar olmak "ben başkasına aşık oldum eşimi boşadım" demek erkeklerde dürüstlüğün göstergesiyken kadınlarda edepsizliğin, yırtıklığın ve geleneksel cinsiyet rollerinin dışına çıkmış olmanın göstergesi oluyor.Bunu bize kim yapıyor?erkek egemen toplum, yani bizi böyle ikiyüzlü olmaya zorlayanlar gene erkekler ve erkek kafalı kadınlar oluyor.Yoksa sanmıyorum ki başkasına aşık olmuş mutsuz bi evliliği olan kadın bi de insanları avutmakla, kandırmakla uğraşmak istesin.Özetle, toplum kadında cüretkarlığı hoş karşılamıyor.Haddini bilecek kadın.

O küçük çocuğa üzülüyorum. Annesi babası evdeyken dışarıdaki erkeklere kendini beğendirmeye çalışıyor. Adamı da boşa yazık ona da .

Şakamısın sen ?
Çocuğundan sadece eteğimden çekiştirirken bla bla diye bahsetmişsin sen başka şeylerin derdine düşmüşsün yazık ya evli barklı hadi kocanı geçtim anne olmuş kadınsın annesin ya anne !!
utanmıyormusun evladında varken "dışarda bana baksınlar diye süslenip çıkıyorum bana bakmaları hoşuma gidiyor " gibi cümleler kurmaya ahmkça düşünmeye ...
Bu kafayla Eşinle ayrılır hayatını yaşarsın yeni yeni aşklara yelken açarsın eminim eminimde ya çocuğun onu hiçmi düşünmüyorsun ?

cevaplari okudum ve utandim kendimden.
bilmiyorum belki tamamen yanlis dusunuyorum ama cok sukur hata yapmadim insallah da yapmam
konuyu benim gibi dusnune evlier varmi diye actim merak ettim sahi hepiniz esinize asikmisiniz hic benim gibi seyler dusunmedinzmi
benim esim iyidir guven verir beni sever ama ilgi yok kendine de bakmiyor saldi iyice onla cikarken nisanliyken de asik degildim sadeve sevgi vardi gozum ondan baskasini gormuyordy ama ilgiliydi belki ben bu yuzden boyle oldum
asla bosanmam ondan
cocumu kocami cok seviyorum
:KK43:
Canim ya senin Turkce mealin varsa bir soylesinler bana bu ne perhiz bu ne lahana tursusu yahu ask yok ama cok seviyosun ama gozun disari kayar korkuyosn canin mi skiliyo ??

Mune Mune Konu fake gibi geldi, ilgilenir misin bi? :KK200:

Back
X