asik olmak istiyorum ama evliyim!

Bir de şunu düşün: Çok severek çok aşık olarak evlendin, ve adam tırt çıktı. Buna ne dersin?

Canım kaba tabirle sana rahatlık baya baya batmış.. Dışarda gorduğun o gençlerlede gezsen tozsan sonunda aynı şey olacak, monoton bi hayat.. Ne bekliyorsun bir omur boyu tum duygularını doruk noktasında mı yaşamayı.. Azıcık akıllı ol ya. Sahip olduğun şeylerin kıymetini bil geç olmadan.

Zamanla aşk bitti desen hak verecem belki de..
Zaten aşk yokken evlenmişsin, başkasına kaptırmamak adına, ne demekse, nasıl bir evleniş biçimiyse..
Şu saatten sonra aşk istiyosan eşinde bulacaksın, onunla ilişkinizi heyecanlandırmaya çalış.

Ya da boşan.. Başka alternatif yok.
Aslında var da önermiyorum

Annemin senin gibiler için söylediği bir sıfat vardır: "uçurum akıllı " Harbiden hiçbir fikrin tutarlı değil, yok neymiş şarkılar heyecanlandıracakmış, flört heyecanı istiyormuşmuş.
Bir de aldatmadım diyorsun, yoo bayağı aldatıyorsun. Milletle göz flörtünün dibine vurmuşsun, bekar halimle ben bile bu kadar cilve sinyali atmıyorumdur etrafa.
Bir de harcandım diyor, çocuğu defo olarak görüyorsun. İyi de bekar kalsan senle kim sevgili olacaktı? Galler prensi mi yoksa Danimarka prensi mi? Neye göre harcanma?
Bence sen boşan, çocuğu da babasına ver. Eteklerinden çekiştiren kimse de olmaz böylelikle. Bekar hayatı yaşamaya başla.

İnan senin gibi çok üye konu açtı, ama onlar en azından çocuklarım var, onları seviyorum vs. diyorlardı. Senin tüm cümlelerin ben ben ben. Hiç oğlun geçmiyor, bu nedenle yanında olmasan da olur.

Bunu görünce yazmadan edemedim. Alternatif bir bekar hayatı da benden olsun, iyice kıskansın madem.
Gecenin 3-4'lerine kadar otururum, sonra gündüzleri de uyurum. Selamlar.

Üzüldüm konu sahibesi için çok kötü bir hayat yaşıyor. Aşksız bir hayata kısılıp kalmış. Yaşım geldi evlenmeliyim zihniyetinin sonucu böyle oluyor, genç bir kadın ama hayatını kendi bitirmiş yazık.

smoll'u harcamışlar matmazel.
Güzelliği heder olup gitmişmiş. Yapmayın böyle,sevmiyorsanız ayrılın gitsin.6 yıldır evliyim aşkın heyecanı elbetteki yok ama sevginin,güvenin huzuru ve mutluluğu var yetiyor.Bir de kızımız var daha ne isterim ki?

Aramızdaki fark ben evlenmeden aşka ,flörte maceraya doydum.bekarken yedim içtim eğlendim gezdim tozdum,duruldum sonra evlendim. Çok afedersin pok mu vardı erkenden evlendin,erkenden çocuk yaptın yazık değil mi o çocuğa.

Güzelliğinden bahsetmişsin bütün cümlelerinde. Allah göstermesin başına bi kaza gelse o güzelliğin kalmaz. Elindeki adamın kıymetini bil. Burda aşk yaşayıp da gece gündüz dayak yiyen kadınlar var. Gerçekten de rahat batmış aksiyon istiyosun.

En çok da şu cümlemize kızdım millet aşk yaşarken benim eteklerimde çocuk.o çocuğa sahip olmak isteyip de olamayan kaç kişi var biliyor musunuz. Ayriyaten ne Bekliyordunuz. Eğer beklentileriniz varsa bu eşinizden olsun. Dışardan beklenti her türlü aldatmaya girer bence. Lütfen kendinize gelin

Aradığınız aşkı bir başkasın da bulunca oda bitecek. Eşiniz adına üzüldüm. Ve doğan çocuğunuzun ne günahı var.Umarım gerçek değilsinizdir ve bizimle kafa yapıyorsunuzdur. Eşinizi allah kurtarsın sizin gibi birinin elinden.

ayrıl o zaman.

Arkadaşım senin sorunun ne biliyomusun adamın seni sevmesi değer vermesi. İnsan oğluna seven yaranamazki. O adamın gözü dışarda olsaydı sağa sola baksaydı burda konu açardın kocamı sseviyorum ama beni sevmiyor ne yapıcam evliliğim bitmek üzere diye. Ah ahh

Başkasına kaptıramazdım ne demek ya ne çirkin bi cümle başkasına kaptırmayasın diye Ada'mın hayatını niye mahvediyorsun. Boşan sen o Ada'mdan Ada'm da gerçekten onu seven ve onu hakeden biriyle birlikte olsun Seninde suratına kimse bakmasın bir ömür aşksız kal. Sevmiyormuş ama Başkasına kaptıramazmış. Çirkin

cok acimasiz yorumlar yapiyorsunuz belkide haklisiniz yada tamamen hklsiniz...biraz akillandim sanki ya utandim bu dusuncemden acikcasi..ama biraz dha kibar olsaniz..ben yolda yururken bakisiyorum deniyorunki resmen bir erkkle bkismak aldatmadir mesrla yanimdan biri gecince yasitlarimdan ve ben tesadufen baktigimda bana baktini farkettiysem hosuma gidiyo .bosuna maval okumayin sizin de hosunza gidiyor .yolda yururken kadinlar bile bakinca bi yururyusumuz degismezmi bizi guzel buldugu icin bakti imrendi demezmiyiz cogu zaman ben aslinda cogu ilgisiz sevgisiz kadinin duygularina tercuman oldum da dogru soyleyeno dokuz koyden kovarlar

Konuyu açan arkadaş bizi trollüyor olabilir, umursamıyorum. Ama yazdıkları pek çok kişinin gerçekten yaşıyor olabileceği şeyler maalesef. O nedenle belki de doğru adrese ulaşır bir şekilde diye yazıyorum, neme lazım.

Nedense hepimizde bir mükemmeliyetçilik sendromu var. Sadece bizim topluma has bir şey de değil bu. Reklamların, dizilerin, filmlerin subliminal olarak verdiği mesajlardan kaynaklanıyor hep bu. Biz en güzel olmalıyız, en muhteşem göz makyajına sahip olmalıyız, o halde şu mascara yı almalıyız. En fit biz olmalıyız o halde antin kuntin zayıflama ilaçlarına para vermeli veya spor salonlarına üye olmalıyız. En fırtınalı aşkları biz yaşamalıyız, en karizma adamlarla olmalıyız çünkü ekranda bir tane göbekli, işten yorgun argın gelen, maddi sıkıntı çeken jön yok. Hepsi kaslı, esmer, ağa çocuğu, holding varisi :) Ama tabii ki çok çok da sadıklar. Ve fırtınalı aşk yaşıyorlar. Böyle bir dünya yok arkadaşlar. Kaymak tabaka dışında toplumun yüzde 90 ı böyle yaşamıyor. Dahası bunlara ulaşmaya çalışmak her zaman sonu gelmez bir tatminsizlik yaratıyor. Daha az dizi izle, daha az aşk romanı oku arkadaşım. Kocanı olduğu gibi sevmeye çalış. Sana değer vermeye devam etmesini istiyorsan bunu hak et. Tutkuyla sevişmek istiyorsan buna ortam yarat. Sadece ondan bekleme herşeyi. Her şeyi denedim ama olmadı diyorsan o zaman ne yapman gerektiği belli, yollarını ayırırsın. Ama böyle ne şiş yansın ne kebap, hem evliliğim devam etsin ama o arada kaçamaklar yapayım göz süzeyim vs demek şark kurnazlığı oluyor.
Yaşın küçük olsa hormonlar tavan yapmış aklınla düşünmüyorsun pek diyeceğim ama yaş 26. anne olmuşsun. biraz hayata bakışını değiştirmen, kendini geliştirmen gerekli. Erkekler ve cinsellikten uzaklaştırabilmek için eşinle ve çocuğunla kaliteli zaman geçir. Kitap oku. Yoga yap. Felsefe ye giriş yap. Kolay olan yolu seçip hataya düşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…