- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
İyi de Burcu'm bu kadın spontane bir şekilde aşık olmuş, boşanıp aşkını yaşayacak kadar dik duran birisi değil ki.Aynen öyle ben de onu dicektim.Evliyken aşk bu kadar tabu da onca insan neden eşini aldatıyor ve sonrasında boşanıp başkasıyla evleniyor o zaman.
Hayatın statik olmamasının yanı sıra ben kendime bakıyorum evlendiğimde bambaşka bi insandım şimdi bambaşkayım.Hayata bakış açım ve hayattan beklentilerim nerdeyse tamamen değişti. Karşımdaki insan tamamen bana ters olsa evlilikte paylaşacak ne kalıyor ki zaten?Eşimde neyi çekici bulabilirim?
Ayrıca da kimse sokağa ben bugün karımı/kocamı aldatıyım hadi bi aşık oluyum diye çıkmıyor.Öyle ya da böyle insanlar kendilerine hakim olamıyor.Bunu nası eleştirebiliriz?
Maalesef bizim gibi düşünen kadın sayısı çok az.Yorumlardan görüldüğü gibi evliyken başkasına aşık olmak en büyük ahlaksızlık.Aşık olmak diyorum.Aşk yaşamak kısmına girmiyorum hiç.İnsan değiliz çünkü, toplum nereye sürüklerse ne derse öyle yapmalıyız.
Baksana hala kocamı seviyorum, boşanmam, kaptırmam diyor. Bu kadın ergen kuzenlerine özenip özenip, küçük kaçamaklar yaşayıp heyecan yaşamak derdinde. Elini taşın altına koyma cesareti yok. Kaçak dövüşmek niyetinde. Aslında 12 sayfadır kızılan şey bu.