• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asik olmak istiyorum ama evliyim!

Ayyyy görüyonmu senin için dışarıda sıraya girmişler. Bir aşk yaşasak smolll ile diye. Yazik kocana boşanda kurtulsun senin gibi birinden. Sende süslen süslen dışarılarda gez.

Sizin canınız sıkılmış .. Böyle düşünmek bile başlı başına arsızlık

esime cok diyorum ask stiyorum.sana eskisi gibi asik olmak hoslanmak istiyorum biraz kendine bak zayifla parfum kullan bana suorizler yap guzel biseler soyle diyorum cevap bile vermiyo dalga geciyo
ama ben bakimli suslu kibar guzellige onem veren biriyim hayatim esime yemek yapma onun kisisel ihtiyaclarini karsilamakla gecti....peki ya ben?

cok acimasiz yorumlar yapiyorsunuz belkide haklisiniz yada tamamen hklsiniz...biraz akillandim sanki ya utandim bu dusuncemden acikcasi..ama biraz dha kibar olsaniz..ben yolda yururken bakisiyorum deniyorunki resmen bir erkkle bkismak aldatmadir mesrla yanimdan biri gecince yasitlarimdan ve ben tesadufen baktigimda bana baktini farkettiysem hosuma gidiyo .bosuna maval okumayin sizin de hosunza gidiyor .yolda yururken kadinlar bile bakinca bi yururyusumuz degismezmi bizi guzel buldugu icin bakti imrendi demezmiyiz cogu zaman ben aslinda cogu ilgisiz sevgisiz kadinin duygularina tercuman oldum da dogru soyleyeno dokuz koyden kovarlar
Can'ım sen bu mesajda sevgisiz ilgisiz kadınlara tercüman oldum diyorsun ama ilk mesajında kocam beni çok seviyor diyordun. Elbette ki beğenilmek gurur okşar iyi hissettirir kadın içinde erkek içinde ama sen baştan yanlış çıkıyorsun kı yola ben dışarda biri beğendiği Zaman kendimden geçmiyorum mesela eski erkek arkadaşlarımın ilgisini özlemiyorum. Ya hepsini geçtim en büyük hatan madem sevmiyorsun niye evleniyorsun. Çocuk yapmışsın birde sana şunu söyleyeyim sen bir kere kafanda aşka ihtiyaç var alarmlarını çalıştırmışsın artık geri dönüşün olmaz olsada belli süre sonra yine aynı şeyi yaşayacaksın. Boşan sen çocuğu da Ada'ma bırak git aşk yaşa kuzenlerine anlat hem çocukta eteklerini çekiştirmez

Bencede kardes sen harcanmissin simdi hemen cocugu kaynananin kucagina at git mahkemeye kocanida bosa sonra eglennnn guzelimmm gününü gün etttttt

Bu çok farklı nooption.
Kadın normal bir evlilik yapmamış ki.

Adam sadık ve çok aşık diye evlenmiş bildiğin.
Neymiş herkesten ilgi görmeyi özlemiş, güzelliğine yazık olmuş.
E niye evlenmiş vitrine koysalarmış bunu madem.

Niye eşinin yanında titremiyormuş çünkü aşık değilmiş.
Kimse kusura bakmasın da aşık olarak evlenen insanlar bile eşinin yanında huzurlu olur öyle her dakika midesinde kelebekler uçuşmaz insanın.

Konu sahibi istiyor ki etrafında sürekli flört edebileceği insanlar olsun ilgigörsün vs.
Bu normal bi durum değil yani.
Bildiğin hint kumaşı gibi görüyor kendini.
Sevgilisi olanlara özeniyor falan.

Demiyor ki özgür olmak istiyorum boşanıcam vs diye.
Bunları diyen de çocuk yapmış aşık olmadığı adamdan sırf dürüst diye, komik.

yalnız buna mantık evliliği diyorlar.bu kafayla evlenen çok insan var ve sayıları da azımsanamayacak kadar çok, hatta belki aşk evliliği yapanlardan bile fazlalar.
Kim evliliğinde neye sahip olamadıysa onu arıyor.Aşık olarak evlenen keşke mantık evliliği yapsaydım, parası pulu olan, işi gücü düzgün güvenilir biriyle evlenseydim diyor.
Mantık evliliği yapanlar da aşk yaşayamadım diyor.
Bence birbirlerinden farkları yok.

yalnız buna mantık evliliği diyorlar.bu kafayla evlenen çok insan var ve sayıları da azımsanamayacak kadar çok, hatta belki aşk evliliği yapanlardan bile fazlalar.
Kim evliliğinde neye sahip olamadıysa onu arıyor.Aşık olarak evlenen keşke mantık evliliği yapsaydım, parası pulu olan, işi gücü düzgün güvenilir biriyle evlenseydim diyor.
Mantık evliliği yapanlar da aşk yaşayamadım diyor.
Bence birbirlerinden farkları yok.

+1
Önemli olan insanın kendini tanıyarak evlenmesi. Ben aşksız yapamam mesela.

cevaplari okudum ve utandim kendimden.
bilmiyorum belki tamamen yanlis dusunuyorum ama cok sukur hata yapmadim insallah da yapmam
konuyu benim gibi dusnune evlier varmi diye actim merak ettim sahi hepiniz esinize asikmisiniz hic benim gibi seyler dusunmedinzmi
benim esim iyidir guven verir beni sever ama ilgi yok kendine de bakmiyor saldi iyice onla cikarken nisanliyken de asik degildim sadeve sevgi vardi gozum ondan baskasini gormuyordy ama ilgiliydi belki ben bu yuzden boyle oldum
asla bosanmam ondan
cocumu kocami cok seviyorum
:KK43:

yanlış düşünmüyosun tabi ki zaman zaman senin gibi düşünen insanlar var fakat bunu söylemek bu toplumda tabudur kimse de evet ben bunlardan hoşlanırım ben de sıkıcı tek düze evliliğimden bıktım aşık olsam keşke demez burda sana.İçinde yaşa bence sen de.

Evlilik böyle bişey zaten. Istisnalarda var ama geneli böyle. Bence sen yanlış bir şeyler yapmamak adına 2. Çocuğun çalışmalarına basla :spor:

cok acimasiz yorumlar yapiyorsunuz belkide haklisiniz yada tamamen hklsiniz...biraz akillandim sanki ya utandim bu dusuncemden acikcasi..ama biraz dha kibar olsaniz..ben yolda yururken bakisiyorum deniyorunki resmen bir erkkle bkismak aldatmadir mesrla yanimdan biri gecince yasitlarimdan ve ben tesadufen baktigimda bana baktini farkettiysem hosuma gidiyo .bosuna maval okumayin sizin de hosunza gidiyor .yolda yururken kadinlar bile bakinca bi yururyusumuz degismezmi bizi guzel buldugu icin bakti imrendi demezmiyiz cogu zaman ben aslinda cogu ilgisiz sevgisiz kadinin duygularina tercuman oldum da dogru soyleyeno dokuz koyden kovarlar
Evet gidiyor da ben bekarım. Bugün bakarım, yarın sevgili olurum, anlaşamam ayrılırım. Bir sorun yok, çünkü çocuğum yok, kocam yok. Hala babamın verdiği soyadıyla duruyorum. Gördüğün gibi yasak hiçbir şey yok, etiği zorlayan bir şey de yok.
Sen de boşan, bekar kal, istediğini yap. Ama evliyken yapamazsın, yok öyle pastam dursun karnım doysun.
Sen boşanırsın, senin kocayı başkası kapar. Sen de aşk yaşarsın başkalarıyla. Bu hayat böyle, al gülüm ver gülüm.

kusura bakma ama ben yolda yürürken bi erkek bana baktı mı hiç de hoşuma gitmiyor aksine kendimi rahatsız hissediyorum dışarı çıkarken beğenilmek hoşuna gittiği için süslendiğini yazmışsın ben veya bi çok kadın dışardaki erkekler bizi beğensin diye süslenmiyoruz büyük konuşmak ve yadırgamak istemiyorum sadece farkına var diye düşüncelerin normal değil şunu idrak etmelisin yaşın 18 19 değil içinde kelebekler uçuşma yaşını çoktan geçmişsin hayatın doğal akışına uygun bi şekilde bi çocuğun bi eşin var yani bu yaşta olması gereken durumun içindesin Allah sna bi çocuk nasip etmiş sağlıklı bi evladın var sen sağlıklısın eşinden şiddet görmüyosun aldatılmıyosun karnın tok çalıştırılmak için zorlanmıyosun ama neymiş karnında kelebekler uçuşcakmış aşık olmak istiyomuşsun canım sevgililik dönemlerini çoktan geçmişsin heycanı meycanı unut silkelen kendine gel şimdi eşinle boşansan elinde bi tane çocukla aşk mı yaşıcağını düşünüyon sana bu kadın çok güzel hadi biz bununla aşk yaşıyalım heycan yaşıyalım 18 yaşında gbi sabaha kadar konuşalım mı dicekler ne gözle bakılcağını sende biliyosun gerçekten kendine gel namaza başla aç bi kuran oku kendini beyenme güdünden vazgeç eşini sev saygı göster

yanlış düşünmüyosun tabi ki zaman zaman senin gibi düşünen insanlar var fakat bunu söylemek bu toplumda tabudur kimse de evet ben bunlardan hoşlanırım ben de sıkıcı tek düze evliliğimden bıktım aşık olsam keşke demez burda sana.İçinde yaşa bence sen de.

İyi de hayat zaten statik bir şey değil ki, kafa değişiyor, kararlardan nedamet duyulabiliyor. İnsan aynı kalmayınca kalp de değişiyor, insan evliyken başkasına aşık olabilir.

Yurtdışında tanıştığım bir çift oldu, ikisi de diplomatik görevli, aşık olup eşlerinden boşanıp birbirleriyle evlenmişler. Topluma göre ikisi de taşlanmalık ama beraber mutlular, toplumu takmadılar.

Bana göre kendi düşüncem toplumun düşüncesinden önde gelir. Bana göre mutluluk=aşk, mutlu olmak da hayattaki asıl amaç. Bu durumda bana göre, en önemli şey aşk, evliyken aşık olsam ben aşkımın peşine düşüp boşanırdım. Toplum aksini söylese de ben kendimi biliyorum, ben kalbimi dinlerim.

Senin derdin aşk da değil elde etme arzusu, elde ettikten sonra ondan da sıkılırsın sen. Kocamı başkasına kaptıramazdım ondan evlendimden sonrasını keşke okumasaymışım. Niyet baştan belliymiş, "elde etme".
Kimse o filmlerde instagramda gördüğün gibi ahım şahım ilişkileri yaşamıyor, ilgi budalası olmaktansa elindekinin kıymetini bilmek ve ilişkine yeni heyecanlar katmak senin elinde. Kocanıza üzüldüm, benim arkamdan böyle düşünen bir karım olduğunu bilsem çoktan boşanırdım.

İyi de hayat zaten statik bir şey değil ki, kafa değişiyor, kararlardan nedamet duyulabiliyor. İnsan aynı kalmayınca kalp de değişiyor, insan evliyken başkasına aşık olabilir.

Yurtdışında tanıştığım bir çift oldu, ikisi de diplomatik görevli, aşık olup eşlerinden boşanıp birbirleriyle evlendiler.

Bana göre kendi düşüncem toplumun düşüncesinden önde gelir. Bana göre mutluluk=aşk, mutlu olmak da hayattaki asıl amaç. Bu durumda bana göre, en önemli şey aşk, evliyken aşık olsam ben aşkımın peşine düşüp boşanırdım. Toplum aksini söylese de ben kendimi biliyorum, ben kalbimi dinlerim.

Aynen öyle ben de onu dicektim.Evliyken aşk bu kadar tabu da onca insan neden eşini aldatıyor ve sonrasında boşanıp başkasıyla evleniyor o zaman.

Hayatın statik olmamasının yanı sıra ben kendime bakıyorum evlendiğimde bambaşka bi insandım şimdi bambaşkayım.Hayata bakış açım ve hayattan beklentilerim nerdeyse tamamen değişti. Karşımdaki insan tamamen bana ters olsa evlilikte paylaşacak ne kalıyor ki zaten?Eşimde neyi çekici bulabilirim?

Ayrıca da kimse sokağa ben bugün karımı/kocamı aldatıyım hadi bi aşık oluyum diye çıkmıyor.Öyle ya da böyle insanlar kendilerine hakim olamıyor.Bunu nası eleştirebiliriz?

Maalesef bizim gibi düşünen kadın sayısı çok az.Yorumlardan görüldüğü gibi evliyken başkasına aşık olmak en büyük ahlaksızlık.Aşık olmak diyorum.Aşk yaşamak kısmına girmiyorum hiç.İnsan değiliz çünkü, toplum nereye sürüklerse ne derse öyle yapmalıyız.

siteye sirf bu derdin yuzunden uye oldum artik icimde tutamicam dertlesmem lazim..esimle beni cok sevdigi icin evlendim asiri asik degildim onun gibi iyi durust bir erkegi baskasina kaptiramazdim..bu dusunce beni deli ediyordu tabi biraz kendi de yakisikli orta ayar...suan 3 senelik evliyiz 26 yasindayim ben 30 yasinda esim bir tane oglumuz var...ama bennn! ben degistim..ve gozum disariya kaymaya basladi bugunlerde..ama asla aldatmadim...esime asik degilim hayatimiz rutin gecin sartlari falan....ama ben eskisi gibi heecanlar yasamak istiyirum cok ozledim o heyecani ..asik olmanin verdigi o mutlulugu...disarda gezerken genc yasitim cocuklarin bana bakmasi cok hosuma gidiyor malesef ..disari cikarkende oldukca suslenmeye basladim herkez noluyo sana diyor esim ben suslenince donup bakmiyi bile guzel olmussun bile demiyor isi gucu is hayati...e o bana ilgi gostermeyince bende disarda gezerken bari begenilerek dolasmak istiyorum...eski sevgililerimi goruyorum bazen ...onlarin bana olan ilgilerini ozluyorum ..beni simartnalarini sevmelerini...sarkilar bile anlamsiz artik...eskiden sarki dinlemek bile beni heyecanlandirirdi ciktigim asik oldugum kisiyi dusunurdum ..ama bu sarkilarda esimi dusunemiyorum...esim demek aksam yemegi is hayati gecim akraba ziyareti demek.....ama sonsuz sadaket de demek cunku beni seviyor benle cok mutlu bende yaninda guvende mutluyum huzzurluyum ama peki ya askk....deli gibi asik olmak titremek yaninda......hata yapmaktan korkuyorum allah korusun..dua ediyorum....kuzenlerim bekar birliktee toplandigimizda ciktigi cocuk larla olan asklarini yasadiklarini heyecanlarini anlayiyorlar nasil mutlular bense icimde firtinalar koparken oglum eteklerimi cekistiriyor....evlendim diye cocugum var diye guzelligime yazik oldu diye dusunmekten biktim....sanki harcanmis hissediyorum kendimi...zaten esimin aileiyle birsuru sikintilar yasadim....toplumda cok begenilen biriyim hatta bazen sen harcandin diyen bile oldu...maddi sikintilar da var....cocukla calisamiyorumda...ya bana yol gosterin...bu saatten sonra olmaz deyin...sen evlisin ufacik bir kipirti bile hayatini bitirebilir deyin....cocugun var deyin....biseyler deyin..korkuyorum kendimden
Valla hepsini okuyup kendimi yormadım ilk paragraf yeterli size rahat batmış boşa eşini istediğini yaşa
Birine aşık olsanda aynısını yazardım ayrılın dilediğinizi yaşayın
Evliyken edepsizliğin lüzumu yok

Konuyu açan arkadaş bizi trollüyor olabilir, umursamıyorum. Ama yazdıkları pek çok kişinin gerçekten yaşıyor olabileceği şeyler maalesef. O nedenle belki de doğru adrese ulaşır bir şekilde diye yazıyorum, neme lazım.

Nedense hepimizde bir mükemmeliyetçilik sendromu var. Sadece bizim topluma has bir şey de değil bu. Reklamların, dizilerin, filmlerin subliminal olarak verdiği mesajlardan kaynaklanıyor hep bu. Biz en güzel olmalıyız, en muhteşem göz makyajına sahip olmalıyız, o halde şu mascara yı almalıyız. En fit biz olmalıyız o halde antin kuntin zayıflama ilaçlarına para vermeli veya spor salonlarına üye olmalıyız. En fırtınalı aşkları biz yaşamalıyız, en karizma adamlarla olmalıyız çünkü ekranda bir tane göbekli, işten yorgun argın gelen, maddi sıkıntı çeken jön yok. Hepsi kaslı, esmer, ağa çocuğu, holding varisi :) Ama tabii ki çok çok da sadıklar. Ve fırtınalı aşk yaşıyorlar. Böyle bir dünya yok arkadaşlar. Kaymak tabaka dışında toplumun yüzde 90 ı böyle yaşamıyor. Dahası bunlara ulaşmaya çalışmak her zaman sonu gelmez bir tatminsizlik yaratıyor. Daha az dizi izle, daha az aşk romanı oku arkadaşım. Kocanı olduğu gibi sevmeye çalış. Sana değer vermeye devam etmesini istiyorsan bunu hak et. Tutkuyla sevişmek istiyorsan buna ortam yarat. Sadece ondan bekleme herşeyi. Her şeyi denedim ama olmadı diyorsan o zaman ne yapman gerektiği belli, yollarını ayırırsın. Ama böyle ne şiş yansın ne kebap, hem evliliğim devam etsin ama o arada kaçamaklar yapayım göz süzeyim vs demek şark kurnazlığı oluyor.
Yaşın küçük olsa hormonlar tavan yapmış aklınla düşünmüyorsun pek diyeceğim ama yaş 26. anne olmuşsun. biraz hayata bakışını değiştirmen, kendini geliştirmen gerekli. Erkekler ve cinsellikten uzaklaştırabilmek için eşinle ve çocuğunla kaliteli zaman geçir. Kitap oku. Yoga yap. Felsefe ye giriş yap. Kolay olan yolu seçip hataya düşme.

Back
X