- Konu Sahibi yenidencan
- #2.621
ins herkes iyidir arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım , bekliyoruz.inşallah hepimiz için herşey yolunda giderHoşbulduk canım inşallah ctesi itibaren buradayım bir aksilik olmazsa hayatımda
Evet canım bakıcı bu hafta içinli , mecburen izin aldım ben de.Hoşbulduk canım inşallah ctesi itibaren buradayım bir aksilik olmazsa hayatımda
Kesin kısırdandır.Azimliyim değil mi , nerelerden geldik kurabiyeleri hüpletirken kısırla yitiniyorum bu da iyi benim için.inşallah bozmadan devam ederiz canım.Hep kısırın ödemidir kuzumverirsin Eminim maşallah azimlisin
![]()
Afiyet olsun canım , yediklerin çok değil.Yalnız meyveleri sabah yersen daha iyi olur.İyiyim teşekkür ederim. bugun 10. gunum cok şükür. iki ogune geçmek istiyordum. oglen acikinca gecmedim. 15. günden sonra gecersem sevinirim.
bir tabak zeytinyağlı fasulye ve yogurt yedikten sonra
uc salatalik yarim muz 6/7 tane uzum 15/20 tane kavrulmuş fındık. yedim. ustune büyük bir fincan sütlü turk kahvesi icmeyi düşünüyorum. boyle cok mu fazla oluyor.
ben yemek yemeyi degil atistirmayi daha çok seviyorum.
birde bu diyet kabizlik yapıyor galiba. zaten sikintim vardı. Galiba bu sebeple beklediğim şekilde kilo veremiyorum.
Şakür hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum canım.Sen nasılsın?ins herkes iyidir arkadaşlar
Evet canım aynı dediğin gibi.öğün aralarında süt yok.ama öğünde ya da öğünün heme arkasındün izebilirsin istediğin kadar.Arkadaşlar Merhaba
1.30 da oglen yemwgi yedidim. iki saat sonra sutlu nescafe içtim. nescafe yasak biliyorum ama sütlü turk kahvesi icsem ara ogun mu yapmis olurdum. yani beş saatlik arayi bozmuş mu olurdum
Kuzum kabız oluyorsan limonlu su iç yada 1 yk zeytinyağı. Aksine bu diyet hiç kabız yapmıyor bende. Bide sen emziriyorsun 3 öğün yap benceİyiyim teşekkür ederim. bugun 10. gunum cok şükür. iki ogune geçmek istiyordum. oglen acikinca gecmedim. 15. günden sonra gecersem sevinirim.
bir tabak zeytinyağlı fasulye ve yogurt yedikten sonra
uc salatalik yarim muz 6/7 tane uzum 15/20 tane kavrulmuş fındık. yedim. ustune büyük bir fincan sütlü turk kahvesi icmeyi düşünüyorum. boyle cok mu fazla oluyor.
ben yemek yemeyi degil atistirmayi daha çok seviyorum.
birde bu diyet kabizlik yapıyor galiba. zaten sikintim vardı. Galiba bu sebeple beklediğim şekilde kilo veremiyorum.
Aynen canım hele ben o çayların yanında ne kekler yiyordum bunu bırakmak bile çok büyük başarı. Tabi ki azimlisin ve en azından farkındayızKesin kısırdandır.Azimliyim değil mi , nerelerden geldik kurabiyeleri hüpletirken kısırla yitiniyorum bu da iyi benim için.inşallah bozmadan devam ederiz canım.
tamam teşekkür ederimKuzum kabız oluyorsan limonlu su iç yada 1 yk zeytinyağı. Aksine bu diyet hiç kabız yapmıyor bende. Bide sen emziriyorsun 3 öğün yap bence
Merhaba canım. İlk sayfadaki ilk mesajda detaylı yazmıştım canım.yenidencan sadetim33 butun sayfaları okuyamadim. miyavsu nun kilo macerasi isminin yaninda kendini az cok belli ediyor.
sizler ne zamandır yapıyorsunuz. kacla basladiniz. kac kilo verdiniz. merak ettim
Canım bazen süt azalabiliyor .özellikle adet döneminde benim çok azalırdı halen de öyle.aksam evde yapılmış soda limon da diyeti bozuyor mu kızlar
bugün ikindinden beri hic sütüm kalmadi. sizce kisir yemelimiyim. artırır derler ya. yada ne yapayım diyeti bozmadan
ogkum nerdeyse 5.5 aylik. cok cok asiri kusan bir cocuk. Dogdugu gun basladi. uc gündür yogurt vermeye çalışıyorum. aninda hepsini çıkarıyor. bende ek gida kusnayi azaltacak diye bekliyordum poffff((((
Oyyy oyyy tatildecyapmak istediğim kaçamakların başında bu geliyor zaten.sıcacık yeni pişmiş ev kekiyle çayyy.Aynen canım hele ben o çayların yanında ne kekler yiyordum bunu bırakmak bile çok büyük başarı. Tabi ki azimlisin ve en azından farkındayız
Bebeğin çok küçükmüş ağır diyet yapma,sadece kızartma hasta börek yeme bol bol emzir hızla kilo verirsin zaten..benim bebeğimde de reflü vardı sürekli kusardı,zamanla geçiyor merak etme.. gazdan kusuyorlar beslenmeden sonra direkt dik konuma getir gazını almaya çalış ve sen bol bol emzir ve tabiki kısır yemende hiç bi sakınca yok.sevğiler,.bebeğini keyifle büyütmen dileğiyleaksam evde yapılmış soda limon da diyeti bozuyor mu kızlar
bugün ikindinden beri hic sütüm kalmadi. sizce kisir yemelimiyim. artırır derler ya. yada ne yapayım diyeti bozmadan
ogkum nerdeyse 5.5 aylik. cok cok asiri kusan bir cocuk. Dogdugu gun basladi. uc gündür yogurt vermeye çalışıyorum. aninda hepsini çıkarıyor. bende ek gida kusnayi azaltacak diye bekliyordum poffff((((
Nane sütü azaltır.. maydonoz da öyle.. dereotu artırır yalnızcaCanım bazen süt azalabiliyor .özellikle adet döneminde benim çok azalırdı halen de öyle.
Dere otu
Kimyon
Marul Kıvırcık
Yeşil mercimek haşla kimyon atıp ye.
Soda arttırıyor sütü ama limon azaltıyor canım ve maydonoz nane.roka tere arttırır.q
Kısır yilebilirsin elbette ama benim gibi gece yarısı yeme sakın.