• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Arkadaşlar Merhaba
1.30 da oglen yemwgi yedidim. iki saat sonra sutlu nescafe içtim. nescafe yasak biliyorum ama sütlü turk kahvesi icsem ara ogun mu yapmis olurdum. yani beş saatlik arayi bozmuş mu olurdum

İyiyim teşekkür ederim. bugun 10. gunum cok şükür. iki ogune geçmek istiyordum. oglen acikinca gecmedim. 15. günden sonra gecersem sevinirim.
bir tabak zeytinyağlı fasulye ve yogurt yedikten sonra
uc salatalik yarim muz 6/7 tane uzum 15/20 tane kavrulmuş fındık. yedim. ustune büyük bir fincan sütlü turk kahvesi icmeyi düşünüyorum. boyle cok mu fazla oluyor.
ben yemek yemeyi degil atistirmayi daha çok seviyorum.
birde bu diyet kabizlik yapıyor galiba. zaten sikintim vardı. Galiba bu sebeple beklediğim şekilde kilo veremiyorum.
Afiyet olsun canım , yediklerin çok değil.Yalnız meyveleri sabah yersen daha iyi olur.

ins herkes iyidir arkadaşlar
Şakür hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum canım.Sen nasılsın?

Arkadaşlar Merhaba
1.30 da oglen yemwgi yedidim. iki saat sonra sutlu nescafe içtim. nescafe yasak biliyorum ama sütlü turk kahvesi icsem ara ogun mu yapmis olurdum. yani beş saatlik arayi bozmuş mu olurdum
Evet canım aynı dediğin gibi.öğün aralarında süt yok.ama öğünde ya da öğünün heme arkasındün izebilirsin istediğin kadar.

İyiyim teşekkür ederim. bugun 10. gunum cok şükür. iki ogune geçmek istiyordum. oglen acikinca gecmedim. 15. günden sonra gecersem sevinirim.
bir tabak zeytinyağlı fasulye ve yogurt yedikten sonra
uc salatalik yarim muz 6/7 tane uzum 15/20 tane kavrulmuş fındık. yedim. ustune büyük bir fincan sütlü turk kahvesi icmeyi düşünüyorum. boyle cok mu fazla oluyor.
ben yemek yemeyi degil atistirmayi daha çok seviyorum.
birde bu diyet kabizlik yapıyor galiba. zaten sikintim vardı. Galiba bu sebeple beklediğim şekilde kilo veremiyorum.
Kuzum kabız oluyorsan limonlu su iç yada 1 yk zeytinyağı. Aksine bu diyet hiç kabız yapmıyor bende. Bide sen emziriyorsun 3 öğün yap bence

Kesin kısırdandır.Azimliyim değil mi , nerelerden geldik kurabiyeleri hüpletirken kısırla yitiniyorum bu da iyi benim için.inşallah bozmadan devam ederiz canım.
Aynen canım hele ben o çayların yanında ne kekler yiyordum bunu bırakmak bile çok büyük başarı. Tabi ki azimlisin ve en azından farkındayız

yenidencan sadetim33 butun sayfaları okuyamadim. miyavsu nun kilo macerasi isminin yaninda kendini az cok belli ediyor.
sizler ne zamandır yapıyorsunuz. kacla basladiniz. kac kilo verdiniz. merak ettim

aksam evde yapılmış soda limon da diyeti bozuyor mu kızlar
bugün ikindinden beri hic sütüm kalmadi. sizce kisir yemelimiyim. artırır derler ya. yada ne yapayım diyeti bozmadan
ogkum nerdeyse 5.5 aylik. cok cok asiri kusan bir cocuk. Dogdugu gun basladi. uc gündür yogurt vermeye çalışıyorum. aninda hepsini çıkarıyor. bende ek gida kusnayi azaltacak diye bekliyordum poffff :(((((

Günaydın kızlar.
Dün sabah kahvaltım karatay kahvaltısı.
Arada ayran.
Akşam yemeğim
2 parça tavuk
1 tabak mercimek kısırı
1 tabak bamya yemeği
Bol yeşillik ve salata.
Akşam kaçamak yapılmadı çok şükür.
Yatmadan önce 1 şişe soda.
Bakalım çoğu gün kaçamak yapmamamın ödülünü alabilecek miyim.

yenidencan sadetim33 butun sayfaları okuyamadim. miyavsu nun kilo macerasi isminin yaninda kendini az cok belli ediyor.
sizler ne zamandır yapıyorsunuz. kacla basladiniz. kac kilo verdiniz. merak ettim
Merhaba canım. İlk sayfadaki ilk mesajda detaylı yazmıştım canım.
Ben 15 şubatta fazla sıkmadan ara öğün de yaparak 3 ögünle başladım. 105 106 ile başladım.şuan 93 civarındayım.yaklaşık 13 kilo verdim.Verdiğim kadar daha vermek istiyorum.Aslında 70 li rakamları görmeyi çok isterim.

bugün ikindinden beri hic sütüm kalmadi. sizce kisir yemelimiyim. artırır derler ya. yada ne yapayım diyeti bozmadan
ogkum nerdeyse 5.5 aylik. cok cok asiri kusan bir cocuk. Dogdugu gun basladi. uc gündür yogurt vermeye çalışıyorum. aninda hepsini çıkarıyor. bende ek gida kusnayi azaltacak diye bekliyordum poffff :KK43:((((
Canım bazen süt azalabiliyor .özellikle adet döneminde benim çok azalırdı halen de öyle.
Dere otu
Kimyon
Marul Kıvırcık
Yeşil mercimek haşla kimyon atıp ye.
Soda arttırıyor sütü ama limon azaltıyor canım ve maydonoz nane.roka tere arttırır.q
Kısır yilebilirsin elbette ama benim gibi gece yarısı yeme sakın.

Aynen canım hele ben o çayların yanında ne kekler yiyordum bunu bırakmak bile çok büyük başarı. Tabi ki azimlisin ve en azından farkındayız
Oyyy oyyy tatildecyapmak istediğim kaçamakların başında bu geliyor zaten.sıcacık yeni pişmiş ev kekiyle çayyy.
Ama dua edin kızlar tatilden de kilo vermiş olarak döneyum
Azimliyim , azimlisin , azimli.

ogkum nerdeyse 5.5 aylik. cok cok asiri kusan bir cocuk. Dogdugu gun basladi. uc gündür yogurt vermeye çalışıyorum. aninda hepsini çıkarıyor. bende ek gida kusnayi azaltacak diye bekliyordum poffff :KK43:((((
Bebeğin çok küçükmüş ağır diyet yapma,sadece kızartma hasta börek yeme bol bol emzir hızla kilo verirsin zaten..benim bebeğimde de reflü vardı sürekli kusardı,zamanla geçiyor merak etme.. gazdan kusuyorlar beslenmeden sonra direkt dik konuma getir gazını almaya çalış ve sen bol bol emzir ve tabiki kısır yemende hiç bi sakınca yok.sevğiler,.bebeğini keyifle büyütmen dileğiyle

Canım bazen süt azalabiliyor .özellikle adet döneminde benim çok azalırdı halen de öyle.
Dere otu
Kimyon
Marul Kıvırcık
Yeşil mercimek haşla kimyon atıp ye.
Soda arttırıyor sütü ama limon azaltıyor canım ve maydonoz nane.roka tere arttırır.q
Kısır yilebilirsin elbette ama benim gibi gece yarısı yeme sakın.
Nane sütü azaltır.. maydonoz da öyle.. dereotu artırır yalnızca

Back
X