- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
- #2.601
Günaydın kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirdigin için canım yemek istiyorsun bol su icmeyi ihmal etme.iki ogune zamanla geçtik hemen olmuyor.Maşallah size. ben iki öğün yiyemem gibi geliyor. aksam biraz yedim. yedikce yiyesi geliyor insanin demekki
bir tabak taze fasulye
iki bardak ayran
tavuğun tasligini kavurmustum
bir siyah erik
10/15 kavrulmuş fındık
Çok güzel sporun.ekmeğe birşey demeyeceğim yufka ekmek mi. Öyleyse haftada bir gün olabilir.Bugün menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates yeşillik
Peynir
Yarım dilim ekmek
Öğlen
1 tabak barbunya
Akşam
2 tavuk but
Salata
Soda
Su 2.5 litre
Spor b fit ve jillian 1. Level 3. Gün
Merhaba arkadaşlarGünaydın kızlar![]()
Afiyet olsun canım , menüler harika sende öyle.İnşallah zayıflayacaksın canım sen deo iradeyi nissediyorum.az yanında dursam bana da bulaşır kesin.Bende de var az dacolsa azim artması dileğiyle hepimizde tabiki.Merhaba arkadaşlar
Kahvaltim
2 yumurta
Domates
Az peynir
Salatalık
2 zeytin
Ara
2 yeşil çay
Akşam
Kabak yemeği bir tabak
Karniyarik 2 tane
Bir kase yoğurt
Marul salatası.
İnşallah zayiflayacagim kızlar. Bugün dişçi randevum olduğu için sabah acelece yedim. Temizletmek gerekiyormuş dislerimi
Afiyet olsun canım, menün çok güzel.senin bebeğin küçük biraz 3 öğünle devam et.ben 3 öğün yaparken öğle arası 30 ila 40dk yürüyordum vecşimdikenden daha fazla veriyordum.Maşallah size. ben iki öğün yiyemem gibi geliyor. aksam biraz yedim. yedikce yiyesi geliyor insanin demekki
bir tabak taze fasulye
iki bardak ayran
tavuğun tasligini kavurmustum
bir siyah erik
10/15 kavrulmuş fındık
Menün çok iyi olmuş.jilianlaçdacyağlar akıp gidecektir eminim.Bugün menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates yeşillik
Peynir
Yarım dilim ekmek
Öğlen
1 tabak barbunya
Akşam
2 tavuk but
Salata
Soda
Su 2.5 litre
Spor b fit ve jillian 1. Level 3. Gün
Günaydın canım. Rabbim yardımcın olsun. İznin ne zaman bitecekGünaydın arkadaşlar.
İzinli olunca evde mesaj yazamıyorum kusura bakmayın nolur.bebeğim toplamda sallamadan 20 dk anca uyuyor.o arada da koştur koştur birşeyler yapmaya çalışıyorum.Bebek 3 4 gündür sürekli paçamda emmek istiyor sürekli inşallah geçer.
Pazartesi başlayacağım canım işe.Günaydın canım. Rabbim yardımcın olsun. İznin ne zaman bitecek
Canım sen izinli misinPazartesi başlayacağım canım işe.
Hoşbulduk canım inşallah ctesi itibaren buradayım bir aksilik olmazsa hayatımdaCanımmmmm , hoşgeldin.![]()