- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
- #2.661
Kaçamaklar yavaşlatıyor vermeni benim kacamagimin cezası 2 hafta sürüyor.sonra vermeye başlıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım , inşallah.
Merhaba canım , evde olunca iş bitmiyor inan.bugün temizlik var evde.bugün akşam çekirdek keyfi yapsam olur mu sence.Kizlar neredesiniz neler yapıyorsunuz??
Canım benim gündüze al keyiflerine.baktin alamadin 8 olmadan yiyiver. Olmaz mi acaba.yedim ben dersin. Başkaları birşeyler yerken de su iç bol bol yanlarında durma. Çok zor oluyor biliyorum anlıyorum Ama sabret 1 hafta daha sonra izin alacaksın.o zaman istediğini yersin.Merhaba canım , evde olunca iş bitmiyor inan.bugün temizlik var evde.bugün akşam çekirdek keyfi yapsam olur mu sence.
sen ne yaptın canım?bugün düğün var mı?
ins dedigin gibi olur lastroseCanım neden canını sıkıyorsun yapma böyle. Bazen vermemiş gibi görünüp birden dusuveriyor kilolar. Az olsun yağdan olsun.sen devam et gittikçe herşey düzene girer kilo da vermen hızlanır.
Merhaba canım , kaçamağı yüptım ama yemekten sonra.Mutlu oldum mu ?Hayır hiç mutlu olmadım bu sefer kendime çok kızdım.bu kaçamakları bir bırakabilsem eminim haftada 1kg kesin gider belkide 1.5.Canım benim gündüze al keyiflerine.baktin alamadin 8 olmadan yiyiver. Olmaz mi acaba.yedim ben dersin. Başkaları birşeyler yerken de su iç bol bol yanlarında durma. Çok zor oluyor biliyorum anlıyorum Ama sabret 1 hafta daha sonra izin alacaksın.o zaman istediğini yersin.
Ben tartıldım canım , geçenchaftadan bu yana 600gr vermişim , ama dünkü kaçamaktan sonra tartılmadım bugün kaçamak yapmazsam yarın sabah tekrar tartılacağım.Slm güzeller bugün tartıldınız mı acaba
İyiydi şükür dün akşama kadar.senin nasıl gidiyor canım , neler yapıyorsun gün içinde?Nasıl gidiyor kilo vermeler
Günaydın canım , çok iyi geçermişsin cünım haftayı maşallah sana.Ama dediğinvgibi bazen regl döneminde bazen de stresten vücut kilo vermemiş gibi görünüyor.ama haftaya fazlasıyla vermişcolduğunu göreceksin canım sakın bırakma.Günaydın kızlar
Bu hafta kendimi çok sıkmama rağmen hiç kilo veremedim
Günde 1 saat yürüdüm, iki kupa yeşil çay, 3 litre su
Reglin hangi dönemindeysem artık vücut kilit vurmuş ne alırım ne veririm diyor ..
Bugünle yarın Şeyda Coşkun menülerini uygulayacağım bakalım ona cevap verecek mi ..
Sevgiler herkese
Bende tartıldım kuzum spor salonunda ki hoca yağdan vermişsin o yüzden az vermişsin görünüyor dedi anlamadım. Normalde 800 gr vermişim ama kadın 1 kilo yağdan gitmiş dediBen tartıldım canım , geçenchaftadan bu yana 600gr vermişim , ama dünkü kaçamaktan sonra tartılmadım bugün kaçamak yapmazsam yarın sabah tekrar tartılacağım.
İyiydi şükür dün akşama kadar.senin nasıl gidiyor canım , neler yapıyorsun gün içinde?
Evet Cumartesi kuzum :)Bu arada bugün cumartesi değil mi?![]()
Olsun canım bak 600 gr vermissin o da kar. Daha vereceğiz bu aralar almamak için dikkat ediyoruz.Merhaba canım , kaçamağı yüptım ama yemekten sonra.Mutlu oldum mu ?Hayır hiç mutlu olmadım bu sefer kendime çok kızdım.bu kaçamakları bir bırakabilsem eminim haftada 1kg kesin gider belkide 1.5.
Evet 1 hafta kaldı hatta itiraz olmazsa haftaciçic idecek gibiyiz.
Sen nevyaptın canım tatilecne zaman gidiyorduruz , kaçcgün kalacaksınız?
İnsan her gün tartilirda yemekten sonra tartilmanin anlamı yok.yediğine göre ictigine göre değişir kilon.her gün değil mesela benim kilom net olarak 10 günde değişir günlük alıp veririm. O vucudun su tutmasi ile ilgili.tuzlu mu yedin az mi yedin. Suyu az icersem vucudum sisiyor mesela. Yorgunsam da fazla çıkıyorum.Günaydın arkadaşlar
haftada bir kez mi tartiliyorsunuz. valka her gun sabah aksam hatta gun icinde tartiliyorum. bugun kahvaltida oğluma aldığım ay coreginin yarisini yedim. mutlu oldum mu. evet. Resmen canima değdi.
regl donemi ne demek oncesi mi sonrası mi. gerci farketmez 2 hafta var nerdeyse. benimki ona bağlı bir kilo vermeme olayi değil. bayrama 60 kilo olmak istiyordum. sabah 62 3 akşam 63.5 çıkıyorum. dun 63.8