• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Evet canım çok doğru o yüzden araya nokta koydum.aceleden büyük harfe geçmeye vakit olmuyor bazen.sanırım cümle düşüklüğünden kaynaklandı yanlış anlaşılma U Uzmanhnm
:) sütün azalmasına neden olmasın diye düzelttim kimse bunu istemez.. sevgiler

Kızlar birkaç gündür ugrayamadim.
Bir kaç düğün var şehir dışında gidilecek onları planlarken kafa karışıklığı ile tlf yerini dahi unutuyor insan. Çocukla çok zor yolculuk işi.
aksam evde yapılmış soda limon da diyeti bozuyor mu kızlar
bugün ikindinden beri hic sütüm kalmadi. sizce kisir yemelimiyim. artırır derler ya. yada ne yapayım diyeti bozmadan
ogkum nerdeyse 5.5 aylik. cok cok asiri kusan bir cocuk. Dogdugu gun basladi. uc gündür yogurt vermeye çalışıyorum. aninda hepsini çıkarıyor. bende ek gida kusnayi azaltacak diye bekliyordum poffff :KK43:((((
Canım bende bebegime yoğurt verdim ilk hep kustu. En son annem dedi ki süt ve yoğurt midesinde kesiliyordur dedi. Bilir misin bu tabiri bilmem. İlk çocuklarında yasamadim ama her çocuk aynı değil. Ondan kusuyordur. Öncesinde veya sonrasında en az 1 saat olacak ki mide eritsin.bu da 5 aylık bebek için zor. Başka şeyler mi denesen.Allah kolaylık versin. Sütun yorgunluktan bile azalir.en güzeli kimyon dereotu.
Günaydın kızlar.
Dün sabah kahvaltım karatay kahvaltısı.
Arada ayran.
Akşam yemeğim
2 parça tavuk
1 tabak mercimek kısırı
1 tabak bamya yemeği
Bol yeşillik ve salata.
Akşam kaçamak yapılmadı çok şükür.
Yatmadan önce 1 şişe soda.
Bakalım çoğu gün kaçamak yapmamamın ödülünü alabilecek miyim.
Afiyet olsun canım.inşallah ödülünü alırsın.
Merhaba canım. İlk sayfadaki ilk mesajda detaylı yazmıştım canım.
Ben 15 şubatta fazla sıkmadan ara öğün de yaparak 3 ögünle başladım. 105 106 ile başladım.şuan 93 civarındayım.yaklaşık 13 kilo verdim.Verdiğim kadar daha vermek istiyorum.Aslında 70 li rakamları görmeyi çok isterim.
Beraber bu işi başaracağız.

yenidencan sadetim33 butun sayfaları okuyamadim. miyavsu nun kilo macerasi isminin yaninda kendini az cok belli ediyor.
sizler ne zamandır yapıyorsunuz. kacla basladiniz. kac kilo verdiniz. merak ettim
Canım ben yeni başladım sayılır 3 . Haftam bu. 73.6 kilo ile başladım

Kızlar benim gidişat belli oldu. Kendime mola verdim bir hafta. Düğünler ve tatil işi bir hafta ya biter. Menü yazmayayim örnek olmayayım. Ama evde olupta diyet yapanları okumak isterim. Bırakmayın diyetlerinizi. Ben işe başlamadan bir mola vereceğim.inşallah güzel geçer.

Kızlar birkaç gündür ugrayamadim.
Bir kaç düğün var şehir dışında gidilecek onları planlarken kafa karışıklığı ile tlf yerini dahi unutuyor insan. Çocukla çok zor yolculuk işi.

Canım bende bebegime yoğurt verdim ilk hep kustu. En son annem dedi ki süt ve yoğurt midesinde kesiliyordur dedi. Bilir misin bu tabiri bilmem. İlk çocuklarında yasamadim ama her çocuk aynı değil. Ondan kusuyordur. Öncesinde veya sonrasında en az 1 saat olacak ki mide eritsin.bu da 5 aylık bebek için zor. Başka şeyler mi denesen.Allah kolaylık versin. Sütun yorgunluktan bile azalir.en güzeli kimyon dereotu.

Afiyet olsun canım.inşallah ödülünü alırsın.

Beraber bu işi başaracağız.
Allah kolaylık versin canım.Yolculuk küçük çocuklarla gerçekten zor.Ama inşallah güzel geçer bir güzel oyna düğünlerde.
İnşallah alırım canım.bu hafta 2.kısırımı yedim ve dolu doluydu tabaklar.inşallah akşamıcyemeden atlatabilirim.
İnşallah başaracağız canım inşallah.

Kızlar benim gidişat belli oldu. Kendime mola verdim bir hafta. Düğünler ve tatil işi bir hafta ya biter. Menü yazmayayim örnek olmayayım. Ama evde olupta diyet yapanları okumak isterim. Bırakmayın diyetlerinizi. Ben işe başlamadan bir mola vereceğim.inşallah güzel geçer.
İnşallah canım , güzel mutlu bir tatil geçirirsin.tatilde çok sevdiğin şeyleri ye ki sonra başlayınca canın çekmesin.Senin gene 1 hafta benim enaz 3 hafta olacak Allahım azmimizi arttırsın ki büyük kaçamaklar yapmayalım.

Allah kolaylık versin canım.Yolculuk küçük çocuklarla gerçekten zor.Ama inşallah güzel geçer bir güzel oyna düğünlerde.
İnşallah alırım canım.bu hafta 2.kısırımı yedim ve dolu doluydu tabaklar.inşallah akşamıcyemeden atlatabilirim.
İnşallah başaracağız canım inşallah.

İnşallah canım , güzel mutlu bir tatil geçirirsin.tatilde çok sevdiğin şeyleri ye ki sonra başlayınca canın çekmesin.Senin gene 1 hafta benim enaz 3 hafta olacak Allahım azmimizi arttırsın ki büyük kaçamaklar yapmayalım.
Olsun bir yıl çalışıyoruz bırak biraz serbest olalım. Tadını çıkaralım

iyi akşamlar kızlar
aksam yesil mercimek salatası yaptim. uc yada dört yemek tabagi dolu dolu yemisimdir. yarim muz iki avuc findik bir tane de salatalık birde haslqnmis yumurta yedim.
sutum olsun diye de düşündüm bir taraftan. bugun et yemedim ondan mi cok yedim acaba. cunku ogun aralarında biraz da acıktım.

iyi akşamlar kızlar
aksam yesil mercimek salatası yaptim. uc yada dört yemek tabagi dolu dolu yemisimdir. yarim muz iki avuc findik bir tane de salatalık birde haslqnmis yumurta yedim.
sutum olsun diye de düşündüm bir taraftan. bugun et yemedim ondan mi cok yedim acaba. cunku ogun aralarında biraz da acıktım.
Afiyet olsun canım , sonuçta yoğun şekilde süt üreteyırsun.vücut istiyor demekki. Yeşil mercimek salatası da çok güzel oluyor gerçekten ben de çok seviyorum ve çok da faydalıymış.ama tabi protein, tavuk , kıymalı yumurta , ciğer tok tutuyor.Ama

iyi akşamlar kızlar
Canım mercimek bebeğe gaz yapmıyor mu ben 10 12 aylık olana kadar beslenmemde yer vermedim mercimeğe. Ve gaz yapan diğer.besinlere. domates biber soğuk içecekler su soda ayran soguksa gaz yapıyor.her bebek farklı tabi.

Teşekkür ederim yenidencan. ins devam etmem abartmaya. zaten oglen asurelik bugdaydan yaptigimiz tarhana çorbası icmistim. yemek haziroayamadigim icin. benim ya hep ya hic gibi kotu bir huyum var.
bir taraftan da diyetin disina ciktigimi düşünmüyorum iyi mi :D sonucta uc ana ogun uc ara ogun diyetimde abarttigim şeyler farkliydi. yalniz varya bu diyetin ilk uc haftasini bir atlatayim. uc hafta benim diyet denemekerimde en uzun süredir

ay bir sabah kahvaltı da Kıymalı yumurta yapayım iyi bir değişiklik olur. sutun üstünden aldigimiz kaymak yasak degil, değil mi. tabak tabak yerimde. bu diyeti bundan seviyorum nitekim

Canım mercimek bebeğe gaz yapmıyor mu ben 10 12 aylık olana kadar beslenmemde yer vermedim mercimeğe. Ve gaz yapan diğer.besinlere. domates biber soğuk içecekler su soda ayran soguksa gaz yapıyor.her bebek farklı tabi.
lastrose ne yalan söyleyeyim gaz yaptigini dusunmedim de sut artırır demisti arkadaşlar ondan yedim. gaz olayina gelince ahh ahh gaz vs. sonucta sol kolum bebeği aldigim dakka agrimaya başlıyor. yani bebeğim cok yorucu.
seni tebrik ederim. dikkatli bir anne olmak ne güzel. ben yorgun bikkin bir anneyim. ve ucuncu cocuk hayalleri kuruyorum :O delimiyim ne :D

ve 12 gunde sadece 1.5 kilo verdiğim için de canim sıkılıyor. ya arkadaş patates bile yemiyorum. ben neler neler yemezdim. hepsi ambalajli atistirmalik. yogun tatlari severdim. hepsini birakip uste patates pilav ekmegi biraktim. nerdeyse ayi yariladim 1.5 verdiysem anca. :'(

Günaydın arkadaşlar.:KK200::nazar:
Dün saat 4 de yediğim 2 tabak dolusu kısırdan sonra sadece soda içtim 2 şişe.
Sabah karatay kahvaltısı yaptım.
İnanın çok mutlu oluyorum erken yedikten sonra birşeyler yemediğim zaman.
@lastrose6 teşekkürler canım.:KK200:

Teşekkür ederim yenidencan. ins devam etmem abartmaya. zaten oglen asurelik bugdaydan yaptigimiz tarhana çorbası icmistim. yemek haziroayamadigim icin. benim ya hep ya hic gibi kotu bir huyum var.
bir taraftan da diyetin disina ciktigimi düşünmüyorum iyi mi :KK70: sonucta uc ana ogun uc ara ogun diyetimde abarttigim şeyler farkliydi. yalniz varya bu diyetin ilk uc haftasini bir atlatayim. uc hafta benim diyet denemekerimde en uzun süredir
Canım ne demek birbirimize destek olmak için burdayız.
Canım abartmıyorsun aşurelik buğdaydan yiyebilirsin.mesela soğuk ayran aşı olarak bilinen çorbayı öneriyor karatay , ben de çok severim bol ayranlı ve tuzlu.yalnız nohutu çok olmasın.
Ya hep ya hiç bende de var , o yüzden yediğim miktarı hiç 2 tabak altına düşüremedim.
İnşallah devam edersin canım , inşallah hep beraber ederiz.

ay bir sabah kahvaltı da Kıymalı yumurta yapayım iyi bir değişiklik olur. sutun üstünden aldigimiz kaymak yasak degil, değil mi. tabak tabak yerimde. bu diyeti bundan seviyorum nitekim
Kaymak yasak değil canım , hele kendi elinle sütün üzerinden aldığın kaymak.ceviz ve kayısı ile süper oluyor tavsiye ederim.
Kıymalı yimirta hem sen hem bebek için süper olur.

lastrose ne yalan söyleyeyim gaz yaptigini dusunmedim de sut artırır demisti arkadaşlar ondan yedim. gaz olayina gelince ahh ahh gaz vs. sonucta sol kolum bebeği aldigim dakka agrimaya başlıyor. yani bebeğim cok yorucu.
seni tebrik ederim. dikkatli bir anne olmak ne güzel. ben yorgun bikkin bir anneyim. ve ucuncu cocuk hayalleri kuruyorum :O delimiyim ne :KK70:
Valla benim 3 çocuk çok zor . ben dikkat etmeseydim yediklerime ne uyku vardı ne dinlenme. Bunalıma girerdim. Uyumamaktansa yememeyi tercih ettim. Hele bir leblebi yemistim aman Allah im nasıl bağırarak ağlıyordu bebek. Etkisi 2 gün sürdü gazi atması. Çok zor bebek işi. Yardımcı olacak olsada bütün gece senin yük senin . uykusuzluk mahvediyor beni.

ve 12 gunde sadece 1.5 kilo verdiğim için de canim sıkılıyor. ya arkadaş patates bile yemiyorum. ben neler neler yemezdim. hepsi ambalajli atistirmalik. yogun tatlari severdim. hepsini birakip uste patates pilav ekmegi biraktim. nerdeyse ayi yariladim 1.5 verdiysem anca. :'(
Canım neden canını sıkıyorsun yapma böyle. Bazen vermemiş gibi görünüp birden dusuveriyor kilolar. Az olsun yağdan olsun.sen devam et gittikçe herşey düzene girer kilo da vermen hızlanır.

Back