- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
Çok güzel canım gerçekten.Bizim bahçeli evin karşısı daglik alan ordan dogadan bir resim. Senin dediğin gibi de pek bir manalı oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel canım gerçekten.Bizim bahçeli evin karşısı daglik alan ordan dogadan bir resim. Senin dediğin gibi de pek bir manalı oldu.
Bugün düne göre daha iyiyim canım çok şükür hamdolsun.çok sağol canım.Bugün nasılsın dün yorgun halsizdin ya??
Keske doğaya yakın yasasak her yer bina. Emekli olunca yaşarız belki istek kalirsaÇok güzel canım gerçekten.
Kanayan yarama parmak bastın Canım bende hergün burada başkarcı diye bir yer var oradan müstakil ev bakıyorum yAda arsa Yenişehir'de var müstakil ev yanlız çok çürük binaları tripleks ve 300 bin gibi bir fiyat orayı yıkıp yaparsında işte tavuk horoz hayvana müsade etmezler site içindeKeske doğaya yakın yasasak her yer bina. Emekli olunca yaşarız belki istek kalirsa
Günaydın canım dün burada internet çok yavaştı benimde paket dolmuş eve gittim diğer yeri yazarken uyumuşum bugünde eleman geliyor 2 sene önce çalışmıştık gecen Yıl eleman yoktu bu yıl kalabalık ve hırsız müşteri çok malzemelerime zarar veriyorlarMiyav_su hasta misin nasılsın . ne yedin ne ictin canım hiç sesin çıkmadı bugün. Allah yardimcin olsun işler mi çok. Ben bugün 3 öğün yaptım. Sistim kaldım. Yorgunluktan da oluyorum. Bu karnima yatipuyuyacagim valla.
Herkese iyi geceler. Ben bugün dükkanı kapatayim.yenidencan ve
Miyav_su yoldaslarim diyet kardeşlerim öpüldünüz
Bizim bahçeli evin karşısı daglik alan ordan dogadan bir resim. Senin dediğin gibi de pek bir manalı oldu.[/QUOT![]()
Yok Canım burada abi var bahçesinden getirmiş sağolsun ama çok güzel mahvoş tatlı değil ben tatlı yiyemem ZatenGünaydın canım , kendi ellerinle mi kopardın kayısıyı.dalından koparıp yemek çok zevkli.
O işin stresinden hep ağzımıza birşeyler atarak çalıştığımız için Canım 10 dk ayır sonra işini yapsan olmaz mı kızarlar mıAynen canım evde resmen değirmen gibiyim sürekli birşeyler öğütüyorim.
Sabah ve öğlen menün çok güzelAfiyet olsun canım.
Ben bugün 3 öğün yapacağım. Evde.yemezsem olmaz cayimi da içtim.
Akşam da yeriz orda. Napayim ben böyle oldu bugün.
İdare edeyim biraz çok olacak ama akşama kadar dayanamam diye yedim.
Sabah 08:00
Yağda iki yumurta
Yoğurt
5 zeytin
3 ceviz
4 kayısı
Az peynir
Çay
Öğlen 14:00
Salata
Etli yumurta
Zeytin
Az peynir
Çay
Ulaşılması en kolay bunlar vardı canım başka birşey çekmedi. Çay ile yedim .
Süpersin canımİftar menum
İki tabak et yemeği
Yarım tabak yeşil fasulye
Salata
Passtirma 4 dilim.
5 zeytin tuzsuz
Midem öyle sistiki kimildayacak halim kalmadı. Ama gece olduğu için. Yapacak birşey yok uyku saatimiz. Allah rahatlık versin cümlemize. Kendi kendime yazıyormuş gibi hissettim. Benim gunlugum sanki. @yenidencan da bebekle uğraşıyor kesin.