• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Çocukların okul kapandı benim seminer devam ediyor. Bir bitseydi hayırlısı ile.
Akşam yemeğim
Az kalp kavurma
1 tabak karnabahar yemeği
1 kase salata
Peynir çay.

Karnimi iyice doyurdum bir nefeslik yer kalmış . salatayi çok yapmışım hepsini yedim.

Kızlar havalar ne sıcak ne soğuk. Bugün yemek çamaşır yika katla yerlestir. Yemek yap. Herkese ayrı. Bebeğe çorba çocuklara et sulu makarna. Eşime kuru fasulye bana da karnabahar yemeği. Mutfaktan baya bir çıkamadım. Sizler naptiniz? Diyete devam ama saatleri değişti. Herkes evde olunca. Napalim böyle olacak bir düzene girecek. Bayram da annemin baklavasini yemek istiyorum. Gün sayıyorum. Annem duymasın yapmaktan vazgeçer:eek:
Annem kiyamaz bana ama.sağlığım önce geliyor. Gideyim o
Kuru naneleri ufeleyim yenidencan yenidencan ile Miyav_su Miyav_su haydi yardima gelin. :KK19:Uyku saatim gelse de bir uyusaydim.:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:

Ay canım ya keşke yakın olsak da yardım etseydik birbirimize.
Maşallah diyorum canım sana 3 çocukla bu kadar iş yemek.becerikli hatunsun besbelli.benim küçük paçamdan ayrılmadı bugün .azıcık saçlarını kısalttık zor oldu.
Ütü yapamadım sadece mutfağı süpürebildim .çok yorgunum sırtım ağrıyor.

Çocukların okul kapandı benim seminer devam ediyor. Bir bitseydi hayırlısı ile.
Akşam yemeğim
Az kalp kavurma
1 tabak karnabahar yemeği
1 kase salata
Peynir çay.

Karnimi iyice doyurdum bir nefeslik yer kalmış . salatayi çok yapmışım hepsini yedim.
Çok güzel gidiyorsun Canım benim maşallah :nazar::nazar:

Bak sen şu yaramazlara.Afiyet olsun canım ayda bir hakkını kullanmış oldun öyle say 1ay yeme artık.
Burada güzel lahmacun yapabilen yok içindeki soğanlar bile durmaktan kokuyor sanki.
Çok yaramazlar hergün yanımdalar ayrılmıyorlar serseriler arkamda ağaç var oradaki uçamayan yere düşen kuşları yiyorlar :110:

Yürüyüş olayı zorlaşmaya başladı benim için de.evde yürüyüş bandı var ama bir süre daha killanamayacağım .öğle araları yürüyordum geçen hafta niyetli değildim ama hava çok sıcak ve bunaltıcı.

Gönderdim canım istek çok sağol .bizi aydınlatıyorsun Allah razı olsun.
Rica ederim canım koşu bandını neden kullanmıyorsun çocuklar üstüne mi çıkıyor yoksa sen yürüyüş yaparken

Yürüyüş olayı zorlaşmaya başladı benim için de.evde yürüyüş bandı var ama bir süre daha killanamayacağım .öğle araları yürüyordum geçen hafta niyetli değildim ama hava çok sıcak ve bunaltıcı.

Gönderdim canım istek çok sağol .bizi aydınlatıyorsun Allah razı olsun.
Rica ederim canım koşu bandını neden kullanmıyorsun çocuklar üstüne mi çıkıyor yoksa sen yürüyüş yaparken

Kimsekims3nin kismetini yiyemezmis derler. Öyle olmuş seninkide . kötü değil olabilecek o durum da en güzel menüyü yapmışsın. Zeki kadınsın...
Sağol canım bunlar arsız olmaya başladılar yakında köpek yavrularının mamasını yerler burada 4 yavru kedi anneleri 3 yetişkin köpek ve 4 tane yavru köpek var çiftlik gibi burası kocaman bahçe içinde bende onlar ile oyalanıyorum

Kızlar havalar ne sıcak ne soğuk. Bugün yemek çamaşır yika katla yerlestir. Yemek yap. Herkese ayrı. Bebeğe çorba çocuklara et sulu makarna. Eşime kuru fasulye bana da karnabahar yemeği. Mutfaktan baya bir çıkamadım. Sizler naptiniz? Diyete devam ama saatleri değişti. Herkes evde olunca. Napalim böyle olacak bir düzene girecek. Bayram da annemin baklavasini yemek istiyorum. Gün sayıyorum. Annem duymasın yapmaktan vazgeçer:eek:
Annem kiyamaz bana ama.sağlığım önce geliyor. Gideyim o
Kuru naneleri ufeleyim yenidencan yenidencan ile Miyav_su Miyav_su haydi yardima gelin. :KK19:Uyku saatim gelse de bir uyusaydim.:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:
Canım benim haftasonun baya yoğun geçmiş çok severim naneyi bir türlü pazara gidip alamıyorum nane alsam bol bol kurutsan sana tavsiyem kullanacağın Zaman ufala o zaman vitaminleri gitmemiş oluyor

Evet canım büyük artık çıkmaz söz dinler ama küçük anlamaz tehlikeli oluyor. Eskiden salonun ortasında dururdu film izlerken yürürdüm nerdeyse 1 saat.şimdi yatak odasında.

Back