- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
Sagol çanım
ISILDURU
, hoşgeldin. İnşallah hayırlı olur.senin yorumlarını okumuştum 90 ve üzeri kiloda mıydın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleyimdir buralar benden sorulur bacımSlm günlüğün hayırlı olsun hap bozmaz leptini canım sadece çiğneme hareketi bozar suyla yut gitsin bende 1.5 yıldır Karatay yapıyorum o çocukluktan kalma sıcak hamur hazzı hala devam ediyor arada yiyorumMiyav_su kız heryerede yetisiyon
Kesin öyle olmuştur orası yoğun bir ara bende yazdım cevap yazan olmadıBen sizin gruba yazmıştım ama farkeden olmadı.kalabalıkta araya kaynadım galiba.
Ben memnunum her yere yeteşmenden.Evet hem orada hem evliliğim için 35 kiloda yazıyor benim gibi maymun iştahlı değil heryere yazmazISILDURU
![]()
103 idim canımSagol çanımISILDURU , hoşgeldin. İnşallah hayırlı olur.senin yorumlarını okumuştum 90 ve üzeri kiloda mıydın?
İvitt hahaha
Yazmaz dimi hahahaEvet hem orada hem evliliğim için 35 kiloda yazıyor benim gibi maymun iştahlı değil heryere yazmazISILDURU
![]()
Nerdeyse aynı kilodaymışız , gerçi ben senden öndeydim 105 106 kadardım.103 idim canım
İnşallah. Allah kolaylik versin.Merhaba kızlar bugün anneme geçtim.2 kase batırıkc yedim bol sebzeli ama karnım çok aç şuan .gece de sahura kalkmak istiyorum hafta içi bari tutsam diye düşündüm bekalım öğleye kadar niyet etmeden deneyeceğim.
Afiyet olsun canım , ben halen ciğer alamadım inşallah yarın.Sabah klasik karatay
Akşam ciger kavurma bol soğanlı.
Bol su bol çay.
81 çok şükür darısı başına canım
İnşallah canım inşallah. 14 15 kilo var daha ama olsun hiç başlamasaydım şimdi 105 kiloydum ya da üstüne almış olacektım.81 çok şükür darısı başına canım
Günaydın canım inşallah.Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir hafta dilerim