• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Slm günlüğün hayırlı olsun hap bozmaz leptini canım sadece çiğneme hareketi bozar suyla yut gitsin bende 1.5 yıldır Karatay yapıyorum o çocukluktan kalma sıcak hamur hazzı hala devam ediyor arada yiyorum Miyav_su Miyav_su kız heryerede yetisiyon
Öyleyimdir buralar benden sorulur bacım :KK70:zayıflasadam kurtulsam asıl gayem bu :KK70::KK70:

Merhaba kızlar bugün anneme geçtim.2 kase batırıkc yedim bol sebzeli ama karnım çok aç şuan .gece de sahura kalkmak istiyorum hafta içi bari tutsam diye düşündüm bekalım öğleye kadar niyet etmeden deneyeceğim.

Merhaba kızlar bugün anneme geçtim.2 kase batırıkc yedim bol sebzeli ama karnım çok aç şuan .gece de sahura kalkmak istiyorum hafta içi bari tutsam diye düşündüm bekalım öğleye kadar niyet etmeden deneyeceğim.
İnşallah. Allah kolaylik versin.

81 çok şükür darısı başına canım
İnşallah canım inşallah. 14 15 kilo var daha ama olsun hiç başlamasaydım şimdi 105 kiloydum ya da üstüne almış olacektım.
İnşallah azmimiz artarak devam eder.
Gece sahura kalktım kızlar bakalım nasıl geçecek bugün inşallah tutabilirim.

akşam yemeğim 9 da bitmişti.gece sahura kalktığomızda saat 3.10 olmuştu.ben 2 de troid ilacımı içip geri yattım. Apar kopar yumirta haşladık , 4 müydü ceviz , salatalıklı tuzsuz yoğurt 1 parça gerdan haşlama suyu olmadan az gibi gelmişti ama yazına beyaa birşey yediğimi fürk ettim.
İnşallah kabızlık sorunum olmaz.

Back