• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

İnşallah canım inşallah. 14 15 kilo var daha ama olsun hiç başlamasaydım şimdi 105 kiloydum ya da üstüne almış olacektım.
İnşallah azmimiz artarak devam eder.
Gece sahura kalktım kızlar bakalım nasıl geçecek bugün inşallah tutabilirim.
Kesinlikle canım Ne güzel düşünüyorsun hep böyle düşün kaçamak mı yaptın devamını getirme

Kesinlikle canım Ne güzel düşünüyorsun hep böyle düşün kaçamak mı yaptın devamını getirme
Sağol canım,zaten fıstık alacağım gene .Gece çiğ fıstıkla yaptığım kaçamaklar kilo vermemi yavaşlatıyordu ama tamamen engellemiyordu.En azından evde bulunsun ki gözüm döndüğünde başka şeylere saldırmayayım.

Sağol canım,zaten fıstık alacağım gene .Gece çiğ fıstıkla yaptığım kaçamaklar kilo vermemi yavaşlatıyordu ama tamamen engellemiyordu.En azından evde bulunsun ki gözüm döndüğünde başka şeylere saldırmayayım.
Bencede Canım bizi kilo aldıran ekmek ve türevleri

Orucumu Karatay usulü tutuyorum akşam 10 da 50 dk koşu bandında yürüyorum gram azalma yok aksine cuma 81.2 idi şuan 82.5 inşallah bu gece ye yat kilo yapmaz bana iftarda çok geç zaten sahurda

karatay + yürüyüş candır :KK9:
Evet canım kesinlikle öyle.

Orucumu Karatay usulü tutuyorum akşam 10 da 50 dk koşu bandında yürüyorum gram azalma yok aksine cuma 81.2 idi şuan 82.5 inşallah bu gece ye yat kilo yapmaz bana iftarda çok geç zaten sahurda
Ben de bugün ilk orucum inşallah iyi geçer.akşam yemek yeme krizine girmeyi hiç istemem .

Canım bazen 3 kilo fark oluyor benim tartıda.3 KİLO BİRDEN KİLO ALAMAM YA DA 3 KİLO BİRDEN ZAYIFLAYAMAM .Kesin ödem canım ve bir de vücut kendini korumaya alıyor sonrasında kırılma yaşarsın inşallah.Ben ramazanın tamamında oruç tutabilir miyim bilmiyorum ama çoğu kişi ramazanda kilo verir bense tersine kilo alırdım.sadece enson ramazanımda kilo verdim verdim derken 1 ya da 1,5 kilo olsun en azından almadım.

Günaydın kızlar.Akşam ifter yemeğim;
1 koca tabak dolusu yeşil fasülye
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2 koca tabak salata
2 kayısı
1 kase kavrulmuş ayçekirdeği
10.30 gibi yattım.Bu gece 1 de içtim troid ilacımı midem henüz açlık formunda değildi ama bir süre böyle olacak artık.Bu arada bebek sahura kadar kaç kere kalktı saymadım bile.5 kesin var da sonrasını hatırlamıyorum.3 de sahur için kalktım.
Sahur yemeğim;
2 kaşık yeşil fasülye
Az roka
1 büyük bardak ayran
4 ceviz
2 tane haşlanmış yumurta
Zeytin yiyemedim çünkü zeytini akşam ıslattım suya ,tuzu çıkmamıştır diye denemedim bile.Ama wc ye çıkamadım gene.

lastrose6 lastrose6 nerdesin canım,iyi misiniz?Dün yazmadın merak ettim.

Çorba karabiberli acılı olsun canım.Soğuk algınlığı değil mi hastalığın.Yazma sen dinlenmeye bak.

Teşekkür ederim. Soğuk algınlığı.
Evet kafamı kaldıracak durumum yok. Canim hiçbirşey istemiyor. Öpüyorum.
Allahım şifa versin hepimize.Dinlenmezsen geçmiyor bu tarz hastalıklar.ben de seni öpüyorum canım hatta şifa öpücüğü gönderdim akşama birşeycuğin kalmaz inşallah.

Allahım şifa versin hepimize.Dinlenmezsen geçmiyor bu tarz hastalıklar.ben de seni öpüyorum canım hatta şifa öpücüğü gönderdim akşama birşeycuğin kalmaz inşallah.
Evet daha iyiyim şimdi.
Sabah klasik karatay
Akşam
Et sote
Salata yogurt
Yedim
Bol çay ve su. İçtim bugün.
Umarım kimse kcamak yapmadı ben yokken

Günaydın kızlar,

Dün iftar yemeğim;
1 dolu tabak ciğer sote
4-5 tane yeşil mercimek dolması
4 tane 2 parmak kalınlığında yaprak sarması
bol cacık(koyu)
Yeşillikler
Yağda pişmiş domates
Sütlü kahve 1 bardak
1 kase çiğ fıstık.

Sahur yemeğim;
3-4 kaşık ciğer
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
1 bardak kefir
yarım bardak ayran
ceviz

Evet daha iyiyim şimdi.
Sabah klasik karatay
Akşam
Et sote
Salata yogurt
Yedim
Bol çay ve su. İçtim bugün.
Umarım kimse kcamak yapmadı ben yokken
İyi olmana çok sevindim @lastrose6 .Afiyet olsun canım menün her zamanki gibi çok güzel.
Ben dün akşam çok yedim ama yesem daha da yerdim.Kaçamağım da 1 kase çiğ fıstık oldu.
İnşallah ramazanda kilo almam ,yürüyüş de yok.
Adet dönemi haftası yürümeye çalışacağım.

Oruç olunca acikiyorsun tabi çok yemen normal. Afiyet olsun.
Benim sabah kahvaltim
2 yumurta yağda
1 domates
2 salatalık
1 biber
3 zeytin
4 ceviz
4 kayısı
Çay

Oruç olunca acikiyorsun tabi çok yemen normal. Afiyet olsun.
Benim sabah kahvaltim
2 yumurta yağda
1 domates
2 salatalık
1 biber
3 zeytin
4 ceviz
4 kayısı
Çay
Afiyet olsun canım .zeytin ben çok yemeye çalışıyorum kabızlık sorunum gene başladı .peynir de yememişsin

Back