• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Merhaba kızlar .Akşamki antibiyıtikten sonrü daha iyi gibiyim.largopen ağır bir antibiyotik sabah akşam ama ben günde 1 tane içeceğim.Geçen sefer de mide bulantısı yapmoştı.
Pazara gittik çocuklarla tabi eşim de vardı.biraz yoruldum.büyük zaten gezmeyi sevmez küçük de kucak ister.
Lastrose6 bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım.gözün aydın annen de gelmiş.kalacak mı biraz.
Miyavsu tebrik ederim canım iraden için.
Bugün sabah yumurta yoktu az etle sote yaptım.süt küyısı kurusu zeytin.

Merhaba kızlar .Akşamki antibiyıtikten sonrü daha iyi gibiyim.largopen ağır bir antibiyotik sabah akşam ama ben günde 1 tane içeceğim.Geçen sefer de mide bulantısı yapmoştı.
Pazara gittik çocuklarla tabi eşim de vardı.biraz yoruldum.büyük zaten gezmeyi sevmez küçük de kucak ister.
Lastrose6 bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım.gözün aydın annen de gelmiş.kalacak mı biraz.
Miyavsu tebrik ederim canım iraden için.
Bugün sabah yumurta yoktu az etle sote yaptım.süt küyısı kurusu zeytin.
İyi olmana sevindim. Bununla geçmiş olsun. Annem gitmeyecek. Seminer döneminde onlar gelecekler. Annemin çile devam. İki hafta seminer de kalacaklar. Yorulmuş annem otobüslerden .

Kizlar annem hamur işi yaptı çocuklara kendimi zor tuttum sonra cocuk ağladı emzirmeye geldim. Karnım doymuş hissettim. Anladım ki sofranın başında benim gözlerim ruhum ellerim o hamur işlerine aç. Çocukluktan kalma hazlar var. Yerken zevk alır mutlu olurduk sıcak sıcak. Ama artık büyüdük hastalandik. Çok yemekten az az yesem nolurduki.

İyi olmana sevindim. Bununla geçmiş olsun. Annem gitmeyecek. Seminer döneminde onlar gelecekler. Annemin çile devam. İki hafta seminer de kalacaklar. Yorulmuş annem otobüslerden .
Annenin aynı şehirde olruıinu bilmek bile seni rahatlatacak eminim .çilekeş analarımız.ne kadar iyi geçinseh de ev ev üstüne olmuyor zor oluyor bence.bakıcıya güvenemiyırlar tabi.istemedim annemin bakmasını kvalide uzakta aynı evin içinde uzun süreli duramazdım heralde.2 ayda çılgına dönüyorum dişlerimi sıkmaktan.

Bu gece sahura kalkmaya çalışacağım kızlar bakalım tutabilecek miyim.
Adam istediği zaman yatıyor istediği zaman kalkıyor.1 haftadır hastayım boğazım ağrıyor diyip durdum gıkı çıkmıyordu. Şimdi kendisi de boğazım ağrıyor diyip durur.

Bu gece sahura kalkmaya çalışacağım kızlar bakalım tutabilecek miyim.
Adam istediği zaman yatıyor istediği zaman kalkıyor.1 haftadır hastayım boğazım ağrıyor diyip durdum gıkı çıkmıyordu. Şimdi kendisi de boğazım ağrıyor diyip durur.
Sende onunla ilgilenme Canım :KK12:sen nasıl oldun iyi misin

Tamam ilgilenmiycem.Ben de ağrılar ve halsizlik decem.Bebek gece 2 de uyandı bi baktım abisi de park yatakda yanın da.gözleri açılmış oyun oynayacaklar.
Ne tatlılar ya . hayat onlara güzel. Tek isleri oyun. Gece iki de de olsa oyun oynabilir mantığı var seninkilerde. Allah yardimcimiz olsun. Benim de Bebiş yumurta yemez oldu. Ne yiyecekse kahvaltıda daha sağlıklı anlamadim. Ortanca da onu kıskanıyor.
Kizlar ben ne yürüyüş yapabiliyorum.ne hareket edebiliyorum. Tukendik mi naptik. Aynı anda herkesin mi düşer performansı. Allah kerim. Esim de oruç hersey bana kaldi.

Slm günlüğün hayırlı olsun hap bozmaz leptini canım sadece çiğneme hareketi bozar suyla yut gitsin bende 1.5 yıldır Karatay yapıyorum o çocukluktan kalma sıcak hamur hazzı hala devam ediyor arada yiyorum Miyav_su Miyav_su kız heryerede yetisiyon

Ne tatlılar ya . hayat onlara güzel. Tek isleri oyun. Gece iki de de olsa oyun oynabilir mantığı var seninkilerde. Allah yardimcimiz olsun. Benim de Bebiş yumurta yemez oldu. Ne yiyecekse kahvaltıda daha sağlıklı anlamadim. Ortanca da onu kıskanıyor.
Kizlar ben ne yürüyüş yapabiliyorum.ne hareket edebiliyorum. Tukendik mi naptik. Aynı anda herkesin mi düşer performansı. Allah kerim. Esim de oruç hersey bana kaldi.
Aynı durumdayız canım eşim oruç balkona taht yapıyor kendine diyorum benim yardıma ihtiyacım var duyan yok.
Oruç olsam napardım bilemiyorum.
Zorlama canım benimki de aynıcyumurta peynir yemedi uzun zaman.2 hafta önce karışım yapmaya başladık.yumurta peynir pekmez süt le blandırdar geçirip veriyoruz.
Çorba içsen bol bu ara ne seviyor sa oni yesin.kendimizden pay biçelim mutluy sak herşey iyi .
Ben bayadır yürüyüş yapamıyorum canım belki havalardan olasilir inşallah geçici bir durumdur.
Benim bebek sallamazsan 15 dk sonra uyanır.başında sallayan olsa ben de ütüyü yapardım.
Ortarcanın kıskanması normal bence.büyük ortüncadan alıştı kardeş paylaşımına. zarar vermiyor değil mi

Back