- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
Sağol Canım yanlız ısrarlara çok ama çok kızdımEn iyisini yapmissin. Afiyet olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol Canım yanlız ısrarlara çok ama çok kızdımEn iyisini yapmissin. Afiyet olsun.
Sen de benim gibi kızıyor musun yüzüne karşı. Ben direk yiyemem şekerim yükseliyor diyorum. Doktor yasakladı diyorum birşey demiyorlar.Sağol Canım yanlız ısrarlara çok ama çok kızdım
Neler Canım ya bıktım gerçekten pek katılmayı düşünmüyorum böyle toplantılaraSen de benim gibi kızıyor musun yüzüne karşı. Ben direk yiyemem şekerim yükseliyor diyorum. Doktor yasakladı diyorum birşey demiyorlar.
İyi olmana sevindim. Bununla geçmiş olsun. Annem gitmeyecek. Seminer döneminde onlar gelecekler. Annemin çile devam. İki hafta seminer de kalacaklar. Yorulmuş annem otobüslerden .Merhaba kızlar .Akşamki antibiyıtikten sonrü daha iyi gibiyim.largopen ağır bir antibiyotik sabah akşam ama ben günde 1 tane içeceğim.Geçen sefer de mide bulantısı yapmoştı.
Pazara gittik çocuklarla tabi eşim de vardı.biraz yoruldum.büyük zaten gezmeyi sevmez küçük de kucak ister.
Lastrose6 bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım.gözün aydın annen de gelmiş.kalacak mı biraz.
Miyavsu tebrik ederim canım iraden için.
Bugün sabah yumurta yoktu az etle sote yaptım.süt küyısı kurusu zeytin.
Annenin aynı şehirde olruıinu bilmek bile seni rahatlatacak eminim .çilekeş analarımız.ne kadar iyi geçinseh de ev ev üstüne olmuyor zor oluyor bence.bakıcıya güvenemiyırlar tabi.istemedim annemin bakmasını kvalide uzakta aynı evin içinde uzun süreli duramazdım heralde.2 ayda çılgına dönüyorum dişlerimi sıkmaktan.İyi olmana sevindim. Bununla geçmiş olsun. Annem gitmeyecek. Seminer döneminde onlar gelecekler. Annemin çile devam. İki hafta seminer de kalacaklar. Yorulmuş annem otobüslerden .
Afiyet olsun canım , eğer aynı otsa biliyorum sirkeni.Ben sirken diye bir ot var burda. Ispanak gibi pisirilir onu yoğurtlu yedim.
Sende onunla ilgilenme CanımBu gece sahura kalkmaya çalışacağım kızlar bakalım tutabilecek miyim.
Adam istediği zaman yatıyor istediği zaman kalkıyor.1 haftadır hastayım boğazım ağrıyor diyip durdum gıkı çıkmıyordu. Şimdi kendisi de boğazım ağrıyor diyip durur.
Tamam ilgilenmiycem.Ben de ağrılar ve halsizlik decem.Bebek gece 2 de uyandı bi baktım abisi de park yatakda yanın da.gözleri açılmış oyun oynayacaklar.Sende onunla ilgilenme Canımsen nasıl oldun iyi misin
Ne tatlılar ya . hayat onlara güzel. Tek isleri oyun. Gece iki de de olsa oyun oynabilir mantığı var seninkilerde. Allah yardimcimiz olsun. Benim de Bebiş yumurta yemez oldu. Ne yiyecekse kahvaltıda daha sağlıklı anlamadim. Ortanca da onu kıskanıyor.Tamam ilgilenmiycem.Ben de ağrılar ve halsizlik decem.Bebek gece 2 de uyandı bi baktım abisi de park yatakda yanın da.gözleri açılmış oyun oynayacaklar.
Bilmiyorum bozuyor mu ama ben içiyorum canım.Ağrı kesici leptin i bozar mi acaba
Aynı durumdayız canım eşim oruç balkona taht yapıyor kendine diyorum benim yardıma ihtiyacım var duyan yok.Ne tatlılar ya . hayat onlara güzel. Tek isleri oyun. Gece iki de de olsa oyun oynabilir mantığı var seninkilerde. Allah yardimcimiz olsun. Benim de Bebiş yumurta yemez oldu. Ne yiyecekse kahvaltıda daha sağlıklı anlamadim. Ortanca da onu kıskanıyor.
Kizlar ben ne yürüyüş yapabiliyorum.ne hareket edebiliyorum. Tukendik mi naptik. Aynı anda herkesin mi düşer performansı. Allah kerim. Esim de oruç hersey bana kaldi.