• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Afiyet olsun canım .zeytin ben çok yemeye çalışıyorum kabızlık sorunum gene başladı .peynir de yememişsin
Peynirleri içim almıyor. Yiyemedim.. yogurt yenilebilirdi unutmuşum.

Akşam
güveç bir tabak
iki haslama yumurta
salata ve yogurt yedim.

Herkese hayirli iftarlar

Son düzenleme:
Spor yok çünkü bebekle cikilmiyor disari. Hayırlısı bakalım. Su akar yolunu bulur.gece gunduz uykusuz bir haldwyim. Caylarim beklemekten acir oldu. Zaman yok. Bakalım yarın sabah o iple çekiyorum. Cayimi yudumladigim ani. Tiryakiyim galiba.

Diyete iyice alistim ama canım neler çekiyor neler. Aseriyor gibiyim. Yesem mutlu olmayacağım biliyorum. Ben hamur işi ve tatlı ya düşkünüm . zaten neden bu kadar sismanlayayim yoksa. Troid. Hastaligimin bir suçu yok. O iştah acip deprisyona sokmadı hiç. Allah varya bu hastalıktan ve diğer hastalıklardan muzdarip olan herkese sifa versin bir an evvel. Bu hazir gıdalar bu seker serbetler hareketsizlik. Bizi hasta yaptı.hala da.çocuklarımız zehirleniyor biz dur diyemiyoruz. Ne çok.yazdım . Allah yardimcimiz olsun.

Peynirleri içim almıyor. Yiyemedim.. yogurt yenilebilirdi unutmuşum.

Akşam
güveç bir tabak
iki haslama yumurta
salata ve yogurt yedim.

Herkese hayirli iftarlar
Afiyet olsun , çok istikrarlı gidiyorsun canım bu gidişle önümüzdeki hafta kesin görürsün 93 rakamını.
Sen de benim gibi sevmiyorsun demek peynir. Sahurda hiç peynir yemedim.ya süt ya da ayran içtim.

Spor yok çünkü bebekle cikilmiyor disari. Hayırlısı bakalım. Su akar yolunu bulur.gece gunduz uykusuz bir haldwyim. Caylarim beklemekten acir oldu. Zaman yok. Bakalım yarın sabah o iple çekiyorum. Cayimi yudumladigim ani. Tiryakiyim galiba.
Aynı bende de haftalardır spor yok lastrose6 lastrose6 .bebekte öyle benim büyük de mızmızlanır dışarı çıkınca hiç sevmez.
Aynı durumdayız canım , yemeği bazen bebek dizimde oturmuş şekilde yiyorum.bu ara iftar saatinde uyuduğu için raha yiyorum diyebilirim arada uyanmazsa.Ama normalde çay kahve içmek aynı.
Çayını içtin mi canım sabah.

Diyete iyice alistim ama canım neler çekiyor neler. Aseriyor gibiyim. Yesem mutlu olmayacağım biliyorum. Ben hamur işi ve tatlı ya düşkünüm . zaten neden bu kadar sismanlayayim yoksa. Troid. Hastaligimin bir suçu yok. O iştah acip deprisyona sokmadı hiç. Allah varya bu hastalıktan ve diğer hastalıklardan muzdarip olan herkese sifa versin bir an evvel. Bu hazir gıdalar bu seker serbetler hareketsizlik. Bizi hasta yaptı.hala da.çocuklarımız zehirleniyor biz dur diyemiyoruz. Ne çok.yazdım . Allah yardimcimiz olsun.
Amin canım inşallah , Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok güzel şeyler yazmışsın canım hepsi de doğru.Yemekten ve ben kendim için söyleyeyim stresten bu hale geldim.
Allahım her konuda azmimizi , sabrımızı ve sağlığımızı arttırsın ve kısa zamanda verelim kiloları inşallah.

Akşam yemeğim ,
Patlıcan güveç
3 biber dolması 4 yaprak sarma (2 parmak kalınlığında)
Çoooook bol salata
3 kaşık yoğurt
1 su bardağı sütlü kahve
Yarım kase kabak çekirdeği (çiğ)

Sahur yemeğim ;
2 haşlanmış yumurta
3 salkım domates
12 zeytin yeşil
3 ya da 4 ceviz
Birkaç dal marul
1.5 su bardağı tarçınlı süt.

Herkese günaydın.
Miyav_su Miyav_su hoşgeldin tekrar
yenidencan yenidencan Allah sabrını artırsın.
Amin canım inşallah hepimizin.Akşam tavuk yapacağım 5 gündür tavuk yemedim.Aslında mideme iyi geliyor tavuk .
Dünden kalan patlıcan güveç belki 2 tane dolma 2 tane sarma kalmıştır yarım yemekler de bitsin.
Önümüzdeki hafta oruç olmayabilirim.Adet dönemim çünkü.Öğle araları yuürümeyi düşünüyorum inşallah.
Kahverengi mercimek,börülce aldım bugün pazardan.Maş fasülyesini de gördüm yapan var mı lezzetli mi acaba?
L lastrose sen sabah kahvaltını kaçta yapıyorsun canım?Arada birşey yemiyorsun değil mi?acıkma oluyor mu?

Amin canım inşallah hepimizin.Akşam tavuk yapacağım 5 gündür tavuk yemedim.Aslında mideme iyi geliyor tavuk .
Dünden kalan patlıcan güveç belki 2 tane dolma 2 tane sarma kalmıştır yarım yemekler de bitsin.
Önümüzdeki hafta oruç olmayabilirim.Adet dönemim çünkü.Öğle araları yuürümeyi düşünüyorum inşallah.
Kahverengi mercimek,börülce aldım bugün pazardan.Maş fasülyesini de gördüm yapan var mı lezzetli mi acaba?
L lastrose sen sabah kahvaltını kaçta yapıyorsun canım?Arada birşey yemiyorsun değil mi?acıkma oluyor mu?
Canım ben iki ogün yiyorum daha rahatim. Sabah 8 de bitmiş oluyor kahvaltim akşam da kacta açlık hissedersem o zaman. Arada acikirsam arayı uzatmak için yogurt yiyorum veya sade kahve içiyorum iki tane. Ama bu aralar iftar davetleri var ne yapacağım bilemiyorum. Belki o günler 3 ogün yaparım. Dayanirim inşallah.

Back