- Konu Sahibi yenidencan
- #1.761
Sağol canım en çok sabahları alarm sesiyle uyanmayak zorunda olmuycama seviniyorumİyi tatiller canım. Evi özlüyor insan. Güzel güzel dinlenirsin evde inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım en çok sabahları alarm sesiyle uyanmayak zorunda olmuycama seviniyorumİyi tatiller canım. Evi özlüyor insan. Güzel güzel dinlenirsin evde inşallah.
Canım propolis de sipariş etmiş ne işe yarıyor henüz bir bilgim yokGünaydın arkadaşlar
Canım annen ne güzel almış sen de düzenli kullanmaya bak. Vücudumuzun omega 3 yayına ihtiyacı var. Kullansan cook iyi olur.
Canım benim çok geçmiş olsun neden böyle oldun kiGünaydın kızlar.
Bu gece benim için zordu.3 kere kustim kendimden geçmişim bi ara.kısaca yazayım dedim kızlar merak etmeyin diye.
Canım çok.geçmiş olsun Benim kız da kustu gece. Allah sifa versin kahvaltıdan önce kusmasin diye metpamid verdim. Pek iştahı yok atistirdi.Günaydın kızlar.
Bu gece benim için zordu.3 kere kustim kendimden geçmişim bi ara.kısaca yazayım dedim kızlar merak etmeyin diye.
Nerelerdesin sen?? Evet yarın büyük gün canım.Kızlar nasılsınızz,, yarın tartılma günümüzzz![]()
Bazen yoğun oluyorum canım ya ama aklımdasınızzNerelerdesin sen?? Evet yarın büyük gün canım.
Diyete devam edebildiysen sorun yok canım.Bazen yoğun oluyorum canım ya ama aklımdasınızz![]()
Valla sıcaklarla boğuşmaca, ama iyi bugün sanki hava rüzgar war.Sabah kahvaltim
Kıymalı menemen 2 yumurta ile
Biraz peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Yaprak topladım geldim bahçeden. Onları Salamura yapacağım. Hava sıcak ama bayıltıcı değil. Sizler neler yaptınız?
Tabi ki devam ediyorumDiyete devam edebildiysen sorun yok canım.
Afiyet olsun canım.Valla sıcaklarla boğuşmaca, ama iyi bugün sanki hava rüzgar war.
Benim kahvaltım
Peynir
Eski kaşar
Roka
Havuç 1 adet
Ceviz
Siyah kuru kayısı 3 adet
Zeytin
1 adet yumurta
Az önce tarçınlı türk kahvesi içtim sade soda eşliğinde...
İnsan bazen öyle hissediyor verememiş gibi ama en iyi tartı bilir.Tabi ki devam ediyorum
54.5 ile başlamıştım.
Kendimde nedense fark fazla göremiyorum.
Sanki durdu butun metobolizmam ya
Neyse yarın bakıcaz![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım.
Merakla bekliyoreeeİnsan bazen öyle hissediyor verememiş gibi ama en iyi tartı bilir.
Canım benim çok geçmiş olsun neden böyle oldun ki
Birinden mide gribi bulaşmış olabilir mi veya dün dışardan yemek mi yemiştin
Havalarda sıcak çok müsait miğde bağırsak bozmaya ortam
Tekrar geçmiş olsun canım
Çok sağolun kızlar .gerçekten çok kötü bir geceydi .Allahım herkese sağlık mutluluk versin.yavrularımıza da.Ca
Canım çok.geçmiş olsun Benim kız da kustu gece. Allah sifa versin kahvaltıdan önce kusmasin diye metpamid verdim. Pek iştahı yok atistirdi.
Gittim canım 2 gün rapor verdi iğne yaptı ilaç verdi.dr gittiğimde soğuk soğuk terliyordumyenidencan . Nasılsın doktora gitseydin. Umarım iyisindir.