- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özellikle de çocuklar için güzel olur değilmi benim oğlan yer mi acaba
Sanırım evde hurma vardı.Ben bal koymadım Canım onu yerine 2 hurmayı suda beklettim sonrada rondodan geçirdim salep de yoktu limonun suyunu sıktım sonrada kabuklarını rendeledim vişnede gecen yıldan vardı buzlukta onlarıda ayıklayıp rondan geçirdim ikeadan çubuk aldım onlara koydum
Kesinlikle canım çocuklar için çok iyi hazır dondurmalarda neler neler var seni çok iyi anlıyorum bende yorgunluktan hep basit karbonhidrat kaçıyorumÖzellikle de çocuklar için güzel olur değilmi benim oğlan yer mi acaba
Çok teşekkürler canım tarif için benim de var buzlukta vişne gerçi yenisi çıkmış ama çekirdeklerini çıkarıp zaman bulabilirsem yapayım akşam oğlumun 4 lü kalıbı vardı uzun zamandır kullanmamıştım. İnsan o kadar yarguncoliyor ki büyükle faaliyet bile yapamıyırum.
Hem de nasıl.Senin işin daha zor canım Allahım gücümüzü arttırsın.Eşin gitti mi?Kesinlikle canım çocuklar için çok iyi hazır dondurmalarda neler neler var seni çok iyi anlıyorum bende yorgunluktan hep basit karbonhidrat kaçıyorum
Regl dolayısıyla şiş olabilirsin bu hafta. Olsun haftaya inince kilom çıkar ortaya.İnşallah canım.
Tamam geç saate kalırsam da yemeyeyim madem .Cuma akşamı keyf yapayım tartıdan sonra.regl dolalısıyla tartı ya sevindirecek yacda şişlikledimi gösterecek hayırlısı bakalım.
Ben ramazandan beri çok sık içiyorum canım hızlandırıyor mu tam emin değilim ama açlık hissini baskılıyor.
Kesinlikle hızlandırıyor spor öncesi Türk kahvesi yAda filtre kahve iç Canım ben hep öyle yaptım şimdiye kadar
Canım teşekkür ederiz bu iyi oldu.
Ellerine sağlık.Ben bal koymadım Canım onu yerine 2 hurmayı suda beklettim sonrada rondodan geçirdim salep de yoktu limonun suyunu sıktım sonrada kabuklarını rendeledim vişnede gecen yıldan vardı buzlukta onlarıda ayıklayıp rondan geçirdim ikeadan çubuk aldım onlara koydum
Seni.çok iyi anlıyorum. İş bitmiyor. Ama bir bakımsız büyümüşler böyle oluyor herhalde herkes böyle buyutuyor Allah güzel bir gelecek nasip etsin inşallah.yavrularimiza Sağlıklı huzurlu.Özellikle de çocuklar için güzel olur değilmi benim oğlan yer mi acaba
Çok teşekkürler canım tarif için benim de var buzlukta vişne gerçi yenisi çıkmış ama çekirdeklerini çıkarıp zaman bulabilirsem yapayım akşam oğlumun 4 lü kalıbı vardı uzun zamandır kullanmamıştım. İnsan o kadar yarguncoliyor ki büyükle faaliyet bile yapamıyırum.
Rica ederim canımCanım teşekkür ederiz bu iyi oldu.
Ellerine sağlık.
Seni.çok iyi anlıyorum. İş bitmiyor. Ama bir bakımsız büyümüşler böyle oluyor herhalde herkes böyle buyutuyor Allah güzel bir gelecek nasip etsin inşallah.yavrularimiza Sağlıklı huzurlu.
Kızlar gece çerez çok fena baklava yemiş gibi kilo yapıyorGeçmiş olsun canım. Soğuk su iciyorsan ondan da sulanabilir. Çekirdek mi alacaksın al ama çok geceye bırakma olur mu yemeyi.
Ay yavrum benim ya onun canı nedir ki dayanacak kırığa ..Yataktan düşüp kırdı kemiğini omuzunun üstüne düşmüş6.çok zor günlerdi. Allah kimseye yasatmasin.Evet kuzu kalbi.
yenidencan spor yapamamamiz bizi yavaşlatıyor.olsun varsın napalim.
Kızlar ben spordan önce icmistim arkadaşımin tavsiyesi üzere daha fazla yağ yakasın demişti benim nabız 200 e çıkınca dedim birdaha tövbe aslı var yani hızlandırıyor metabolizmayiKesinlikle hızlandırıyor spor öncesi Türk kahvesi yAda filtre kahve iç Canım ben hep öyle yaptım şimdiye kadar
Kesinlikle canım ben o kiloları öyle verdim bugün yüzmeye gittim içme fırsatım olmadı inşallah yarınKızlar ben spordan önce icmistim arkadaşımin tavsiyesi üzere daha fazla yağ yakasın demişti benim nabız 200 e çıkınca dedim birdaha tövbe aslı var yani hızlandırıyor metabolizmayi
Yarından sonra bende türlü yapayım Canım çekti afiyet olsun canımEvet canlar menüm geliyor
Sabah
- 2 haşlanmış tam yumurta
- 1 yumurta beyazı
- 3-4 parça taze h. Cevizi
- biraz koyun yoğurdu
Öğle
- 250 gr füme alabalık
Akşam
- 4-5 yk türlü (annem baya yağ koymuş bu gece yağ yakmak hayal oldu)
- 2 yk koyun yoğurdu
Öğle bolca proteinden sonra alev alev yanmaya başladığımdan 4 litreye yakın su
henüz yürüyüş yok bakalım
Sağol canım evet gitti mecburen bize dua edin kızlar Allah rızası için şu iş olsunda turizmden kurtulmak istiyorum ya yeter bıktımHem de nasıl.Senin işin daha zor canım Allahım gücümüzü arttırsın.Eşin gitti mi?
Afiyet olsun. Umarım karpuzu yemedin
valla yedim kızlar