- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.461
Pazara gidince hele de insan açsa herşeyden alası geliyor.Rengarenk sebzeler meyveler.İnşallah alıp kıyafetleri gezecegiz canım. Bugün çok açlık hissediyorum.
Tamam canım tarif için sağol deneyecegim.
Hayra yor canım hayir olsun.
Canım bizim pazarımız yani sebze meyve vb. Şeylerin satıldığı pazarımız pazar günü. Herşey o güne denk geliyor.
Afiyetle ye canım Bende mayalayacagim biraZdan.sütün sogumasini bekliyorum .
Kültür balığı var canım ama zaman da olmuyor o taraflara dolanmaya. Bimden donmuş balık aldım bu akşam yapmayı düşünüyorum inşallah.Sağol canım taze balık bulunmuyor mu canım kaldığın yerde
İnşallah canım her yeni gün hayırlı başlangıçlar olsun hepimiz için.Kızlar az önce bir de bir H. Cevizinin içindeki suyu içtim ve 25 gr bitter çikolata yedim
Son üç gün herşeyi yiyince bugün 100% diyet moduna geçemedim yarın inşallah daha net bir menü olur
Çok güzel olmuş menün , afiyet olsun canım.Akşam yemeğim.
Kabak mucver bir parça( bana kalmadi)
Et sote
Yanına da yeşillik yedim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım menün güzel . Karpuz yerine başka meyve tercih etsen daha iyi olur gibi.sabah 10.00
sucuklu menemen
3 lokma balkabaklı siyez ekmeği
salatalık
1 ceviz
öğlen 14.00
2 küçük nohut unu poğaçası (nohut unundan çok peynir vardı içinde)
1 dilim keçi peyniri
3 dilim karpuz
ara 16.00
5 çiğ badem
1 dilim peynir
1 dilim balkabaklı siyez ekmeği
akşam 19.00
etli patlıcan yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
yatana kadar 3 lt su
Günaydın canım , inşallah bol eksili çıkarız hepimiz.Günaydın kızlarrr.... Bol eksilerr herkese....
Bakalım cuma günü nasıl çıkıcam tartıdaa
Hoşgeldin canım diyetin hayırlı olsun.ben de ne sözler duydum üzülüyorduk ama birşey yaptığımda yoktu.her emzirmeye kalktığımda 6 7 kurabiye yiyordum.pirinç pilavları patatesler ne bulursam yiyordum. Doğuma 110 ile gittim 15 gün sonra 98 idim ama sütüm az gibiydi süt olsun diye yedim de yedim vi 105 106 kg a ulaştım.sütü yapan şeylerin yediklirim olmadığını bildiğim halde yemeye devam ettim.Bebegim beş aylık ve 94 kiloyum çok çirkinim kimse zayıflayacıma inanmıyor biraz önce kuzenlerimin olduğu gruba kızlar diyet yapmak istiyorum bana destek olun dedim bekar ve yaklaşık 100 kilo olan kuzenim bana 3 gün mü diye yanıt verdi nereden başlayacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum emziriyorum bugub biraz yaptım ama suna cok halsizim lütfen bana yardım edin lütfen karnım kollarım basenlerim çok kötü durumdayım
Arada yaşıyoruz canım bu duyguları pes etmeyeceğiz kaldığımız yerden devam.bugünden itibaren devam et canım çikolata yerine yemeğini daha ileri sir saate almak isteğini azaltabilir ya da akşam öğünündü kayısı erik kurusu yiyebilirsin arasına ceviz koyup.Kızlar 3 gündür serbest takılıyorum karnımda haliyle şiş
Tekrar başladığım şu ilk günü atlatmadan karamsarlığa kapıldım
Ne yapsam işe yaramıyor, gitmiycek bu kilolar diye içimde bir vesvese
Sabretmek nedir unuttum herhalde üç günde
yatıp uyuyunca kafamın yerine gelmesini ümit ediyorum
Günaydın canım , inşallah bol olur leptinlerimiz ve sağlık olur.Günaydın arkadaşlar bol leptinli günler..
Hiç moralini bozma canım, inşallah istediğin evi bulacaksın , hangi şehirdeydin C cerulean ?ev kiraları da almış başını gidiyor her yerde.Günaydinlar kızlar
bu sabah ev bakmaya gittim hüsran ev hiç güzel değildi
sabah 1.5 saat yol çektim sonra ev için oylandim ise öyle geldim
bir haftalık enerjim tükendi bile
bütün gün nasıl çalışacaksam haydi bakalım
sonrada şaşırıyorum beslenmem niye dengrsizlesti diye
sorun beslenme değilde hayatım stres
Kuru kalabalık Canım çağırdım hiç olmazsa hırsızlık yapmasın müşteriler belki yarın yAda diğer günlerde adliye işlerim var gelsin bu hafta diye düşündüm burasıda sıcak sabah 45 dereceydi öğlene 50 dereceyi geçer diye düşünüyorum
Bi lavaboya bile gidecek olsan baktığı yeter canım iyi yapmışsın. Akşama gidiyon mu havuza?Kuru kalabalık Canım çağırdım hiç olmazsa hırsızlık yapmasın müşteriler belki yarın yAda diğer günlerde adliye işlerim var gelsin bu hafta diye düşündüm burasıda sıcak sabah 45 dereceydi öğlene 50 dereceyi geçer diye düşünüyorum
Ben buradan geç çıktığım için Canım salı ve perşembe sakin oluyor o yüzden Salı -perşembe saat 20.00 alındı olmazsa yarın çarşamba günü ekleteyim diyorum 21.30 biter eve 22.00 gibi olurum sabah kahvaltımı ve yiyeceklerimi hazırlarımBi lavaboya bile gidecek olsan baktığı yeter canım iyi yapmışsın. Akşama gidiyon mu havuza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?