• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Elemanın İngilizcesi olsa sadece Rusça biliyor İngilizce sayıları Bile bilmiyor zarzor 10 kadar öğrettim buradan 4 de çıkarım birde onun Yol sorunu var dayısı ile birlikte gittim geliyor burası anayol üstü yaşıda küçük 12 yaşında
Ay canım daha yaşı çok küçükmüş
rusçayı nerden öğrenmiş

Hoşgeldin canım diyetin hayırlı olsun.ben de ne sözler duydum üzülüyorduk ama birşey yaptığımda yoktu.her emzirmeye kalktığımda 6 7 kurabiye yiyordum.pirinç pilavları patatesler ne bulursam yiyordum. Doğuma 110 ile gittim 15 gün sonra 98 idim ama sütüm az gibiydi süt olsun diye yedim de yedim vi 105 106 kg a ulaştım.sütü yapan şeylerin yediklirim olmadığını bildiğim halde yemeye devam ettim.
Eşim bile dalga geçiyordu ve içimdeti gücü hissettim ve bana en uygun olan Karatay diyetine başladım.
Arkadaşlarla beraber bayaca yol katettik.Sen de aramıza katıl ne yediysen yaz birbirimizi uyarıyor ve destek oluyoruz.
Bu diyetle ne kadar kolay kilo verdiğini gördükçe azmin artacak inşallah.[/QUO

Evet karatay diyetine başladım bende nelere dikkat etmeli neler yasak biraz bahsedermisinz

Hiç moralini bozma canım, inşallah istediğin evi bulacaksın , hangi şehirdeydin C cerulean ?ev kiraları da almış başını gidiyor her yerde.
Evet canım kiralar pahali evlerin durumda iyi değil bakalım tek ümidim taşınmakti taşınınca hersey düzelir diye düşünüyordum bu gidişle taşınma da olmiycak gibi..

Cam kavanozda yoğurt getirdim kavanozda reçel vardi sabah aceleyle boşaltırken iyi temizlememisim yoğurt ta reçel gördüm huylandim şimdi

Kızlar önümüzdeki hafta izinliyim önümüzdeki günlerde kızlar parti yaptım herseylerden yedim diye gelirsem buraya kızın bana
bu rahatlıkla da diyet yapmazsam o zaman isim allaha kalmış 70 yaşında anca veririm bu kiloları

Canım patates , bezelye , unlu gıdalar, makarna , pirinç yasak.
Meyve glisemik indeksi düşük olanlardan sabah kahvaltıda yilebelirsin mesela kiraz sen emziriyorsun yavaş yavaş alıytır vücudunu şeker isteğin fazla olabilir.bizler genelde sabah kahvaltısında kuru gün kurusu kayısı yiyoruz 3 4 tane.ben arada keraz 2 3 tane kayısı yiyorum ama sık değil.
Çiğ kuruyemeşlerin hepsi serbest en düşük yer fıstığı ama ceviz omega açısından daha faydalı.
Lahmacun ayda bir 1 tane ,dolma sarma Bulgurlu yapılacak. Bulgur pilavı haftada bir 3 4 kaşık ye.ben haftalık kısırım var mesala şişene kadar yiyorum.
Yeşil kırmızı mercimek kurufasülle , tüm sebzeler bezelye hariç serbest.
Et süt yumurta yoğurt ayran öğünlerde doyana kadar serbest.
Aklına takılan olursa sor canım vakit buldukça yazarız.

Ben buradan geç çıktığım için Canım salı ve perşembe sakin oluyor o yüzden Salı -perşembe saat 20.00 alındı olmazsa yarın çarşamba günü ekleteyim diyorum 21.30 biter eve 22.00 gibi olurum sabah kahvaltımı ve yiyeceklerimi hazırlarım
İş yerinde yapamazsın değil mi zaten çok yoğunsun , nasıl yapacaksın.

Haftada 3 gün mü 2 gün iyi randıman sağlarım kızlar sonrada havuza yazılırım zaten kendimi kasmaya gerek Yok istersem 10 ders olsun yeterki öğreneyim diyorum
Bence biraz dinlenmeye de zaman ayır , sonra insan çok bunalıyor ve sonrası stres.

Elemanın İngilizcesi olsa sadece Rusça biliyor İngilizce sayıları Bile bilmiyor zarzor 10 kadar öğrettim buradan 4 de çıkarım birde onun Yol sorunu var dayısı ile birlikte gittim geliyor burası anayol üstü yaşıda küçük 12 yaşında
Ayyy Miyav_su Miyav_su çok küçük ya.Gerçi bu yaşta çalıştıgına göre gözü açıktır. Allahım onun da yardımcısı olsun.ihtiyacı var demek bu yaştaki çıcuklar bilgisayar başında dıyarıda oyun oynarken o çalışıyor.
İyiki senin gibi birine denk geldi.

Evet canım kiralar pahali evlerin durumda iyi değil bakalım tek ümidim taşınmakti taşınınca hersey düzelir diye düşünüyordum bu gidişle taşınma da olmiycak gibi..

Cam kavanozda yoğurt getirdim kavanozda reçel vardi sabah aceleyle boşaltırken iyi temizlememisim yoğurt ta reçel gördüm huylandim şimdi
Yeme o zaman canım huylandıysan.
Bazen gönlümüzün istediği şeyler hayırlı olmayabiliyor. İnşallah senin için hayırlısı neyse o olsun canım.

Kızlar önümüzdeki hafta izinliyim önümüzdeki günlerde kızlar parti yaptım herseylerden yedim diye gelirsem buraya kızın bana
bu rahatlıkla da diyet yapmazsam o zaman isim allaha kalmış 70 yaşında anca veririm bu kiloları
Olmazzzz öyle birşey duymak istemiyoruz.1 gün kaçamak olur ama 2 3 gün olmaz bayram bitti 2.parti kurban Bayramına artık inşallah. O da bol kavurma pirzola zaten serbest.

Pazara gidince hele de insan açsa herşeyden alası geliyor.Rengarenk sebzeler meyveler.
Benim yoğurt biraz sulu olmuş bu sefer.fırında yapıyorum, ısısını ayarlayamadım sütün farkettim ama artık dışarı çıkacak olunca tekrar uğraşmak istemedim.
Benim ki de tam tutmamış nolcak bu hafta da böyle yiyelim. Birşey olmaz.
Günaydinlar kızlar
bu sabah ev bakmaya gittim hüsran ev hiç güzel değildi
sabah 1.5 saat yol çektim sonra ev için oylandim ise öyle geldim
bir haftalık enerjim tükendi bile
bütün gün nasıl çalışacaksam haydi bakalım
sonrada şaşırıyorum beslenmem niye dengrsizlesti diye
sorun beslenme değilde hayatım stres
Canım sen strese girme hayırlı olan herşey Allah in izniyle istesek de istemesekte oluyor. Senin kısmetim bekliyor merak etme.

Miyav_su Miyav_su naptın canım yoğun mu işlerin?Elemana izin verdin mi?
Kızlar burası çok sıcak bunaltıyor.
lastrose6 lastrose6 naptın canım, çocuklardan vakit bulamadın belki de.
@60kiloyum özel sektörde mi çalışıyorsun?
Yüzme kursundan yeni geldim. Bebek uyutmaya çalışıyorum. Karınlarını doyurdum. Çok sıcak suyum çıktı.

Haftada 3 gün mü 2 gün iyi randıman sağlarım kızlar sonrada havuza yazılırım zaten kendimi kasmaya gerek Yok istersem 10 ders olsun yeterki öğreneyim diyorum
Canım iki az gibi 3 ideal diye düşünüyorum. Zamanın varsa 3 git kursa. Zamanın kisitliysa 2 de yeter. Sana bağlı. Çabuk ogreneceksin inşallah. Bizimkilerin 3. Dersi bugundu. Gidip geliyoruz bakalim.

Recellli yeri temizle hepsine mi bulaştı acaba.kalan yer temizse orayı yersin.

Back
X