• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Bebegim beş aylık ve 94 kiloyum çok çirkinim kimse zayıflayacıma inanmıyor biraz önce kuzenlerimin olduğu gruba kızlar diyet yapmak istiyorum bana destek olun dedim bekar ve yaklaşık 100 kilo olan kuzenim bana 3 gün mü diye yanıt verdi nereden başlayacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum emziriyorum bugub biraz yaptım ama suna cok halsizim lütfen bana yardım edin lütfen karnım kollarım basenlerim çok kötü durumdayım

Bebegim beş aylık ve 94 kiloyum çok çirkinim kimse zayıflayacıma inanmıyor biraz önce kuzenlerimin olduğu gruba kızlar diyet yapmak istiyorum bana destek olun dedim bekar ve yaklaşık 100 kilo olan kuzenim bana 3 gün mü diye yanıt verdi nereden başlayacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum emziriyorum bugub biraz yaptım ama suna cok halsizim lütfen bana yardım edin lütfen karnım kollarım basenlerim çok kötü durumdayım
Merhaba canım hoşgeldin
Biz Karatay yapıyoruz sen hangi diyeti uygulamayı düşünüyorsun?

Canım çirkin değilsin öğle görme kendini kilo sadece geçici bir kusur
Kuzenine de Allah yardım etsin, neyin kafasını yaşıyorsa artık

bize katıl canım. olumsuz konuşan insanları da kafana takma.

Aslında yapman gereken kısaca şu. Emziriyorsun. Bebek sadece senden besleniyor şeker ihtiyacı duyacaksin ama bunu kuru meyve kuru dut mesela yaglandirir sütünü bunları yiyeceksin. Ekmek bulgur pirinç suni şeker yemeyeceksin. Ben bebeğim 4 aylıkken başladım diyete diyetisyen eşliğinde. Şimdi bebeğim 13 aylık toplamda 28.5 kilo verdim. Bunun 13 kiloyu karatay kalanı diyetisyen yardımı ile verdimhem de başlarda spor yapmadım 15 kiloda. Emzirmen yeterli oldu. Benim hikayem bu . bebeğim 10 aylıkken karatay a başladım. Çok rahat açıkmadan hayatımı sürdürüyorum. Karatay emziren anneler için uygun bence Sen 3 ana öğün şeklinde yaparak kilo verebilyrsin. Meyveyi sabah yersin Allah in izni ile gider kilolar. Sabret hepsi gidecek. Benim umudum var kendimden içeri. Yolum daha çoook uzun.

Kızlar 3 gündür serbest takılıyorum karnımda haliyle şiş
Tekrar başladığım şu ilk günü atlatmadan karamsarlığa kapıldım
Ne yapsam işe yaramıyor, gitmiycek bu kilolar diye içimde bir vesvese

Sabretmek nedir unuttum herhalde üç günde
yatıp uyuyunca kafamın yerine gelmesini ümit ediyorum

Kızlar 3 gündür serbest takılıyorum karnımda haliyle şiş
Tekrar başladığım şu ilk günü atlatmadan karamsarlığa kapıldım
Ne yapsam işe yaramıyor, gitmiycek bu kilolar diye içimde bir vesvese

Sabretmek nedir unuttum herhalde
yatıp uyuyunca kafamın yerine gelmesini ümit ediyorum
Spor yapıyor muydun canım??

Aslında yapman gereken kısaca şu. Emziriyorsun. Bebek sadece senden besleniyor şeker ihtiyacı duyacaksin ama bunu kuru meyve kuru dut mesela yaglandirir sütünü bunları yiyeceksin. Ekmek bulgur pirinç suni şeker yemeyeceksin. Ben bebeğim 4 aylıkken başladım diyete diyetisyen eşliğinde. Şimdi bebeğim 13 aylık toplamda 28.5 kilo verdim. Bunun 13 kiloyu karatay kalanı diyetisyen yardımı ile verdimhem de başlarda spor yapmadım 15 kiloda. Emzirmen yeterli oldu. Benim hikayem bu . bebeğim 10 aylıkken karatay a başladım. Çok rahat açıkmadan hayatımı sürdürüyorum. Karatay emziren anneler için uygun bence Sen 3 ana öğün şeklinde yaparak kilo verebilyrsin. Meyveyi sabah yersin Allah in izni ile gider kilolar. Sabret hepsi gidecek. Benim umudum var kendimden içeri. Yolum daha çoook uzun.
Canım çok etkilendim
bu kadar kilo verdiğini bilmiyordum
Tebrik ediyorum seni başarından dolayı

Canım çok etkilendim
bu kadar kilo verdiğini bilmiyordum
Tebrik ediyorum seni başarından dolayı
Canım sen sen ol hamile olursan günün birinde troidini hep olctur. Benim ilk bebekte troidhastasi oldum aldım kiloyu çok zorlaştı yaşam. Psikolojiyi çok etkiliyor Allah kısmet ederse daha da. Vereceğim..

Ben de çok aksatiyorum. Eve eliptik alayım diyorum. Kullanan oldu mu. Yürüme bandı var ama dizlerine ağrı yapıyor. Birde eliptikte daha fazla kalori yakiyormusuz. Küçük birşey de.her yere sığar

Canım sen sen ol hamile olursan günün birinde troidini hep olctur. Benim ilk bebekte troidhastasi oldum aldım kiloyu çok zorlaştı yaşam. Psikolojiyi çok etkiliyor Allah kısmet ederse daha da. Vereceğim..
çok geçmiş olsun canım. şu an ne durumda tiroidin?

gidecek o kilolar zamanla ben inaniyorum

Kizlar sarkmamak icin spor ok
Ama bunu yazmaya doyamiycam

En güzel spor kilo vermenin bence altin anahtari aksam acligi
Aksami erken kapamak lazim, en hafif ögününüz olmasi gerek kabak yogurt gibi
Sabah kahvaltiya kosarak gitmemiz lazim

Bakin o zaman o kilolar nasil gidiyor takir takir hem de uyukuda
Spor salonlarinda mahvetmeye gerek yok kendimizi

Fazla sporda vucuda stres, Karatay hocada sadece 20 dakika yürüyüs diyor zaten
Leptinin mesai saatini uzatin o calissin siz degil :KK66:

Cok radikalim bu konuda kizlar ahah

Merhaba canım hoşgeldin

Gel beraber yapalım kimseyi düşünme.@Kriziantemcicegi[/QUOTE

Ben karatay diyeti yapmaya karar verdim çünkü geç kalkıyorum iki öğün yeterli bana gecede süt, limonlu soda falan içiyorum gece yemek yemiyorum.. Ama tek korktuğum sütümün azalması günde 4 lt su içiyorum. Kuru kayısı, kuru dut, hurma yerim rezene çayımı içerim. Sütüm etkilenmez inşaallah.. Bebegi dört aylıkken diyet yapan arkadasım biraz açarmısın? Nelere dikkat edilmeli en çok.. Neler yapılmalı.. Bende zayıflayacağım yemin ederim basaracagım. Magazalara gidince kıyafet gitmek, doğumdan önceki en sevdiğim pantolona gireceğim inşaallah.. Düşünebiliyormusun sırf o pantolon a benziyor diye 48 neden pantolon aldım 48 neden pantolon :( çok üzülüyorm ama yolum uzun yapacagım sizlerde bana destek olacaksınız biliyorm.

Merhaba canım hoşgeldin

Ben karatay diyeti yapmaya karar verdim çünkü geç kalkıyorum iki öğün yeterli bana gecede süt, limonlu soda falan içiyorum gece yemek yemiyorum.. Ama tek korktuğum sütümün azalması günde 4 lt su içiyorum. Kuru kayısı, kuru dut, hurma yerim rezene çayımı içerim. Sütüm etkilenmez inşaallah.. Bebegi dört aylıkken diyet yapan arkadasım biraz açarmısın? Nelere dikkat edilmeli en çok.. Neler yapılmalı.. Bende zayıflayacağım yemin ederim basaracagım. Magazalara gidince kıyafet gitmek, doğumdan önceki en sevdiğim pantolona gireceğim inşaallah.. Düşünebiliyormusun sırf o pantolon a benziyor diye 48 neden pantolon aldım 48 neden pantolon :KK43: çok üzülüyorm ama yolum uzun yapacagım sizlerde bana destek olacaksınız biliyorm.

Ben karatay diyeti yapmaya karar verdim çünkü geç kalkıyorum iki öğün yeterli bana gecede süt, limonlu soda falan içiyorum gece yemek yemiyorum.. Ama tek korktuğum sütümün azalması günde 4 lt su içiyorum. Kuru kayısı, kuru dut, hurma yerim rezene çayımı içerim. Sütüm etkilenmez inşaallah.. Bebegi dört aylıkken diyet yapan arkadasım biraz açarmısın? Nelere dikkat edilmeli en çok.. Neler yapılmalı.. Bende zayıflayacağım yemin ederim basaracagım. Magazalara gidince kıyafet gitmek, doğumdan önceki en sevdiğim pantolona gireceğim inşaallah.. Düşünebiliyormusun sırf o pantolon a benziyor diye 48 neden pantolon aldım 48 neden pantolon :KK43: çok üzülüyorm ama yolum uzun yapacagım sizlerde bana destek olacaksınız biliyorm.
Canım süt bebeğe gaz yapar sana da kabızlık. Bende öyle etki yapıyor. Onun yerine ayran tercih edebilirsin.kimyon u hayatına sok ve her yemeğe koymaya çalış süt u artırır. Kimyon u kahve gibi pisirip tuket. Yesillik süt yapar. maydanoz ve nane yeme azaltıyor. Ve limon azaltıyor sütü geri kalanı bizim yaptığımız la aynı yapıyorum. Bol protein lazım bebeği beslemen için.

Back
X