• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar instgramda birisinin bir program uygulaması var ücretli insanlara yaptığı bir çizelge var bende yapıcam bugün evde umarım yarından itibaren uygulayabilirim isterseniz sizde yapın fotosunu atıyorum buraya
Tamam canım bakalım . Merak ettim çok.
Sen de olmasan bihaberim valla.Allah razı olsun.

@cerulean Napiyorsun. Ugramadin. Ne yedin ictin?
Miyav_su Miyav_su . Bol kazançlar canım.
yenidencan yenidencan işler çoğaldı yarın işbaşı yetiştirmeye mi calisiyosun?
60kiloyum 60kiloyum sen neler yapıyorsun?
Ben çocukları doyurdum çamaşır asacagim.inşallah.
ben de bugün bol lifli balkabaklı çekirdekli (kabak ve ay) siyez ekmeği yaptım. mücver yaptım yarın öğlene. onlarla uğraştım. azcık dinleneyim de duşa giricem.

Ne kadar şansızım kızlar dün kuş saçıma s...tı bugünde elime ve pantolonuma :KK70:geçenlerde beyaz tişörtümü pislemişti ensemle :KK70::KK70::KK70:
hahahhaha:KK70::KK70::KK70:

Yap canım , mercimek kısırı denemiş miydin Miyav_su Miyav_su , taze asma yaprağıyla birlikte.
Hayır Canım taze Asma yaprağı kalmamıştır zaten pazara gidemiyorum malesef zar zor market alışverişi yapıyorum bugün yapıcam aslında hiç sevmem marketten sebze almasını burada köylüler satıyor hoş annemlerinde bahcesindekiler olmadı

ben de bugün bol lifli balkabaklı çekirdekli (kabak ve ay) siyez ekmeği yaptım. mücver yaptım yarın öğlene. onlarla uğraştım. azcık dinleneyim de duşa giricem.

:KK45::KK45::KK45::KK45:Kedilerime kızıyordum yiyorlar diye bundan sonra kızmayı düşünmüyorum Zaten sabah yavru kediler saldırdı :KK53::KK53:bana açıkmışlar dükkanın kapısını zor açtım

Ellerine sağlık canım , ahaçgene değişik tarifler .
Bakabağı serbest mi?
Mücveri unsuz mu yaptın ?

etli patlıcan yemeği, siyez bulguru, salata, yoğurt .

bu nasıl bir şey ki canım?
Senin menünde Harika bugün fırsat bulursam yapayım dolaba atayım Canım 30 günlük bir program bu alışkanlıklarını değiştirmek için paralı tabi ben o kadar para vermem doğrusu herşey bizde bitiyor malesef ben kendime göre bir program yapıcam da evde bilgisayar var yazıcı Yok onun yerine cetvel ile düz kağıda yapıcam

Hayır Canım taze Asma yaprağı kalmamıştır zaten pazara gidemiyorum malesef zar zor market alışverişi yapıyorum bugün yapıcam aslında hiç sevmem marketten sebze almasını burada köylüler satıyor hoş annemlerinde bahcesindekiler olmadı
Yapraksız da olur , bir dene canım güzey oluyor baharatlıca ağzım silandı acıktım gari.

etli patlıcan yemeği, siyez bulguru, salata, yoğurt .

bu nasıl bir şey ki canım?
Afiyet olsun.Eline sağlık.

IMG_0512.webp
Onlar şimdi sıcakta çok da susuyorlardır .

Back
X