• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Ellerine sağlık canım , ahaçgene değişik tarifler .
Bakabağı serbest mi?
Mücveri unsuz mu yaptın ?
saol canım. balkabağının aslında glisemik indeksi biraz yüksek. ama ben çok lif var diye ekledim. zaten çok az yiyorum.

evet mücveri unsuz yaptım. yumurta, bolca maydanoz nane dereotu, taze soğan, girit kabağı, karabiber, tulum peyniri.

saol canım. balkabağının aslında glisemik indeksi biraz yüksek. ama ben çok lif var diye ekledim. zaten çok az yiyorum.

evet mücveri unsuz yaptım. yumurta, bolca maydanoz nane dereotu, taze soğan, girit kabağı, karabiber, tulum peyniri.
Ellerine sağlık canım , büyük oğlum sebze yemez , acaba yer mi duye farklı şeyler yapmak istiyorum tabi unsuz olursa ben de yerim.bir kere fırında yapmıştım güzeldi aslında ama söndü.

6 kişiyiz onlara bakan diğerleri sevmiyor kötü davranıyorlar dalga konusu oldum hayvanları koruma derneği diye başta benim elemanım kalbini kırdım gecen gün kötü konuştum şimdi oda ilgileniyor artık
Ne denir şimdi bu insanlara diycem de biplenir , hadi sevmiyorsun anladık dalga geçmek nedir sinirlendim ben.
Dalga geçmeyi ve geçilmeyi ben de hiç sevmem.

Ellerine sağlık canım , büyük oğlum sebze yemez , acaba yer mi duye farklı şeyler yapmak istiyorum tabi unsuz olursa ben de yerim.bir kere fırında yapmıştım güzeldi aslında ama söndü.
istersen içine yulaf unu, kinoa unu veya karabuğday ununu az olarak ekleyebilirsin.

Kızlar bugünden itibaren tekrar asılıyorum 8+8 gün kaçamak yapmamak üzere inşallah yeni çizelgem :KK66:
Miyav_su Miyav_su senin çizelge 30 günlük mü canım?

Yediklerim

Sabah
- 1.5 yumurta sarısı
- 3 yumurta beyazı
- 2-3 parça H. Cevizi

Öğle
- 200 gr ızgara alabalık
- avokadolu salata

Akşam 16:00
- yarım kase domates çorbası
- 1 ufak kase koyun yoğurdu
- 1 yumurta beyazı daha

Akşam 16'dan sonra yemek yok
Şimdiye kadar 3.5 litre su

Kızlar spa merkezine gittim güzeldi ama yorucuyduda
Sauna ya girdim 2 seans 2 litre su içmiştim öncesinde ama yetmedi herhalde şakır şakır terledim çünkü
Kafam yeni yerine geldi :KK66:

Bugün sırf protein yapacaktım içim almadı

Kızlar bugünden itibaren tekrar asılıyorum 8+8 gün kaçamak yapmamak üzere inşallah yeni çizelgem :KK66:

Yediklerim

Sabah
- 1.5 yumurta sarısı
- 3 yumurta beyazı
- 2-3 parça H. Cevizi

Öğle
- 200 gr ızgara alabalık
- avokadolu salata

- 1 yumurta beyazı daha

Sauna ya girdim 2 seans 2 litre su içmiştim öncesinde ama yetmedi herhalde şakır şakır terledim çünkü

Afiyet olsun canım , inşallah çizelgeni kaçemaksız bitirirsin.sen sık balık yiyorsun çok iyi yapıyorsun .ben de istiyorum ama olmuyor. Bi. De paketlenmiş ithal balık var ondan almayı düşünüyorum bakalım inşallah.

Afiyet olsun canım , inşallah çizelgeni kaçemaksız bitirirsin.sen sık balık yiyorsun çok iyi yapıyorsun .ben de istiyorum ama olmuyor. Bi. De paketlenmiş ithal balık var ondan almayı düşünüyorum bakalım inşallah.
Sağol canım taze balık bulunmuyor mu canım kaldığın yerde

İnşallah oluruz canım bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta inşallah.
Şöyle güzel kıyafetler alıp şıkır şıkır gezesim var, ama becarekiyorum bir türlü ona koş buna kox.Allah yardımcımız olsun gücümüzü arttırsın inşallah.
Teflon tavaya yıkayıp koyuyorum hızlı ateşte patlıcanlar büyükse dikine 2 ye bölüyoril , papyaları açıp yayıyorum ya da öylece koyuyorum benimki öylesine işte.
Büyük uyudu küçük de her zamanki gibiydi.İnşallah süğlıklı , mutlu hayırlı evlatlar olurlar.
İnşallah alıp kıyafetleri gezecegiz canım. Bugün çok açlık hissediyorum.
Tamam canım tarif için sağol deneyecegim.
Ne kadar şansızım kızlar dün kuş saçıma s...tı bugünde elime ve pantolonuma :KK70:geçenlerde beyaz tişörtümü pislemişti ensemle :KK70::KK70::KK70:
Hayra yor canım hayir olsun.
Afiyet olsun canım.Aynen pazarları telaşlı geçiyor , sen artık tatile girdin hafta içine yaysan olmaz mı?
Bir de meyve sebze derken ne demek istedin canım?
Canım bizim pazarımız yani sebze meyve vb. Şeylerin satıldığı pazarımız pazar günü. Herşey o güne denk geliyor.
Evet canım , yoğurt yaptım çamaşır serdim çamaşır toparla.bebeğe çorba oğlana ayrı kıymalı yumurta hepsuni yemedi gerçi.
Bebek uyanınca çarşıya çıktık az da olsa dolaştık.hava çok sıcak binaltğyor.
Afiyetle ye canım Bende mayalayacagim biraZdan.sütün sogumasini bekliyorum .

Yediklerim

Sabah
- 1.5 yumurta sarısı
- 3 yumurta beyazı
- 2-3 parça H. Cevizi

Öğle
- 200 gr ızgara alabalık
- avokadolu salata

- 1 yumurta beyazı daha

Menün çok güzel afiyet olsun canım evet 30 günlük

sabah 10.00
sucuklu menemen
3 lokma balkabaklı siyez ekmeği
salatalık
1 ceviz

öğlen 14.00
2 küçük nohut unu poğaçası (nohut unundan çok peynir vardı içinde)
1 dilim keçi peyniri
3 dilim karpuz

ara 16.00
5 çiğ badem
1 dilim peynir
1 dilim balkabaklı siyez ekmeği

akşam 19.00
etli patlıcan yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran

yatana kadar 3 lt su

Back