- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
- #1.041
Annem şeker hastası zaten . Allah herkese yardım etsin.Geçmiş olsun canım , Allahım şifa versin tüm hastalara inşallah.şimdi nasıl oldu annenlastrose6 ?daha önce kullanıyor muydu ilaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem şeker hastası zaten . Allah herkese yardım etsin.Geçmiş olsun canım , Allahım şifa versin tüm hastalara inşallah.şimdi nasıl oldu annenlastrose6 ?daha önce kullanıyor muydu ilaç?
Bende beni beslenme tarzını sevmedim. Ye ye . diğeri besleyici ve mutlu edici.Bende yarından itibaren başlıyorum bıktım eski performansımı arıyorum
Ellerin dert görmesin canım arkadaşım.
Ben de hiç bilmiyorum nasıl olur.O kadar sert değil , tekrar ısıtsam olur mu acaba?
Öyle düşünme canım, toparlanır inşallah.Analarımız hassas biz hassas ne olacak halimiz , rahat olmak takmamak lazım ama insanın elinde olmuyor işte.Annem iyi gibi ama sarsılmış vücudu zor toparlanır gibi.![]()
Amin canım.Annem şeker hastası zaten . Allah herkese yardım etsin.
Evet canım benim de bebek yeni tartı. Perişan oldu desem yeri.ne yerine içti hiç bilmiyorum gelen gidenden. İlgilenemedim yerlerde süründü durdu.Bebek saat 11 den bu yana uyumamıştı yeni uyudu biraz uzanayım çekirdek fıstık kavirdum onları yiyeceğim.
Kızlar bayramdan sonra sıkı tutalım inşallah.
Hosgeldinnnn...ben geldimmm![]()
Günaydın canım eczaneden kediotu/valeryan alsana sen bir araştır ben Cumartesi bunlarla bir güzel uyudum sinirlerimi yumuşattı resmen ve bildiğin bitkiBu arada eşimde geldi güya o gidecekti sabah zorladım uyanmadı şansımaneyse eleman ile dükkanda temizlik yapıcaz
yorgunluktan başım her yerim ağrıyor
![]()
Canım nevrahatsızlığı hoşgeldin kolay gelsinKızlar ben de geldim bu arayenidencan
lastrose6
umarım rahatsız etmiyorumdur
Kızlar bugün seminerim var geç başlayan hala çıkmadım evden ve ofise uğramıycam bugün yarın değişiklik oldu benim için mutluluktan ağlayasım var![]()
Eşim bugün dükkana gelirse eve giderken alayım Canım yanlız benim tansiyonum düşük adaçayı ıhlamur Bile fazla içemem hemen dibe vuruyor yan etkisi umarım olmaz aktardan mı eczaneden miGünaydın canım eczaneden kediotu/valeryan alsana sen bir araştır ben Cumartesi bunlarla bir güzel uyudum sinirlerimi yumuşattı resmen ve bildiğin bitki
Günaydın canım. Allah kolaylık versinGünaydın kızlarben yine yollarda
![]()
Canım hoşgeldin. Allah gönlüne göre vermiş.kahvaltı yaptin mi?Kızlar ben de geldim bu arayenidencan
lastrose6
umarım rahatsız etmiyorumdur
Kızlar bugün seminerim var geç başlayan hala çıkmadım evden ve ofise uğramıycam bugün yarın değişiklik oldu benim için mutluluktan ağlayasım var![]()