• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Bebek saat 11 den bu yana uyumamıştı yeni uyudu biraz uzanayım çekirdek fıstık kavirdum onları yiyeceğim.
Kızlar bayramdan sonra sıkı tutalım inşallah.

Bebek saat 11 den bu yana uyumamıştı yeni uyudu biraz uzanayım çekirdek fıstık kavirdum onları yiyeceğim.
Kızlar bayramdan sonra sıkı tutalım inşallah.
Evet canım benim de bebek yeni tartı. Perişan oldu desem yeri.ne yerine içti hiç bilmiyorum gelen gidenden. İlgilenemedim yerlerde süründü durdu.
Diyete sıkı ne zaman başlıyoruz @yenidencan ne zaman tartiliyoruz. Ayy bu hafta cuma dersen arkadaşım ben gene 92 çıkarım kesin. Ne yedim ama. Sıkıntı 'dan yedim inanır misin? Yemek yemek ne ya. Karnım patlayacak gibi oldu. Pişmanım hemde mutsuzum.

Bu arada eşimde geldi güya o gidecekti sabah zorladım uyanmadı şansıma :silah:neyse eleman ile dükkanda temizlik yapıcaz :temizlik: yorgunluktan başım her yerim ağrıyor :mad:
Günaydın canım eczaneden kediotu/valeryan alsana sen bir araştır ben Cumartesi bunlarla bir güzel uyudum sinirlerimi yumuşattı resmen ve bildiğin bitki

Günaydın canım eczaneden kediotu/valeryan alsana sen bir araştır ben Cumartesi bunlarla bir güzel uyudum sinirlerimi yumuşattı resmen ve bildiğin bitki
Eşim bugün dükkana gelirse eve giderken alayım Canım yanlız benim tansiyonum düşük adaçayı ıhlamur Bile fazla içemem hemen dibe vuruyor yan etkisi umarım olmaz aktardan mı eczaneden mi

Kızlar ben de geldim bu ara yenidencan yenidencan lastrose6 lastrose6 :KK66: umarım rahatsız etmiyorumdur :KK66:

Kızlar bugün seminerim var geç başlayan hala çıkmadım evden ve ofise uğramıycam bugün yarın değişiklik oldu benim için mutluluktan ağlayasım var :KK66:
Canım hoşgeldin. Allah gönlüne göre vermiş.kahvaltı yaptin mi?

Back
X