- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Merhaba canım hoşgeldin. İşlerim yoğun canım benim de.Kızlar nerdesiniz nasılsınız neler yapıyorsunuz ben uğrayamadım
Hoşbulduk nerede Canım o devirler eskide kaldı şuan kuru kalabalık ve hırsız müşteri var almasalar Bile çalmasınlar diye uğraşıyoruz eleman ile sen yetişebildin mi projeniMerhaba canım hoşgeldin. İşlerim yoğun canım benim de.
Bol mu müşteri .alışveriş yapıyorlar mı?
Hoşbulduk nerede Canım o devirler eskide kaldı şuan kuru kalabalık ve hırsız müşteri var almasalar Bile çalmasınlar diye uğraşıyoruz eleman ile sen yetişebildin mi projeniMerhaba canım hoşgeldin. İşlerim yoğun canım benim de.
Bol mu müşteri .alışveriş yapıyorlar mı?
Allah kolaylık versin canım hepimize inşallah.Allahım iyilerle karşılaştırsın her daim.Hoşbulduk nerede Canım o devirler eskide kaldı şuan kuru kalabalık ve hırsız müşteri var almasalar Bile çalmasınlar diye uğraşıyoruz eleman ile sen yetişebildin mi projeni
Alış veriste bir yürüyüş olur. Pazarda gezmeyi çok severim. Sevdiğim şeyleri alır içine sinerek yersin.Yürüyeblsim çok iyi olur canım aslında hava da serin.Eşimle buluşacaktık bakalım ne yaparım.alışveriş pazar işini bu ara öğle aralarında yapmaya başladık.
Ben de severim tatlı kurabiye taze pişmiş ev keki
Canım hoşgeldin Allah kolaylık versin. Bol kazançlı günler dilerimHoşbulduk nerede Canım o devirler eskide kaldı şuan kuru kalabalık ve hırsız müşteri var almasalar Bile çalmasınlar diye uğraşıyoruz eleman ile sen yetişebildin mi projeni
Tereyagindan kıl çeker gibi kolayca hallolur işlerin insallah canım.Allah kolaylık versin canım hepimize inşallah.Allahım iyilerle karşılaştırsın her daim.
Benim iş uzun süreçli.Ağustosun başına biterse inşallah mutlu olacağım.Dua edin de rahat bir tatil yapayım bu yaz .İzinde bile ararlar başımın etini yerler.
Hobi bahçesine gittik , semizotu ve sirken topladım.Akşama salata yaparım diye düşünüyorum şimdiden ağzım sulandı .Alış veriste bir yürüyüş olur. Pazarda gezmeyi çok severim. Sevdiğim şeyleri alır içine sinerek yersin.
İnşallah canım , Allah razı olsun.Tereyagindan kıl çeker gibi kolayca hallolur işlerin insallah canım.
Miyav_su . Hindistan cevizi yağı aldım. Kahveyi içtim kötü değildi hind. Cevizinin tadı geliyor ben çok severim.
Canım ciğer yap bari kurtul şu tavuktanYa da tavuk alsam haşlasam mı acasa?Ne dersiniz kğzlar.eşim de çok tavuk yiyoruz diye söylenip duruyor.
Süpersin canım afiyet olsunTereyagindan kıl çeker gibi kolayca hallolur işlerin insallah canım.
Miyav_su . Hindistan cevizi yağı aldım. Kahveyi içtim kötü değildi hind. Cevizinin tadı geliyor ben çok severim.
Alma Canım boşver fiyatı Ne kadar bende oil pulling için bakayım bugünİnşallah canım , Allah razı olsun.
Ben de dün a 101 de gördüm amaçdış kapağın altında koruyucu kapak yoktu. Birileri ellemiş midir diye almadım.markası hekimce iyi midir acaba kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?