Artık dur demem gerekiyordu

Merhaba canım hoşgeldin. İşlerim yoğun canım benim de.
Bol mu müşteri .alışveriş yapıyorlar mı?
Hoşbulduk nerede Canım o devirler eskide kaldı şuan kuru kalabalık ve hırsız müşteri var almasalar Bile çalmasınlar diye uğraşıyoruz eleman ile sen yetişebildin mi projeni

Merhaba canım hoşgeldin. İşlerim yoğun canım benim de.
Bol mu müşteri .alışveriş yapıyorlar mı?
Hoşbulduk nerede Canım o devirler eskide kaldı şuan kuru kalabalık ve hırsız müşteri var almasalar Bile çalmasınlar diye uğraşıyoruz eleman ile sen yetişebildin mi projeni

Allah kolaylık versin canım hepimize inşallah.Allahım iyilerle karşılaştırsın her daim.
Benim iş uzun süreçli.Ağustosun başına biterse inşallah mutlu olacağım.Dua edin de rahat bir tatil yapayım bu yaz .İzinde bile ararlar başımın etini yerler.

Alış veriste bir yürüyüş olur. Pazarda gezmeyi çok severim. Sevdiğim şeyleri alır içine sinerek yersin.

Tereyagindan kıl çeker gibi kolayca hallolur işlerin insallah canım.
Miyav_su . Hindistan cevizi yağı aldım. Kahveyi içtim kötü değildi hind. Cevizinin tadı geliyor ben çok severim.

Tereyagindan kıl çeker gibi kolayca hallolur işlerin insallah canım.
Miyav_su . Hindistan cevizi yağı aldım. Kahveyi içtim kötü değildi hind. Cevizinin tadı geliyor ben çok severim.
İnşallah canım , Allah razı olsun.
Ben de dün a 101 de gördüm amaçdış kapağın altında koruyucu kapak yoktu. Birileri ellemiş midir diye almadım.markası hekimce iyi midir acaba kızlar?

Saat 1 de 1 konserve kavanozu tuzlu ayran içtim kızlar.
Akşama dünden kalan yeşil fazülye ve pirinç pilavı var.buzlukta böbrek çıkarıp kavururum belki.sebze ile doymuyorum sanki.

Bende bugün içinde buzlukta kendi yaptığım acılı Adana var onu çıkardım yanında semizotu salatası yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…