• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Çocukları doyurayim diğerlerine de inşallah cevap yazacagim
Canım ciğer yap bari kurtul şu tavuktan :KK12:evinde kıyma var mı kıymalı semizotu yemeği yap
Tavuğu çok zor durumda alıyorum mecburen yiyoruz. Pişirmeyi kolay. Ama sağlıklı değil.
Napalim alışmışız tadına.

Bugünki menüm kahvaltıda domates ,salatalık peynir zeytin aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam ablam çağırdı közlenmiş patlıcan domatesli salata ve yoğurt şimdi de maden suyu içiyorum direk yatıcam

Bugünki menüm kahvaltıda domates ,salatalık peynir zeytin aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam ablam çağırdı közlenmiş patlıcan domatesli salata ve yoğurt şimdi de maden suyu içiyorum direk yatıcam
Afiyet olsun menü çok güzel.Anlamın da ellerine sağlık. Zor duruma plana yardım ediyor. Takdir ettim dogrusu. İyi ki var ablalarimiz.
Benim memnun
Sabah
Klasik karatay
Akşam .
Kalp kavurma
Salata

Allah rahatlık versin herkese

Kahvaltim
2 yumurta
4 zeytin
Az peynir
1 domates
2 salatalık
3 kasik yoğurt
Bugün haftanın ortası okulun kapanmasına seminerin bitmesine 2 gün var. Umarım bolca kilo vermiş olarak haftayı tamamladım. Cuma ya az kaldi.

Akşam yemeğim
1 tava böbrek kavurma
1 bayük tabak yeşil fasülye yemeği
5 6 kişilik salata servis tabağı domatesli soğanlı semizotu salatası
Akşam gene delirmiş gibi fıstık yedim kızlar.üstelik de biraz uyuyup uyandıktan sonra saat 11 de.sabah kalktığımda midem şişmişti.Ama bu seferki kaçamağa çok üzüldüm neden bilmiyorum ağlamak istiyorum şuan.
Sabah kahvaltım
3 haşlanmış yumurta
2 kayısı kurusu
5 zeytin
Biraz semizotu bagırsaklarım için.

Kahvaltim
2 yumurta
4 zeytin
Az peynir
1 domates
2 salatalık
3 kasik yoğurt
Bugün haftanın ortası okulun kapanmasına seminerin bitmesine 2 gün var. Umarım bolca kilo vermiş olarak haftayı tamamladım. Cuma ya az kaldi.
Afiyet olsun canım .Tatile ez kaldı inşallah güzil bir tatil geçirirsin.
İnşallah kilo vermiş olursun canım kesin 1 kg dan fazla olacak senin bu menülerle inşallah.
Benim hiç ümidim yok bu hafta sık kaçamak yaptım ve vücudumda şişliklerim var.

Back
X