- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
Ne güzel yapmışsın. Doğa insanin ruhunu okşuyor.Hobi bahçesine gittik , semizotu ve sirken topladım.Akşama salata yaparım diye düşünüyorum şimdiden ağzım sulandı .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel yapmışsın. Doğa insanin ruhunu okşuyor.Hobi bahçesine gittik , semizotu ve sirken topladım.Akşama salata yaparım diye düşünüyorum şimdiden ağzım sulandı .
Al canım güzel oluyorİnşallah canım , Allah razı olsun.
Ben de dün a 101 de gördüm amaçdış kapağın altında koruyucu kapak yoktu. Birileri ellemiş midir diye almadım.markası hekimce iyi midir acaba kızlar?
Afiyet olsun iyi yapmışsın.ben de sebze ile doymam protein. ŞartSaat 1 de 1 konserve kavanozu tuzlu ayran içtim kızlar.
Akşama dünden kalan yeşil fazülye ve pirinç pilavı var.buzlukta böbrek çıkarıp kavururum belki.sebze ile doymuyorum sanki.
Tamam canım böbrek yapayım yanına da salataCanım ciğer yap bari kurtul şu tavuktanevinde kıyma var mı kıymalı semizotu yemeği yap
14 tl civarıydı galiba krem kutusu kadar anca.Alma Canım boşver fiyatı Ne kadar bende oil pulling için bakayım bugün
Benimki 337 gr ben 20 tl aldım watsondan tabi indirimli aldım benTamam canım böbrek yapayım yanına da salata
14 tl civarıydı galiba krem kutusu kadar anca.
İyiyim canım teşekkür ederim. Diyetle uğraşıyorum iste. Ozlettin kendini.lastrose6 canım sen nasılsın
Ay sorma Canım çok yoğundum birde burada internet yoktu eve gidince direk uyuyunca uğrayamadım bende alışmışım buraya özledimİyiyim canım teşekkür ederim. Diyetle uğraşıyorum iste. Ozlettin kendini.
Ay sorma Canım çok yoğundum birde burada internet yoktu eve gidince direk uyuyunca uğrayamadım bende alışmışım buraya özledimİyiyim canım teşekkür ederim. Diyetle uğraşıyorum iste. Ozlettin kendini.
Tavuğu çok zor durumda alıyorum mecburen yiyoruz. Pişirmeyi kolay. Ama sağlıklı değil.Canım ciğer yap bari kurtul şu tavuktanevinde kıyma var mı kıymalı semizotu yemeği yap
Afiyet olsun menü çok güzel.Anlamın da ellerine sağlık. Zor duruma plana yardım ediyor. Takdir ettim dogrusu. İyi ki var ablalarimiz.Bugünki menüm kahvaltıda domates ,salatalık peynir zeytin aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam ablam çağırdı közlenmiş patlıcan domatesli salata ve yoğurt şimdi de maden suyu içiyorum direk yatıcam
Afiyet olsun canım .Tatile ez kaldı inşallah güzil bir tatil geçirirsin.Kahvaltim
2 yumurta
4 zeytin
Az peynir
1 domates
2 salatalık
3 kasik yoğurt
Bugün haftanın ortası okulun kapanmasına seminerin bitmesine 2 gün var. Umarım bolca kilo vermiş olarak haftayı tamamladım. Cuma ya az kaldi.
Günaydın canımmmmm , hayırlı kandiller inşallah hepimize topumuza.Günaydın kızlar herkese hayırlı kandiller