Artık dur demem gerekiyordu

Afiyet olsun canım , çok güzel olmuş bugünkü yediklerin.hafif tam yaz yemekleri.
Ben sebze ile bir türlü doyamğyorum.Benim bu durumum tamamen takıntı diye düşünüyorum. Yaptığım kaçamaklar.
Kızlar akşam benim yediklerimle bir aile karnını doyururdu , salata miktarını bir görseydiniz

Canım bende 2 tabak yedim zararlı şeylerden yemektense boşver salatayı çok ye

Sağol canım benim senin menüde çok güzel afiyet olsun

Kahvaltim
2 yumurta
4 zeytin
Az peynir
1 domates
2 salatalık
3 kasik yoğurt
Bugün haftanın ortası okulun kapanmasına seminerin bitmesine 2 gün var. Umarım bolca kilo vermiş olarak haftayı tamamladım. Cuma ya az kaldi.
Canım menülerin çok güzel bence yenidencan dediği gibi 1 kg bile fazla vermişsindir

Canım benim sende benim gibi yorgun ve stres altındasın bence o gıdaları bulundurma evde biliyorum zor diyeceksin ama unutman lazım bende öyleydim jelibon ,çikolata cips yerdim üzülüyorum o günlere

Canım bende 2 tabak yedim zararlı şeylerden yemektense boşver salatayı çok ye
Öyle diyorum canım ve homini gırtlar öğütüyorum herşeyi.fıstığında gi si 15 ya ona güveniyorum zaar.

İnşallah canım benim
Canımmmm.

Canım benim sende benim gibi yorgun ve stres altındasın bence o gıdaları bulundurma evde biliyorum zor diyeceksin ama unutman lazım bende öyleydim jelibon ,çikolata cips yerdim üzülüyorum o günlere
Bir ara gözüm döndü zaten.sinirden yedim akşam .eşime kahırlanıyorum bu ara iyice.kendimi iyi hissitsim sorun yok yardım etmesin ama ben de yorgun ve uykusuzum bu ara yardıma ihtiyacım var.
Çocuklarla oynamak eğlenmek istiyorum ama bir türlü fırsat bulup beceremiyorum kendimi yorgun hissediyırum.

Benim vücut kafasına göre takılıyor. İlaç az.gelirse gram gitmez düzeni bozuk oluyor ama ilaç yeterli gelirse herkesin yediği kadar yesek gram veremiyorum. Daha az yemeliyim. Çok yavaş çalışıyor.

Canım gün boyu çok mu aç kalıyorsun. Gece acikiyorsun. Öğlen olmadı fıstığı ayran ile ye.

Benim vücut kafasına göre takılıyor. İlaç az.gelirse gram gitmez düzeni bozuk oluyor ama ilaç yeterli gelirse herkesin yediği kadar yesek gram veremiyorum. Daha az yemeliyim. Çok yavaş çalışıyor.
İnşallah veririz canım kilolarımızı
Yaptıgım kaçamaklar izinli şeyler aslında.
tahıl tatlı yemiyorum aylardır ara ara bulgur işi yiyorum o da sınırlı izinlilerden zaten.Ben de zor veriyorum aslında bakalım 1- 2 haftadır 2 öğün yiyorum farkedecek mi.
Wc sorunu halen devam ediyır.günlük gidemiyırum kızlar.form çayı içsem bebeğe sorun olmaz heralde artık.gerçi tadını da hiç sevmem kayısılızı gene biraz içilebilir geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…