Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın canım
6 da uyandım kahvaltim yeni bitti
2 yumurta
3 zeytin
Bol peynir
Domates
Salatalık

Anca bunları hazırlayıp yiyebildim.
Afiyet olsun canım.Kuruyemiş yemiyorsun bu ara.Hergün yemesen de arada ye.Benim unutkanlığım arttı ama sebep nedir bilmiyorum.İnşallah geçecek.
Uyuma ve uyanma saatlerimiz bile nerdeyse aynı @lastrose6 canım.Belki,de ben de nasıl yediğimi bilmeden çiğnemeden yutunca zorlanıyor özellikle sabah kahvaltısında midem.Galiba yumurtanın beyazı zorluyor.

Aslında yoğunluğum çocukları yedir üzerlerini değitir ortalığı topla ve bulaşıkları toparla.Büyük iş yok ama gene de yetişemedim sanki bu hafta.
Güle güle ye canım asma yaprağını bayılır sarması kısırın yanında offf.Ben de pazara bakınıyorum bu ara ama hep lekelilerdi.İnsanın kendi eliyle toplaması daha bir başka tabi.
Nasıl yaptığını kısaca anlatabilir misin lastrose6 .

Bu arada sabah kahvaltım
3 yumurta ve 1 kaşık kıymayla yumurta tava
6-7 zeytin
1 büyük bardak tarçınlı süt
ıslatılmış badem
2 tane kayısı kurusu

yAZMAYI UNUTMUŞUM DÜN KARDEŞİMDEN GELDİKTEN SONRA SAAT 10 da 1 kase kabak çekirdeği 1 kase çiğ fıstık yedim kızlar.

Merhaba kızlar
Sabahtan beri dolanıp duruyorum.Yoruldum. bebeği uyuturken oturdum şükür. İnşallah uyuyacak.
@yenidencan ben salamurayi şöyle yapıyorum canım.
Yapacakları üst üste kat kat diziyorum her kata kaya tuzu atıyorum. Hepsi bitince üzerini geçecek kadar sıcak su ekliyorum. Sonra katlari şişman sarma yaparak bidona diziyorum

Kahvaltim
Sabit Pastırma li yumurta
1 zeytin
1 salatalık
1 domates
Az peynir
Kuruyemus yemedim yine canım istemiyor.
Çay

yAZMAYI UNUTMUŞUM DÜN KARDEŞİMDEN GELDİKTEN SONRA SAAT 10 da 1 kase kabak çekirdeği 1 kase çiğ fıstık yedim kızlar.
Karnım doymamış mıydı acaba neden yedin ? Canım mi çekti. Sana fıstık zarar vermiyordu kilo vermeme değil mi arkadaşım.

Sen yoğun calisiyorsan birde evi düşünüyorsun unutkanlık dalgınlık normal. Eskiden kafam bosalmazdi hep doluydu bu diyet bana iyi geliyor ya da kalp yiyorum b12 var ya o ise yarıyor. Bir tahlil versen kaç ay oldu kan vermeye li.

Akşam yemeğim
Kalp kavurma
Salata
Etsuyu limonlu soğanlı
Çay

Şimdi 4 kasik yoğurt limon biber

Akşam yemeğim
1 tabak bamya
1 tabak yaşil fasulye
3 orta kase cacık Kekikli pul biberle.
Tabak bayaca büyüktü.
Yorum yazamadım kızlar sabah görüşürüz inşallah.

Günaydın canım
Afiyet olsun.
Sabah kahvaltim
2 pastirmali yumurta
2 zeytin
Az peynir
Domates salatalik biber
Çay
Burda hava baya serin 8 derece düştü sıcaklık.

sABAH KAHVALTIM
2 halanmış yumurta
8-9 zeytin(unutttum) yazmak için yediğim zeytinleri saydığımı farkeettim sabah.
bolca peynir
semiz otu
Çay Türk kahvesi
Günaydın canım
Afiyet olsun.
Sabah kahvaltim
2 pastirmali yumurta
2 zeytin
Az peynir
Domates salatalik biber
Çay
Burda hava baya serin 8 derece düştü sıcaklık.
Hava burda da serin canım,seviniyorum bu yüzden.Sıcak beni bunaltıyor beynim sıkışıyor.Gayet iyiydi hava sabah evden çıktığımda miss gibi bir hava vardı hafif serin serin esiyordu.

Akşam yemeğim
Kalp kavurma
Salata
Etsuyu limonlu soğanlı
Çay

Şimdi 4 kasik yoğurt limon biber
Afiyet olsun canım çpk güzel olmuş menün herzamanki gibi.Sağlıklı beslenme benden sorulur dediğin kadar var.
Ara ara vaktin oldukça bilgilendirirsen sevinirim canım.
Ben de hafta sonu böbrek kavurdum kokusu ağırdı ,bir de tuzlu gibiydi tuz atmamışım iyiki.Neden tuzlu acaba.

Beslenmem kilo vermek sağlıklı olmak adına. Sevdiğim şeyleri yiyorum hep. Aslında helva baklava da severim de o zaman böyle kilolu oluyorum iste. Zamanında çok yemisim. Bunları yiyince insanın canı tatlı da istemiyor. Bende öyle oldu.
yürüyüş yapsam birde iyi olacak. Öğlen çıkacak misin sen. Çok güzel çocukta yok rahatça yürü.

Yürüyeblsim çok iyi olur canım aslında hava da serin.Eşimle buluşacaktık bakalım ne yaparım.alışveriş pazar işini bu ara öğle aralarında yapmaya başladık.
Ben de severim tatlı kurabiye taze pişmiş ev keki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…