Artık dur demem gerekiyordu

Benim dünkü menüm kötüydü kahvaltımı sağolsun kedicikler yalamışlar bende öğlene doğru mecbur 2 fındık lahmacun ve yeşillik yedim akşamda yoğurtlu şeftali burada hem sıcak hem rüzgar vardı ferahlamak için yanında maden suyu

Çok yediğin zaman canım yürüyüş yapsan bak havalar düzeldi birara ne güzel yürüyordun sen
Yürüyüş olayı zorlaşmaya başladı benim için de.evde yürüyüş bandı var ama bir süre daha killanamayacağım .öğle araları yürüyordum geçen hafta niyetli değildim ama hava çok sıcak ve bunaltıcı.

Kızlar facebook varsa burayı takip edin bende istek gönderdim
Gönderdim canım istek çok sağol .bizi aydınlatıyorsun Allah razı olsun.

Bak sen şu yaramazlara.Afiyet olsun canım ayda bir hakkını kullanmış oldun öyle say 1ay yeme artık.
Burada güzel lahmacun yapabilen yok içindeki soğanlar bile durmaktan kokuyor sanki.

Kimsekims3nin kismetini yiyemezmis derler. Öyle olmuş seninkide . kötü değil olabilecek o durum da en güzel menüyü yapmışsın. Zeki kadınsın...

İyiyim canım. Evin işleri ile uğraşıyorum. Yarın iş başı ev topluyorum. Sen ne yapıyorsun.
Allah kolaylık versin canım , iş hiç bitmiyor değil mi?bebek evde mi bakılıyor yoksa bırakıyor musun ?
Ben de çocuklara birşeyler yedirecem diye uğraşıyorum ama yoruldum pexlerende dolaşırken. Birikmiş biraz ütü var yapamadım ev süpürülecek süpüremedim.Allahım sağlık versin inşallah olacaktır mutlaka.

Bebeği iki hafta bırakacağız. İnşallah sabahları usumez. Eskiden eve geliyordu. Şimdi 3 çocuk olunca bana getir. Dedi. İkisi beraber bakacaklarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…