• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Benim boyum 1 65 canım 44 oluyor. 40 değil.
Her yerde bir isim var benim de bitmyeyen. Aklımız basimizdami yemek yemekten başka zevkim yok kendimi öyle iyi hissediyorum. Bir de doğa da yürüyünce. İyi hissediyorum ama her zaman fırsat olmuyor.
Bebiş ler bizi yoruyor. Yatıp iki saat uyusalar bizde bir iş yapsak ne olur acaba.
Ben de seviyorum yemek yemeyi .evet canım ix yapmak baya zor . az önce hem bulaşık hem çamaşır mak çalıştırdım.çok uykum var bu arada bebek uyuyor sallıyorum.bakıcı ile anlaşırken çamaşırları serip düreceküi ama malesef yapmıyor.3 4 gün durur bebeği sallarken dürüvereyimç demez gerçi bebeğinkini dürüyor.dürmesi mi iyi dürmemesimi onu da bilmiyorum o kadar kırışık oluyorki.

Bende ayağımda salliyorum. Uyuyacak inşallah.
Çoktan uyanmıştır 2.uykuya yattıkcbiz.ilk uyku 30dk sürdü.

Günaydın canım 6 30 da uyandik bebekle. Yeni bitti benim kahvaltı işi et ile yumurta pisirdim . karnım şişti az ile de doysam da klasik karatay i bitiriyorum besleyici olsun diye. Ya da psikolojik acikmayayim diye. Kayısı ilk defa uzun zamandır 3 tane yedim.
2 yumurta
3 zeytin
3 ceviz
Bol yeşillik.
Domates
3 gün kurusu.
2 kasım yoğurt
Kaşar

Miyav_su Miyav_su annemgilin bahçesi var yazın kullandıkları oradaydım. Katyinvalidem de bahçeli evde yaşar. Ama pek gidemiyorum çocuklar gider genelde.
Menün Harika afiyet olsun canım ya ne güzel benim annemlerinde bahçesini Yol aldı çok şanslısın

Afiyet olsun canım çokcgüzel bir kahvaltı olmuş.Bazen kendimize söz geçiremiyoruz sınırlı şeyler konusunda olacak o kadar.
Sabah kanvaltısı ile ben de şişiyorum dediğen gibi dibine ulaşıyorum tabağın.
İşte o hep göz açlığından o bende de var sanki kıtlıktan ölücek gibi yiyoruz

Bugün bende zayiflayamayacagim gibi geliyor. Neden bilemiyorum. Çok yiyorum ondan bakalım nolacak.
Öyle hissetmen gayet normal çünkü yolumuz uzun Canım psikolojik olarak olmayacak geliyor gecen dergi fotosu koydum diyor ya işte 3 haftada 5 kg böyle şeylere inandırıldığımız için işte herkes veriyor ben yapmamıyormu diye suçluyoruz

Ben de seviyorum yemek yemeyi .evet canım ix yapmak baya zor . az önce hem bulaşık hem çamaşır mak çalıştırdım.çok uykum var bu arada bebek uyuyor sallıyorum.bakıcı ile anlaşırken çamaşırları serip düreceküi ama malesef yapmıyor.3 4 gün durur bebeği sallarken dürüvereyimç demez gerçi bebeğinkini dürüyor.dürmesi mi iyi dürmemesimi onu da bilmiyorum o kadar kırışık oluyorki.

Çoktan uyanmıştır 2.uykuya yattıkcbiz.ilk uyku 30dk sürdü.
Zaten kimden ne istesek tersi oluyor. Bebek arada olunca insanın ağzı dili bağlanıyor. Birşey diyemiyorsun bırakıp gittiğin için. Allah yardimcin olsun canım.

Öyle hissetmen gayet normal çünkü yolumuz uzun Canım psikolojik olarak olmayacak geliyor gecen dergi fotosu koydum diyor ya işte 3 haftada 5 kg böyle şeylere inandırıldığımız için işte herkes veriyor ben yapmamıyormu diye suçluyoruz
Bazen çok yiyorum çoğu zaman hareket edemediğim için yani spor yapamadigim için yiyip yiyip oturuyor gibi olup daraliyorum. Allah inşallah yardım eder sagligima kavusurum . tüm hasta insanlarla beraber iinsallah güzel gunler gelecek.

Bazen çok yiyorum çoğu zaman hareket edemediğim için yani spor yapamadigim için yiyip yiyip oturuyor gibi olup daraliyorum. Allah inşallah yardım eder sagligima kavusurum . tüm hasta insanlarla beraber iinsallah güzel gunler gelecek.
Çok yediğin zaman canım yürüyüş yapsan bak havalar düzeldi birara ne güzel yürüyordun sen

IMG_0318.webp

Back