- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Kendini nasıl iyi hissedeceksen bir yerden başlayalım. İki kişiyiz zaten kolay olur tutmak.Amin canım inşallah.iyi ediyorsunuz g ndermemekle benim büyüğüm 70 aylık başladı okula 3 sene de kreşe gitmişti, şuan bazı psikolojik sorunlarımız var bilemiyorum sebebi nedir bazen durup düşününce çok üzülüyorum.
Afiyet olsun canım yürek severim ben de .çouklar yiyor mu canım ciğer yürek.
Tartıyı istersen bugün istersen önümüzdeki hafta başlatalımlastrose6
Ben sabah tartıldım.
İnşallah canım benim ben olucağına inanıyorum56 nereeee 40 nereee Maşallah canım.
Darısı lastrose6 ve bana inşallah.
Şöyle incecik dal gibi sağlıcakla dar paça pantolon üstüne uzun dar kalıp bir tşört giysek.
Anladım diğeri daha kullanışlı olabilir o zaman.Günaydın canım amin inşallah rabbim hepimizin kazancını bol eylesin eleman gelirse öyle giyebilirim iş yerinde Canım malzemelerim çoğu dışarda örtü örtüyorum kaldırıyorum
İnşallah canım inşallah.İnşallah canım benim ben olucağına inanıyorum
Kilolarınız yakın Canım bu çok iyi birbirinize desteklerdiniz ah birde sporunuz olsa var ya kızlar tık tık giderLastrose6---92.6
Yenidencan---92.8
Evet canım bir süredir spor yok bende.burda havada çok sıcak ve bunaltıcı dışarı çıkmaya bile korkuyorum inan.evde bari yapabilsem evde sıcak.Kilolarınız yakın Canım bu çok iyi birbirinize desteklerdiniz ah birde sporunuz olsa var ya kızlar tık tık gider
Evet canım bir süredir spor yok bende.burda havada çok sıcak ve bunaltıcı dışarı çıkmaya bile korkuyorum inan.evde bari yapabilsem evde sıcak.
Anladım insan sıcakta hiçbirşey yapası gelmiyorEvet canım bir süredir spor yok bende.burda havada çok sıcak ve bunaltıcı dışarı çıkmaya bile korkuyorum inan.evde bari yapabilsem evde sıcak.
Haklısın canım. Spor olunca daha kolay veririz.Kilolarınız yakın Canım bu çok iyi birbirinize desteklerdiniz ah birde sporunuz olsa var ya kızlar tık tık gider
İnan işlere bile konsantre olamıyorum.bir de oruç olaymışım ne olcaktı bilmem.Anladım insan sıcakta hiçbirşey yapası gelmiyor
Spor yürüyüşten başka ne düşünebiliriz canım sence.Haklısın canım. Spor olunca daha kolay veririz.
Canım ne düşünebiliriz başka hiç bilmiyorum. Çocukla anca yürüyebiliriz. Video izleyip spor yapamam gibi geliyor. Hiç denemedim.Spor yürüyüşten başka ne düşünebiliriz canım sence.
Ben 2 kere lesliie 1 mil yaptım dayanamadım beynim sıkıştı korktum bir daha da yapmadım .
Kesinlikle işte işler iyi olmayınca herşey tepetaklak oluyor sporda sağlıklı beslenmede tepetaklakİnan işlere bile konsantre olamıyorum.bir de oruç olaymışım ne olcaktı bilmem.
İnşallah canım inşallah .Anne olmak böyle birşey demekki.çocuğum olmadan önce de anksiyetem vardı ama sonrasında pik yaptıCanım ne düşünebiliriz başka hiç bilmiyorum. Çocukla anca yürüyebiliriz. Video izleyip spor yapamam gibi geliyor. Hiç denemedim.
Oglunun sorunlarına üzüldüm canım düzelir inşallah. Anne olmak hep diken üstünde durmak demek. İnşallah güzel gelecekleri olur yavrularimizin .
Evet canım kırmızı pancar çok da faydalıymış .yarın pazara bir daha bakayım teşekkür ederimArkadaşlar kırmızı pancar var ya onu çok seviyorum ben. Bagirsaklarim a da iyi geliyor. Çiğ yiyorum. Tam zamanı alabilirsinyenidencan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?