Artık dur demem gerekiyordu

Kendini nasıl iyi hissedeceksen bir yerden başlayalım. İki kişiyiz zaten kolay olur tutmak.
En son kilomu yazayım ben tartı hafta içine gelir Dedi eşim. Sen de ekle canım kilonu. Haftaya da guncelleriz kilolarimizi.

Lastrose6---92.6
Yenidencan---

Kilolarınız yakın Canım bu çok iyi birbirinize desteklerdiniz ah birde sporunuz olsa var ya kızlar tık tık gider
Evet canım bir süredir spor yok bende.burda havada çok sıcak ve bunaltıcı dışarı çıkmaya bile korkuyorum inan.evde bari yapabilsem evde sıcak.

Evet canım bir süredir spor yok bende.burda havada çok sıcak ve bunaltıcı dışarı çıkmaya bile korkuyorum inan.evde bari yapabilsem evde sıcak.
Anladım insan sıcakta hiçbirşey yapası gelmiyor

Kızlar dün 2 öğün yaptım öğleden sonra biraz acıktım gibi oldu ayran uçtim iyi geldi. Akşam da eşimle birlikte iftarda yedim ama ne yeme...

Dün akşam yemeğim
3.gününde yenen 1 tabak kabak yemeği
4 adet baget tavada
Booodlcaaaa börülce salatası

Spor yürüyüşten başka ne düşünebiliriz canım sence.
Ben 2 kere lesliie 1 mil yaptım dayanamadım beynim sıkıştı korktum bir daha da yapmadım .
Canım ne düşünebiliriz başka hiç bilmiyorum. Çocukla anca yürüyebiliriz. Video izleyip spor yapamam gibi geliyor. Hiç denemedim.
Oglunun sorunlarına üzüldüm canım düzelir inşallah. Anne olmak hep diken üstünde durmak demek. İnşallah güzel gelecekleri olur yavrularimizin .

Ben hep kuru kayısı yiyorum. Çok seviyorum ayrıca. Miyav su sen yemiyorsun değil mi ? Şekerini mi yükseltiyor. Ben bagirsaklarim için yedigimi düşünüyorum ama pek etkili olmuyor tek başına kayısı.

İnşallah canım inşallah .Anne olmak böyle birşey demekki.çocuğum olmadan önce de anksiyetem vardı ama sonrasında pik yaptı

Arkadaşlar kırmızı pancar var ya onu çok seviyorum ben. Bagirsaklarim a da iyi geliyor. Çiğ yiyorum. Tam zamanı alabilirsin yenidencan .
Evet canım kırmızı pancar çok da faydalıymış .yarın pazara bir daha bakayım teşekkür ederim lastrose6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…