- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
Evet şeker oranı yüksek ara sıra tatlı istersem zeytinyağında kuru incir tüketiyorum hem şeker ihtiyacı geçiyor hemde bağırsaklara iyi oluyor şu aralar toz biberli keten tohumu çok iyi geliyor birde sabahları sebze tüketiyorum ya Canım onları kavurmıyorum artık alıştım çiğ sebzeyeBen hep kuru kayısı yiyorum. Çok seviyorum ayrıca. Miyav su sen yemiyorsun değil mi ? Şekerini mi yükseltiyor. Ben bagirsaklarim için yedigimi düşünüyorum ama pek etkili olmuyor tek başına kayısı.
Yenidencan cnm günlüğün hayırlı olsun. Inşallah en kısa zamanda ideal kılona kavuşursun
Baget tava olmamış Canım afiyet olsun fırında olmuyor mu bagetDün akşam yemeğim
3.gününde yenen 1 tabak kabak yemeği
4 adet baget tavada
Booodlcaaaa börülce salatası
Evet canım aynen öyle. Allahım gücümüzü arttırsın işimizu kolaylaştırsın inşallah.Kesinlikle işte işler iyi olmayınca herşey tepetaklak oluyor sporda sağlıklı beslenmede tepetaklak
Canım onu kavas yani fermente yaparsa çok daha faydalı bilgin olsunArkadaşlar kırmızı pancar var ya onu çok seviyorum ben. Bagirsaklarim a da iyi geliyor. Çiğ yiyorum. Tam zamanı alabilirsinyenidencan .
Amin canım şu son 3 senedir allahım yaşadıklarımı bir ben bir Allah biliyorEvet canım aynen öyle. Allahım gücümüzü arttırsın işimizu kolaylaştırsın inşallah.
Canım nasılsın iyi misinYenidencan cnm günlüğün hayırlı olsun. Inşallah en kısa zamanda ideal kılona kavuşursun
Tesekkur ederım cnm. Bır bırak bır başla derken son karar dıyet Gruplarına katıldım. Karatay sayfasında yazıyorum .yanı hala Bıraktığın yerdeyım :)Canım nasılsın iyi misin
Canım aslında haxlayacamtım ama oğlum tavada istedi.Ben de başka bulaşık çıkarmamak için öyle yaptımBaget tava olmamış Canım afiyet olsun fırında olmuyor mu baget
Canım aslında haxlayacamtım ama oğlum tavada istedi.Ben de başka bulaşık çıkarmamak için öyle yaptım
İnsan başka bırak derken toparlayamıyor malesef Canım iyi yapmışsın daha önce bende vardı o gruplarda bana yaramadı yarışmak umarım sende işe yarar Canım hemencecik kurtulursun kilolardan iyiyim şükür işte yuvarlanıp gidiyorumTesekkur ederım cnm. Bır bırak bır başla derken son karar dıyet Gruplarına katıldım. Karatay sayfasında yazıyorum .yanı hala Bıraktığın yerdeyım :)
Sen nasılsın cnm
Sağol canım bilgi için fermante turşu değil mi?Canım onu kavas yani fermente yaparsa çok daha faydalı bilgin olsun
Allahım bircdüha yaşatmasın.Amin canım şu son 3 senedir allahım yaşadıklarımı bir ben bir Allah biliyor
Afiyet olsun canım , iskendere bayılırım burda yok güzel yapan .Hatta dönerler bile kıymadan.Kızlar bugün arkadaşa gideceğim orada hamur işi yAda başka birşey yemek istemiyorum o yüzden yolum üstünde sadece meşhur İskenderci var ya orada yerim o yüzden menüm belli yazıyorum
Hayırlı olsun canım yarışma grupların , inşallah motive olursun. KIzının sınavları nasıl geçti.Tesekkur ederım cnm. Bır bırak bır başla derken son karar dıyet Gruplarına katıldım. Karatay sayfasında yazıyorum .yanı hala Bıraktığın yerdeyım :)
Sen nasılsın cnm
Afiyet olsun canım kuru bamya ben de aldım henüz pişirmedim gerçi daha önce heç pişirmedim kursunu.Bugünki menüm kahvaltıda :haşlanmış çiğ soğanlı kuru bamya yanında keten tohumlu ve acı biberli yoğurt ,çiğ kuruyemiş sade Türk kahvesi aradan 5 saat sonra keten tohumlu acı biberli yoğurt , akşam İskender (ekmeksiz )olur yanında turşu ve yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?