Artık dur demem gerekiyordu

Ben hep kuru kayısı yiyorum. Çok seviyorum ayrıca. Miyav su sen yemiyorsun değil mi ? Şekerini mi yükseltiyor. Ben bagirsaklarim için yedigimi düşünüyorum ama pek etkili olmuyor tek başına kayısı.
Evet şeker oranı yüksek ara sıra tatlı istersem zeytinyağında kuru incir tüketiyorum hem şeker ihtiyacı geçiyor hemde bağırsaklara iyi oluyor şu aralar toz biberli keten tohumu çok iyi geliyor birde sabahları sebze tüketiyorum ya Canım onları kavurmıyorum artık alıştım çiğ sebzeye

Kızlar bugün arkadaşa gideceğim orada hamur işi yAda başka birşey yemek istemiyorum o yüzden yolum üstünde sadece meşhur İskenderci var ya orada yerim o yüzden menüm belli yazıyorum

Bugünki menüm kahvaltıda :haşlanmış çiğ soğanlı kuru bamya yanında keten tohumlu ve acı biberli yoğurt ,çiğ kuruyemiş sade Türk kahvesi aradan 5 saat sonra keten tohumlu acı biberli yoğurt , akşam İskender (ekmeksiz )olur yanında turşu ve yoğurt

Tesekkur ederım cnm. Bır bırak bır başla derken son karar dıyet Gruplarına katıldım. Karatay sayfasında yazıyorum .yanı hala Bıraktığın yerdeyım :)
Sen nasılsın cnm
İnsan başka bırak derken toparlayamıyor malesef Canım iyi yapmışsın daha önce bende vardı o gruplarda bana yaramadı yarışmak umarım sende işe yarar Canım hemencecik kurtulursun kilolardan iyiyim şükür işte yuvarlanıp gidiyorum

Canım onu kavas yani fermente yaparsa çok daha faydalı bilgin olsun
Sağol canım bilgi için fermante turşu değil mi?
Amin canım şu son 3 senedir allahım yaşadıklarımı bir ben bir Allah biliyor
Allahım bircdüha yaşatmasın.

Kızlar bugün arkadaşa gideceğim orada hamur işi yAda başka birşey yemek istemiyorum o yüzden yolum üstünde sadece meşhur İskenderci var ya orada yerim o yüzden menüm belli yazıyorum
Afiyet olsun canım , iskendere bayılırım burda yok güzel yapan .Hatta dönerler bile kıymadan.

Tesekkur ederım cnm. Bır bırak bır başla derken son karar dıyet Gruplarına katıldım. Karatay sayfasında yazıyorum .yanı hala Bıraktığın yerdeyım :)
Sen nasılsın cnm
Hayırlı olsun canım yarışma grupların , inşallah motive olursun. KIzının sınavları nasıl geçti.

Afiyet olsun canım kuru bamya ben de aldım henüz pişirmedim gerçi daha önce heç pişirmedim kursunu.

İnşallah kaçamak yapmam.Annem yarın iftara çağırdı kalabalık olacağız.büyük ihtimalle bulgur işi olacak hakkımı yarına saklamak istiyorum.

Miyav_su Afiyet olsun menü süper. Çok yaraticisin. Keten tohum ile kırmızı biberi karıştırmak gelmemisti aklıma.
İşler inşallah bundan sonra düzgün gider canım. Rabbim rızkını artırsın.

@yenidencan Afiyet olsun canım. Yeşil fasulye çok severim.
Yarın annende uygun olan herşeyi bolca ye. Hergün gitmiyorsun ya anne yemeği tatlı olur. Ben öyle yaptım annem cagirdiginda.

Sabah
Klasik karatay
Akşam güveç marul yeşil sogan.

Bahcedeydik. En uygun bunlardı. Çocuklara eristeden mantı yaptik annem mantı kesmiş taze ne de lezzetli mis gibi koktu. Yavrular özlemiş çokça gibi yediler.
Yürüyüş yok yine. Tembelim ben galiba. Nolcak benim bu halim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…