• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın canım gezince birazcık kemdime geldim iş ev bunalttı beni Evet canım kendime geldim çiçekli elbise aldım birde düz kına yeşili siyahıda vardı m beden olmaz diye almadım denemeden aldım sabah giydim oldular
Evet canım bazen bunalğyıruz gerçekten ufacık bir değişiklik ruhumuzu yenilemeye yetiyor.
Çok merak ettim giysilerini.

Acaba diyorum siyahıda mı alsam o_Oonu yerine kırmızı tişört Yok 10 tl tişört gördüm onu mu alsam diyorum kararsız kaldım :işsiz::işsiz:

Acayip mutlu oldum sabah sabah :KK200::KK200::KK200:satıcı dedi siyah m beden olur diye benim kafamda Hale'n daha 56 bedenlik bir insan var :KK12:kurtulamadım o düşünceden 40 beden şort aldım beli büyük geldi benim sadece alt kısımlarım kaldı zaten o_O
56 nereeee 40 nereee Maşallah canım.
Darısı lastrose6 ve bana inşallah.
Şöyle incecik dal gibi sağlıcakla dar paça pantolon üstüne uzun dar kalıp bir tşört giysek.

Bugün Cuma olduğunu unuttum hayırlı Cumalar kızlar rabbim gönlümüzden geçen ne varsa kabul etsin
Hayırlı cumalar , inşallah canım inşallah. Allahım yavrularımıza bize ailemize eşumuzi saglık , huzur mutluluk hayırlı uzun ömür versin inşallah.Allahım iyulirle karşılaştırsın , yavrularımızın bizlerin bahtı açık işlerimiz kolaylıkla hayırla olsun inşallah.

Tartilalim canım. Cuma günü belirtebiliriz kilolarimizi mesela . hangi cuma baslayacagimiz sana bağlı olsun. Benimkiler 3 yıl gidiyorlar ana okuluna. İki yıl kreş gibi bir yıl ana okulu. Büyüğüm baslamayacak ayı tuymuyor71 aylık oluyor sonra yollayacagiz Allah izin verirse. Diğeri 4 yaş zaten. Çok güzel bir gündü yavrularim rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Afiyet olsun kızlar. Ben akşam kalp kavurmustum onu yedim salata ile. Herkese iyi akşamlar.
Amin canım inşallah.iyi ediyorsunuz g ndermemekle benim büyüğüm 70 aylık başladı okula 3 sene de kreşe gitmişti, şuan bazı psikolojik sorunlarımız var bilemiyorum sebebi nedir bazen durup düşününce çok üzülüyorum.
Afiyet olsun canım yürek severim ben de .çouklar yiyor mu canım ciğer yürek.
Tartıyı istersen bugün istersen önümüzdeki hafta başlatalım lastrose6 lastrose6
Ben sabah tartıldım.

Zeytinyağı içemiyırum canım artık.bir ara mide bulantısı kusmayma acillik olmuştum bu ara taktım ona sanki gene olacakmış gibi hissediyorum.
Çok iyi anlıyorum seni Canım bende yumurta yerken öyleyim o zaman kefir ve lifli gıdalar tüket birde yeşillik

Amin canım inşallah.iyi ediyorsunuz g ndermemekle benim büyüğüm 70 aylık başladı okula 3 sene de kreşe gitmişti, şuan bazı psikolojik sorunlarımız var bilemiyorum sebebi nedir bazen durup düşününce çok üzülüyorum.
Afiyet olsun canım yürek severim ben de .çouklar yiyor mu canım ciğer yürek.
Tartıyı istersen bugün istersen önümüzdeki hafta başlatalım lastrose6 lastrose6
Ben sabah tartıldım.
Geçmiş olsun canım

Sohbeti hoş yoldaslarim günaydın.
Allah cumamizi hayır eylesin. Bol kazançlı günler diliyorum miuav su. Yeniden can Allah işlerinde kolaylık versin.
Elbiselerin de hayırlı olsun arkadaşım. Güle güle giy. Elbiseyi kullanıyorsun iş yerinde bence elbise al ise giderken rahat rahat giyersin. Yaz geldi ferah olur.

Allah cumamizi hayır eylesin. Bol kazançlı günler diliyorum miuav su. Yeniden can Allah işlerinde kolaylık versin.
Elbiselerin de hayırlı olsun arkadaşım. Güle güle giy. Elbiseyi kullanıyorsun iş yerinde bence elbise al ise giderken rahat rahat giyersin. Yaz geldi ferah olur.

Canımmmmm:KK19: , amin canım inşallah.

Günaydın canım amin inşallah rabbim hepimizin kazancını bol eylesin eleman gelirse öyle giyebilirim iş yerinde Canım malzemelerim çoğu dışarda örtü örtüyorum kaldırıyorum

Back