- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
onu da yaptım canım. Ben her halini seviyorum.Canım onu kavas yani fermente yaparsa çok daha faydalı bilgin olsun
Yorgunluk böyle birşey. Gözümüzde büyüyor herşey. Dolaplar buzdolapları kirlenmiş. Herşey bakım gerektiriyor az eşya mutlu yaşam. Yoruldum temizlemekten. Evden mutfaktan çıktım. Bahçeye gittim mutfağa girdim. Annem babam biraz çocuklara baktilarda sonra bir nefes aldım. Onlar yedirdi icirdi. Allah bin kere razı olsun onlardan. Rabbim çocuklarının acılarını göstermesin onlara. AMİNCanım aslında haxlayacamtım ama oğlum tavada istedi.Ben de başka bulaşık çıkarmamak için öyle yaptım
Süpersin afiyet olsun canımEvet
onu da yaptım canım. Ben her halini seviyorum.
Eğer çok fazla haşlayıp kavurursan ve kızartırsan şeker oranı çıkıyor aynı kuru soğan gibi Canım ben 5 dk haşlıyor yoğurtlayıp tüketiyorum tamamen pişirme ile alakalıMiyav_su . Acaba şeker oranı yüksek mi kırmızı pancar in karışık bir bilgi var internette. Biri yuksek diyor diğeri şekere iyi gelir diyor. Bizim kitap kurduna sorayım dedim.
Senin evin Bahçeli mi CanımYorgunluk böyle birşey. Gözümüzde büyüyor herşey. Dolaplar buzdolapları kirlenmiş. Herşey bakım gerektiriyor az eşya mutlu yaşam. Yoruldum temizlemekten. Evden mutfaktan çıktım. Bahçeye gittim mutfağa girdim. Annem babam biraz çocuklara baktilarda sonra bir nefes aldım. Onlar yedirdi icirdi. Allah bin kere razı olsun onlardan. Rabbim çocuklarının acılarını göstermesin onlara. AMİN
Çok lezzetli önce haşla haşlarken limon sık Canım kararmasınAfiyet olsun canım kuru bamya ben de aldım henüz pişirmedim gerçi daha önce heç pişirmedim kursunu.
Teşekkürle canım. Bilgi kaynağım benim. Ben turşu dışında çiğ yerim çiğ çok seviyorum limon kekik zeytinyağı ile hoş geliyor tadı.Eğer çok fazla haşlayıp kavurursan ve kızartırsan şeker oranı çıkıyor aynı kuru soğan gibi Canım ben 5 dk haşlıyor yoğurtlayıp tüketiyorum tamamen pişirme ile alakalı
Canım kavas aynı sirke ile lahana turşusu kurma gibi çok faydalı İskender nasıl kıyma ile oluyor şaşırdımSağol canım bilgi için fermante turşu değil mi?
Allahım bircdüha yaşatmasın.
Afiyet olsun canım , iskendere bayılırım burda yok güzel yapan .Hatta dönerler bile kıymadan.
Rica ederim canım Ne mutlu bana sana yardımcı olduysamTeşekkürle canım. Bilgi kaynağım benim. Ben turşu dışında çiğ yerim çiğ çok seviyorum limon kekik zeytinyağı ile hoş geliyor tadı.
Kuru soğanla yerim bende taze fasulyeyi bol sumakla limonlu of afiyet olsunAkşam yemeğim
Yeşil fasülye
Tavuk haşlama suyuyla
Kuru soğan
Marul salata yapamadım
Afiyet olsun canım eminim ki dikkatli yersinİnşallah kaçamak yapmam.Annem yarın iftara çağırdı kalabalık olacağız.büyük ihtimalle bulgur işi olacak hakkımı yarına saklamak istiyorum.
Afiyet olsun canım azmini tebrik ederim.Bende şimdi arkadaştan geldim söylediğim menünün dışına çıkmadım sadece ek olarak haydari ve salata yedim tek İskender ekmeksiz yanında birde yeşilllik yedim arkadaşımda çay içtim ne kek nede irmik helvası yedim Zaten helvayıda ben götürdümyemiceğim gıdayı götürüyorum huyum kurusun
Günaydın canım Bende henüz yapmadım dükkandayım müşteriler var onlar gidince ancak yaparımGünaydın arkadaşlar
Güne saat 6cya doğru başlamama rağmen henüz kahvaltı yapamadım.bakalım saat kaçı bulacak
Sağol Canım tartı benim canımı sıkıyor hem yoldan çıkıyorıyor şuan çok iyi inşallah Temmuz'a kadar böyle devam ederim sonrada sezon sonuna kadar inşallah akşam doymadın öı yoksa sinirlendin mi bazen oluyor yaAfiyet olsun canım azmini tebrik ederim.
Ben fıstık yedim gene yemekten sonra ama Çiğdi tabi.
Maşallah canım inşallah biran önce hepimiz sağlıcakla istediğimiz kilolara düşeriz.Sağol Canım tartı benim canımı sıkıyor hem yoldan çıkıyorıyor şuan çok iyi inşallah Temmuz'a kadar böyle devam ederim sonrada sezon sonuna kadar inşallah akşam doymadın öı yoksa sinirlendin mi bazen oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?