• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar kaynatmissiz yi ne burayı. Burda fırtına var çamaşırları alıp gidecek odaya serdim. Bende.
Klasik karatay kahvaltim
Akşam ciğer sote
Salata
Çay
Bu ara fırtına ve çamaşır bitmiyor değil mi , kolay gelsin canım.Afiyet olsun canım ben de bugün ciğer yiyebilirim bakalım.

Geldi Canım okuyunca isterseniz sizlere gönderebilirim kargo şubesinden alırsınız herkes faydalansın
Sen oku canım vaktin olursa bizi de kısaca bilgilendirirsen sevinirim.İnce düşüncen için de teşekkürler .

Bugün çayıma taze zencefil koydum kızlar Harika bir tat oldu tavsiye ederim
Denk gelirse ben de alayım bugün pazardan.zencefil çayı bana iyi geliyor ama tembellik başka.mide şişkinliğine iyi geliyor.

Sen oku canım vaktin olursa bizi de kısaca bilgilendirirsen sevinirim.İnce düşüncen için de teşekkürler .

Denk gelirse ben de alayım bugün pazardan.zencefil çayı bana iyi geliyor ama tembellik başka.mide şişkinliğine iyi geliyor.
Tamam Canım ay sorma o tembellik bende de var bu aralar dün mutfağımı topladım bugünde inşallah çamaşırlar var katlanacak :olamaz:sonrada balkonu yıkamayı düşünüyorum:temizlik:

Çamaşır of of :mad:yıkattım bütün çamaşırların hepsi yığılı bir şekilde bende bekliyor :KK70:katlanacak :mad:sanırım 2 saat sürer :KK70:
Kızzz sen çamaşırlarını kendin yıkamıyor musun?kime yıkattın çamaşırları?makineye deme sakın
Allah kolaylık versin , mecbur bir ucundan başlanacak.

Kızzz sen çamaşırlarını kendin yıkamıyor musun?kime yıkattın çamaşırları?makineye deme sakın
Allah kolaylık versin , mecbur bir ucundan başlanacak.
Makinede Canım kurutma makinesinden çıkardım yığdım koltuğa Allah'dan evde yanlızım dün yine beyazları yıkattım bugünde renkliler var malum buraya hergün değiştiriyorum iç çamaşır çorap :KK70::KK70::KK70:

Back