• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Selam kızlar
Bugün 3 öğün olacak benim.
Biraz önce acıktım yedim.
Aksama da misafir var. Kayinbabam Kaynanam gelecek. Menü benim anne babamın menüsü e aynı. Güveç etli pilav çorba cacık meşrubat isteyene .turşu.
Da ay klasik karatay
Öğlen peynirli yumurta ve 1 kase yoğurt.
Salata.
Ne güzel sohbet etmişsiniz. Ben fırsat bulup bebek emerken yapabiliyorum.

Selam kızlar
Aksama da misafir var. Kayinbabam Kaynanam gelecek. Menü benim anne babamın menüsü e aynı. Güveç etli pilav çorba cacık meşrubat isteyene .turşu.
Da ay klasik karatay
Salata.
Ben neden sonradan gördüm ki mesajını
Afiyet olsun canım menüler çok güzel.3 miniğinle misafir bile ağırlıyorsun maşallah.
Çocuklar hareketli mi

Kahvaltıda kuru patlıcanları haşladım 45 dk soğanlı salçalı pişirdim soğanları kavurmadır sonrada keten tohumlu ve acı toz biberli yoğurtladım aradan 5 saat geçince keten tohumlu yoğurt ve çiğ kuruyemiş akşam köfte ve ev yapımı acı biber turşu

Selam kızlar
Da ay klasik karatay
Salata.
Afiyet olsun canım

Ben haftalık tartılsam diye düşünüyorum kızlar bundan sonra .ben de sık tartılmaya başladım bu ara .haftalık tartı iyi olacak gibi.

Akşam iftar yemeğim ,
1 kase mercimek çorba
2.5 3 kase cacık
Önceki günden kalan et sote
1 kase ciğer sote tadı biraz agırdı korktum acaba zehirlenir miyiz diye
2 çatal kabak yemeği
1. 5 su bardağı sütlü kahve

Akşam iftar yemeğim ,
1 kase mercimek çorba
2.5 3 kase cacık
Önceki günden kalan et sote
1 kase ciğer sote tadı biraz agırdı korktum acaba zehirlenir miyiz diye
2 çatal kabak yemeği
1. 5 su bardağı sütlü kahve
Afiyet olsun Canım bol demirli güzel bir menü Allah Allah niye ağır koktu ki

Kızlar ilginize teşekkür ederim . eşim ailesi gelince çalışır . az çok o yardım etti. Atlattim şükür. Geriliyorum böyle durumlarda. Çocukların düzeni de bozuluyor ama mecbur napalim.
Bende yedim güveçte n kilom iki haftadır kipirdamadi ye dur. Bakalım tartı sipariş ettim benimkinin aynisi.
Sizler de iyisiniz inşallah.
Yenidencan kahve iyi gelirdi bana . gerçi bir kahve molası kime kötü gelirki.
Miyavsu 2 kilo iyi canım. Allah bereket versin. Olmamasından iyidir.
:KK200::KK200::KK200::KK15:

Ben Kararlıyım 17 Temmuz'a kadar Canım sen bilirsin etkilenmezsen tartıl
Canım ben bu ara sık tartılmaya başladım bunu artık haftada bire indirsem iyi olacak.Bu arada tartıda çıkan 2 bazen 3 kg a varan farklar beni etkiliyor. Bari haftada bir tartılayğm ki ak kara belli olsun .
Afiyet olsun Canım bol demirli güzel bir menü Allah Allah niye ağır koktu ki
Sağol canım, eşim de dedi garip tadı kokusu var diye biz ciğeri önce biraz haşlayıp sonra kavuruyıruz.İşkembe gibi kokuyordi.kimyon kekik attım anca öyle yiyebildim.

Back