• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

yenidencan yenidencan böyle şeyler de insanı vazgeciriyor bir daha yemekten. Belki de hayvanın beslenmesinden ya da etin saklanma koşullarından değişiyordur tadı.
Haftada bir yada 4 güne 5 güne bir tartilman daha mantıklı. Hergün kilo gitsede görünmüyor olabilir tartida.

yenidencan yenidencan böyle şeyler de insanı vazgeciriyor bir daha yemekten. Belki de hayvanın beslenmesinden ya da etin saklanma koşullarından değişiyordur tadı.
Haftada bir yada 4 güne 5 güne bir tartilman daha mantıklı. Hergün kilo gitsede görünmüyor olabilir tartida.
Evet canım dediğin gibi insan bazen tiksiniyor bazı yiyeceklerden, baharat atınca ağırlığı gitti ama korktuğum için yemedim devamını birşey olmadığına göre dediğin gibi bislenmesinden büyük ihtimalle.bu akşam kalanını yiyeceıim

Adet dönemim bitsin tartılacağım ve haftalık tartılmaya başlayacağım . biraz sıkı tutalım artık haftalardır yerimde sayıyormuşum gibi geliyor. Oruç olunca su kaybı fazla olduğundün geçen 93.8 gelmiştim. Ramazan sonu 90 a düşebilsek ne eyi olur.

Sabah kahvaltısını öğlen yaptım.
2 yumirta
1 kase çilek
20 küsür ıslınmış badem
1 ceviz
El büyüklüğünde peynir
3 küçük domates
Avuç içi dediği elimizin parmaklar hariç kısmı mı oluyor kızlar.
12.30 da bitmişti.

Akşam yemeğim dünden kalan ciğer kavurma
Dünden kalan kabak yemeği
Kuru soğan keserim yanına büyük ihtimalle.
İnşallah Karnım doyar da fıstığa saldırmam.

Kızlar ilginize teşekkür ederim . eşim ailesi gelince çalışır . az çok o yardım etti. Atlattim şükür. Geriliyorum böyle durumlarda. Çocukların düzeni de bozuluyor ama mecbur napalim.
Bende yedim güveçte n kilom iki haftadır kipirdamadi ye dur. Bakalım tartı sipariş ettim benimkinin aynisi.
Sizler de iyisiniz inşallah.
Yenidencan kahve iyi gelirdi bana . gerçi bir kahve molası kime kötü gelirki.
Miyavsu 2 kilo iyi canım. Allah bereket versin. Olmamasından iyidir.
:KK200::KK200::KK200::KK15:
Afiyet olsun Canım tartının markasını merak ettim kesinlikle 2 kg bile olsa bir yol giymişim şükür

Adet dönemim bitsin tartılacağım ve haftalık tartılmaya başlayacağım . biraz sıkı tutalım artık haftalardır yerimde sayıyormuşum gibi geliyor. Oruç olunca su kaybı fazla olduğundün geçen 93.8 gelmiştim. Ramazan sonu 90 a düşebilsek ne eyi olur.
Bencede Canım ya hafta başı yAda haftasonu tartıl olmaz mı

Sabah kahvaltısını öğlen yaptım.
2 yumirta
1 kase çilek
20 küsür ıslınmış badem
1 ceviz
El büyüklüğünde peynir
3 küçük domates
Avuç içi dediği elimizin parmaklar hariç kısmı mı oluyor kızlar.
12.30 da bitmişti.
Afiyet olsun canım evet avuç içi parmaklar hariç kısmı Canım

Bugünki menüm kahvaltıda haşlanmış yoğurtlanmış ve keten tohumlu patlıcan öğlen keten tohumlu yoğurt avı biberli akşam dünden kalma köfte ve turşu

Günaydın kızlar
Allahım hepimize sağlık , huzur ,mutluluk ve hayırlı uzun ömür versin yavrularımızla ailemizle beraber.

Sabah kahvaltım
2 yumurta haşlanmış
4 ceviz
Avuçiçi peynir
15 kadar zeytin
Çay
Afiyet olsun canım.
Ben de pastirma ile yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
Az peynir
Bolca kuru kayısı
4ceviz
Çay
Crvizler iki iken dört oldu. Neden bilmiyorum.

Günaydın kızlar
Günaydın
Canım eşim sipariş etti bilindik bir marka değil öğrenir sana yazarım. Rasgele alınmış bir tartı. Aynı göstersin diye uğraşıyorum. Moral bozmayalim başkaları çok gösterirse. Yoksa ben zayifim tartinın suçu olur çok çıkarsa.:KK48:

Adetten sonra kesin görür sun 90 o inşallah. Biraz dikkat et fırsata çevir bu günleri.

Back