Artık dur demem gerekiyordu

Git canım biran önce.Psikoloji bozuldumu herşey bozuluyor. Allah korusun hepimizi.

Akşam yemeğim
5 kasım pilav
Hindi eti
El kadar
1 cennet hurmasi
Yarım portakal

Bu gün az yiyebilme hazır gıda tuketmeme ve bol su içme günü gibi oldu. Sabah ola hayrola.
Afiyet olsun canım.Bu sefer nasıl bir duyet uygulayacaksın?
Az yeme diyeti. Az yemeye çalışacağım önce. Karışık bir ev düzeni var bu yıl. Ben bile ayak uyduramadim. Öğlen yemeği saatim çok gecikiyor 3 gibi oluyor bakalım inşallah düzenli olur. Aslında karatay bana çok uyuyor. Sevdiğim yiyeceklerle dolu.

Canım aynen sabahladım kahve yüzünden. Annem kızım git uyu biraz dedi gündüz, gündüzleri uyuyamıyorum ben de. Halbuki çoluk çocuk derdi yok. Sizlerin işi daha zor, allah yardımcınız olsun.

Afiyet olsun canım. Ne pilavı o? Pirinç pilavı deme . Geçen hafta mideyi bozmuştum. Protein ağırlıklı beslenemezdim. Sindiremiyordum. Evde annem sütlaç yapmış. Kolaya kaçtım iki (küçük !) kase sütlaç yedim. Annem bir de az şeker kullanır, kahverengi şeker kullanır. Bir de muz yedim büyük bütün gün. Ertesi gün 700 gr almışım. Ödem mödem değil bir de gitmedi o kilo. Halbuki bunlar dişinda bir şey yemedim, resmen aç gezdim o gün. İki portakal ağırlığında yağ yaptı bana resmen. haydi doysam neyse. Pirinç biz kadınların düşmanı canım

Son düzenleme:
Meyveyi seviyorum hem de çok.
Bende pek yemezdim leblebi eskiden bilirsin. Bu ara hayat çok yorucu ne yedigimi bilmiyorum cerum.

Canım aynen sabahladım kahve yüzünden. Annem kızım git uyu biraz dedi gündüz, gündüzleri uyuyamıyorum ben de. Halbuki çoluk çocuk derdi yok. Sizlerin işi daha zor, allah yardımcınız olsun.
Benimde uykuya ihtiyacım var. Sessiz bir ortamda uyumak istiyorum.

Pirinç pilavı değil bulgur. Pirinç çok sevmem çok nadir yediğim.

Sabah kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Çeyrek yufka
5 ceviz
Çay
2 dilim kadar peynir

20 zeytin
2 büyük dilim peynir
1 koca tabak Menemen
1 kaşık acı sos
2 dilim ekmek
3 kayısı 2 erik kurusu
Saat 11 de kahvaltı bitti.

Afiyet olsun canım çok güzel.
randevu aldın mı endokrinden?

20 zeytin
2 büyük dilim peynir
1 koca tabak Menemen
1 kaşık acı sos
2 dilim ekmek
3 kayısı 2 erik kurusu
Saat 11 de kahvaltı bitti.
Afiyet olsun canım. Çok güzel bir kahvaltı olmuş .
Allahım gücümüzü arttır.başarma gücü ver inşallah.Kendime güvenim yok güven duygusu ver Allahım.

Amin amin amin.inşallah başladık başaracağız.

Sabah
2 yumurta
2 zeytin
Tulum peyniri
1 cennet hurmasi
3 ceviz

Öğlen
2 kasik haslama et
Turp
Akşam
1 adana köfte
Salata

Bol su

Canim endokrin e randevu yok bizim burda. Sabah kimlik ile sıraya giriliyor sonra sıra gelince giriyoruz. Cumaya gideceğim o zaman bosum.

Bugün nobetciydim. Zor bir gündü. Yoruldum. Ev de stres çok bunaliyorum. Kendim için ayirdigim vakit yemek saatindeki vakit . gece desen çocukların üzerini ortmekten uykum bin parça. Kış mevsimi n3 olursa olsun çok zor geçiyor. Dışarı çıkamıyoruz evde çocuklar sıkılıyor. Öyle bizim zamanimizdaki gibi bir sürü kar yağsa keşke ama kuru bir ayaz hakim oluyor ve cikilmiyor.
Rabbim yardımcımız olsun. Bunda şükür deyip evdeyiz bakalım. Sizde ne var ne yok.

Öğlen
2 tabak patlıcan yemeği
1 kocaman tabak salata
5 kaşık ciğer
süs biberi

Akşam
tavuk tava
yöğurt
çiğ lahana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…