- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #3.261
Takipteyim canım.Bugün ki yediklerimi yazmam biraz uzun sürer daha doğrusu biraz karbon yüklü idi. Yarın başlayacağım yazmaya . takipte kalın can dostlarım.
Git canım biran önce.Psikoloji bozuldumu herşey bozuluyor. Allah korusun hepimizi.Sağlıklı bir vücut sağlam kafa. Kızlar yeme duzenim bozuldu psikolojim de alt üst. Bu hafta bir endokronolojiye gideceğim troid dışında bir sorun mu var. Çok bunaldim bu ara ve de unutkanliklarim arttı. Umarım bir yol gösterir.
Afiyet olsun canım.Bu sefer nasıl bir duyet uygulayacaksın?Atistirmaliklarim
1 elma
İki avuç leblebi
Bir iki fistik fındık.
Sen de sağolÇok teşekkürlerCascade_
Sen de sağol
Az yeme diyeti. Az yemeye çalışacağım önce. Karışık bir ev düzeni var bu yıl. Ben bile ayak uyduramadim. Öğlen yemeği saatim çok gecikiyor 3 gibi oluyor bakalım inşallah düzenli olur. Aslında karatay bana çok uyuyor. Sevdiğim yiyeceklerle dolu.Afiyet olsun canım.Bu sefer nasıl bir duyet uygulayacaksın?
Canım aynen sabahladım kahve yüzünden. Annem kızım git uyu biraz dedi gündüz, gündüzleri uyuyamıyorum ben de. Halbuki çoluk çocuk derdi yok. Sizlerin işi daha zor, allah yardımcınız olsun.Kahveyi geç saate bırakma canim sanırım kahve keyfi yapalım dedin o saatte. İnsan sevdikleriyle her ani değerlendirmeli.kahve bendede aynı etkiyi yapıyor gece icersem sabahliyorum. Zor oluyor . gün içinde uyuyamadigim için de telafisi olmuyor.
Afiyet olsun canım. Ne pilavı o? Pirinç pilavı demeAkşam yemeğim
5 kasım pilav
Hindi eti
El kadar
1 cennet hurmasi
Yarım portakal
Bu gün az yiyebilme hazır gıda tuketmeme ve bol su içme günü gibi oldu. Sabah ola hayrola.
Az yeme diyeti. Az yemeye çalışacağım önce. Karışık bir ev düzeni var bu yıl. Ben bile ayak uyduramadim. Öğlen yemeği saatim çok gecikiyor 3 gibi oluyor bakalım inşallah düzenli olur. Aslında karatay bana çok uyuyor. Sevdiğim yiyeceklerle dolu.
Meyveyi seviyorum hem de çok.Günaydın kızlarözlemişim sizinle sohbeti vallahi lastrose6 yenidencan
Canımlastrose6 leblebiyi boşver, sevmem hiç karbonlu şeyleri. Sen meyve çok seviyorsun hatırladığım kadarıyla. Annem de çok sever
Benimde uykuya ihtiyacım var. Sessiz bir ortamda uyumak istiyorum.Canım aynen sabahladım kahve yüzünden. Annem kızım git uyu biraz dedi gündüz, gündüzleri uyuyamıyorum ben de. Halbuki çoluk çocuk derdi yok. Sizlerin işi daha zor, allah yardımcınız olsun.
Pirinç pilavı değil bulgur. Pirinç çok sevmem çok nadir yediğim.Afiyet olsun canım. Ne pilavı o? Pirinç pilavı deme. Geçen hafta mideyi bozmuştum. Protein ağırlıklı beslenemezdim. Sindiremiyordum. Evde annem sütlaç yapmış. Kolaya kaçtım iki (küçük !) kase sütlaç yedim. Annem bir de az şeker kullanır, kahverengi şeker kullanır. Bir de muz yedim büyük bütün gün. Ertesi gün 700 gr almışım. Ödem mödem değil bir de gitmedi o kilo. Halbuki bunlar dişinda bir şey yemedim, resmen aç gezdim o gün. İki portakal ağırlığında yağ yaptı bana resmen. haydi doysam neyse. Pirinç biz kadınların düşmanı canım
Afiyet olsun canım çok güzel.Ara da 1 elma
Akşam
3 kasik pilav
2 kasik haslama et
1 cennet hurmasi
Afiyet olsun canım çok güzel.
randevu aldın mı endokrinden?
Afiyet olsun canım. Çok güzel bir kahvaltı olmuş .20 zeytin
2 büyük dilim peynir
1 koca tabak Menemen
1 kaşık acı sos
2 dilim ekmek
3 kayısı 2 erik kurusu
Saat 11 de kahvaltı bitti.
Allahım gücümüzü arttır.başarma gücü ver inşallah.Kendime güvenim yok güven duygusu ver Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?