Doğum yapalı nerdeyse 1 yıl oldu.Hamileliğe zaten yüksek rakamlarla başladığım için hamilelik döneminde fazla kilo almama rağmen 110 ile doğuma gittim.2 hafta sonra 98 idim.Ne kadar sütü artıran şeylerin yiyecekler olmadığını bilsemde sütüm artsın diye ne bulursam yedim.Bulgur pilavları,kurabiyeler,kekler,helvalar ve tabi böylelikle 105-106 kiloya kadar çıktım.Çevremdeki insanlar artık yeme dedikçe ben daha fazla yemeye başladım.Baktım durum kötü sağlık sorunlarım vardı ve artmaya başladı.Ocak ayının 15 itibari ile artık karar verdim zayıflamam gerekiyordu hem sağlığım hem de artık fotoğraf karelerine sığmayan görüntüm için.Daha önce de yapıp beni hiç zorlamadığı için Karatay diyetine başladım.Başlarda kendimi fazla sıkmadım ve ara öğünler yaptım hem sütüm azalmasın hem de birden zorlanmayayım diye.Ara öğünlerde süt ve 1 avuç kuruyemiş yiyordum.Daha sonra ara öğünleri bıraktım.Bazen haftada 1 bazen 500gr verdiğim oldu.Hatta bazı haftalarda 1,5 kilo verdiğimi gördüğüm de oldu.Demekki bazen vücut su topluyordu.
Şuan güncel kilom değişiyor.Vücudumda sık sık kilo değişikleri oluyor.Bazen 2-3 gün içinde 3 kilo değişiklik görüyorum tartıda.O yüzden güncel kilomu şuan 95 olarak kaydediyorum.
Eğer yiyip içtiklerimi günlük olarak düzenli yazarsam daha çok motive olacağımı düşündüğüm için bu günlüğü açtım.İlkokuldayken de hep bir günlük tutmak istemiştim.1 haftadır düşünüyordum ama kısmet bu güneymiş.İnşallah bu günlük kaçamaksız devam eder.Sevgiler...