• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Protein ağırlıklı ye canım.akşama tok olursun. Hazır gidayi biraktin değil mi. Eşim işten gelecek onunla yiyeceğim diye hep onu bekleme. Kendine bak . işe başlamadan biraz kilo versen çok iyi olur. Lütfen kendine bak . şimdi ise başlayınca giysi sorun oluyor. Stressiz iş yok bu devirde. Kim rahat bilemiyorum ben de stresli bir ortamdayim. Sen bencillik yapıp kendine bak. Sana bir şey olursa çocukların ne yapar.

Hamur işini ceviz fistik badem ile değiştirmeye çalış. Daha fazla kilo alma lütfen orda kal.kilomuzda kalsak kar.

Az da olsa dikkat ediyorum yenidencan yenidencan . artık dur demem gerekiyor. Sen de bana yoldaş olursan sevinirim. Karbonhidrat yemiyorum dersem yalan olur yiyorum ama 4 dilim kadar ekmek yiyorsam biraz azalttim. Hicbirseye hayır demiyorum ama ışte aynı kiloda kalmak bile bizim için önemli.
Keşke aynı kiloda kalabilsem.Sana yoldaş olmayı çok isterim ama başarabilir miyim bilmiyorum.Gizli gizli yemek yiyorum etrafımdakiler gene söylenecek diye.Psikolojim çok bozuk.

Bugün ki yediklerimi yazmam biraz uzun sürer daha doğrusu biraz karbon yüklü idi. Yarın başlayacağım yazmaya . takipte kalın can dostlarım.

Sağlıklı bir vücut sağlam kafa. Kızlar yeme duzenim bozuldu psikolojim de alt üst. Bu hafta bir endokronolojiye gideceğim troid dışında bir sorun mu var. Çok bunaldim bu ara ve de unutkanliklarim arttı. Umarım bir yol gösterir.

Bu kış beni çok bunalttı evden dışarı çıkamıyoruz ye dur. Hatta ye ye ye ye. Başka bir zevkin yok evin içinde. Bir ben mi.böyleyim acaba.

Uykuda eritmem dileğiyle midemdeki meyveleri.Allah önce sağlık versin cumlemize sonra da sağlıklı bir beden ve ruh nasip etsin . ruhu da beslemek lazım bir şekilde.

Canim dostlarım. yenidencan yenidencan C cerulean @Cute_little_mermaid . yarın yeniden başlayacağım. Geçmişi okudum. Azmim yeniden geldi. Yeniden yapabilirim. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Hepinizi öpüyorum basarabilmem için sizden dua istiyorum.
Canım aramızda en azimli sendin. ;) ben sana hep gıptayla bakıyordum. Tekrar ipleri eline almalısın. ;) bırakınca gidiyor kilo bu hepmiz için geçerli sana mahsus bir sorun değil bu yüzden üzme kendini :KK200:

Kızlar cumartesi geç kahve içince bütün gece uyuyamadım. Pazar sabah spor salonunda yürüyüş yapamayım dedim panik atak geçirdim resmen yürüyüş bandında. ;) hızlı ve eğilimle yürüyorum bacaklarım ayak uydurmak istemedi her zamanki yaptığım şeye. Tıpış tıpış eve döndüm. :D

Doğum yapalı nerdeyse 1 yıl oldu.Hamileliğe zaten yüksek rakamlarla başladığım için hamilelik döneminde fazla kilo almama rağmen 110 ile doğuma gittim.2 hafta sonra 98 idim.Ne kadar sütü artıran şeylerin yiyecekler olmadığını bilsemde sütüm artsın diye ne bulursam yedim.Bulgur pilavları,kurabiyeler,kekler,helvalar ve tabi böylelikle 105-106 kiloya kadar çıktım.Çevremdeki insanlar artık yeme dedikçe ben daha fazla yemeye başladım.Baktım durum kötü sağlık sorunlarım vardı ve artmaya başladı.Ocak ayının 15 itibari ile artık karar verdim zayıflamam gerekiyordu hem sağlığım hem de artık fotoğraf karelerine sığmayan görüntüm için.Daha önce de yapıp beni hiç zorlamadığı için Karatay diyetine başladım.Başlarda kendimi fazla sıkmadım ve ara öğünler yaptım hem sütüm azalmasın hem de birden zorlanmayayım diye.Ara öğünlerde süt ve 1 avuç kuruyemiş yiyordum.Daha sonra ara öğünleri bıraktım.Bazen haftada 1 bazen 500gr verdiğim oldu.Hatta bazı haftalarda 1,5 kilo verdiğimi gördüğüm de oldu.Demekki bazen vücut su topluyordu.
Şuan güncel kilom değişiyor.Vücudumda sık sık kilo değişikleri oluyor.Bazen 2-3 gün içinde 3 kilo değişiklik görüyorum tartıda.O yüzden güncel kilomu şuan 95 olarak kaydediyorum.
Eğer yiyip içtiklerimi günlük olarak düzenli yazarsam daha çok motive olacağımı düşündüğüm için bu günlüğü açtım.İlkokuldayken de hep bir günlük tutmak istemiştim.1 haftadır düşünüyordum ama kısmet bu güneymiş.İnşallah bu günlük kaçamaksız devam eder.Sevgiler...
Kolay gelsin

Son düzenleme:
Canım aramızda en azimli sendin. :KK66: ben sana hep gıptayla bakıyordum. Tekrar ipleri eline almalısın. :KK66: bırakınca gidiyor kilo bu hepmiz için geçerli sana mahsus bir sorun değil bu yüzden üzme kendini :KK200:
Desteğin için sağol canım. Bazen insanın elinde olmuyor ışte. Ama sağlık olmazsa hiçbirşey olmuyor malesef. Kilo ile sağlık ya kısır döngü.

Kızlar cumartesi geç kahve içince bütün gece uyuyamadım. Pazar sabah spor salonunda yürüyüş yapamayım dedim panik atak geçirdim resmen yürüyüş bandında. :KK66: hızlı ve eğilimle yürüyorum bacaklarım ayak uydurmak istemedi her zamanki yaptığım şeye. Tıpış tıpış eve döndüm. :KK70:
Yaptigin yürüyüş sana yetmiş canım. Yemek yedikten hemen sonra ise onda da olmuş olabilir. Yoksa panik atak neden oldu acaba.gidip gelmem bile yeter canım. Ben ona da razıyım .

Günaydın kızlar. Bu sabah evdeyim kahvaltı yaptım. Menum
Sabah
2.5 yumurta haşlanmış
4 ceviz
4 zeytin
Biraz peynir
Ceviz kadar tost.

Buraya yazarak en azından neler yedim bakarım. Ve hamur işini azaltmak en önemli amacım.

Kızlar cumartesi geç kahve içince bütün gece uyuyamadım. Pazar sabah spor salonunda yürüyüş yapamayım dedim panik atak geçirdim resmen yürüyüş bandında. :KK66: hızlı ve eğilimle yürüyorum bacaklarım ayak uydurmak istemedi her zamanki yaptığım şeye. Tıpış tıpış eve döndüm. :KK70:
Kahveyi geç saate bırakma canim sanırım kahve keyfi yapalım dedin o saatte. İnsan sevdikleriyle her ani değerlendirmeli.kahve bendede aynı etkiyi yapıyor gece icersem sabahliyorum. Zor oluyor . gün içinde uyuyamadigim için de telafisi olmuyor.

Back