Artık dur demem gerekiyordu

değerlerinin normal çıkması çok iyi canım . gözün aydın.

Simit insanı zehirler mi?
Oğlumun 2side 40dk ara ile kustu.Hele büyük bagırarak ağladı karnım ağrıyor diye.
Çok korktum.Allahım yavrularımıza ve bize sağlık mutluluk ver yarabbim.

Oğlumun 2side 40dk ara ile kustu.Hele büyük bagırarak ağladı karnım ağrıyor diye.
Geçmiş olsun canım. Dışarıdan birşey yemeyi on kere düşünmek lazım.
Benim de ortanca hasta gibi halsizlesti. Geçen oyun parkına görüşmüştüm sanırım usuttu.

lastrose6 sağol canım.Bu ara salgın var sanki.Yeğenim de hastaymış.
Senin oğlan nasıl inşallah hastalanmamıştır.
Canim hala aynı bugün hiçbirşey yemedi. Yeni az çorba içti uğraşıyoruz. Rabbim cumlemize sifa versin.

Dün akşam ye ye doyamadım sanırım stresten oldu.
Olsun. Dikkat et kilo almayalım .
Nolsun canım şükürler olsun. Küçük 2.5 yaş oldu. Ama bu ara depresif oldum. Bunaldim çok. Anlamsız. Yediklerim de bunda çok etkili bence. Çöplük gibiydi midem. Bilemiyorum 75 olsam bir çok mutlu olacağım ama kısır dongulerdeyim.Rabbim sağlık versin . inşallah olacak.

lastrose6 geçmiş olsun Allahım şifa versin cümlemize inşallah.Çocuklar hasta olunca hayat daha zor oluyor.Düzen bozuluyor.Allahım sağlık ver cümlemize çocuklarımıza.

Kontrol için Ankaraya gidiyorum bugün.İnşallah tertemiz çıkar sonuçlar.
Güle güle git gel inşallah. Hayirli haberler getirirsin. Allah çocuklarına bağışlasın canım.
meraba seni hiç tanımıyorum ama diyet günlüklerinden takipteydim. Hadi Rabbim bol bol şifa versin güzel haberlerle gel inş. yeter ki moralli git tamam mı Allah kulunu asla darda koymaz..
İnşallah canım .

Amin sonundaoldu
meraba seni hiç tanımıyorum ama diyet günlüklerinden takipteydim. Hadi Rabbim bol bol şifa versin güzel haberlerle gel inş. yeter ki moralli git tamam mı Allah kulunu asla darda koymaz..
Çoook teşekkür ederim Allah razı olsun.Hiç tanımadığınız birinin sizin için dua etmesi çok güzel bir duyguşmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…