- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #3.241
Keşke aynı kiloda kalabilsem.Sana yoldaş olmayı çok isterim ama başarabilir miyim bilmiyorum.Gizli gizli yemek yiyorum etrafımdakiler gene söylenecek diye.Psikolojim çok bozuk.Az da olsa dikkat ediyorumyenidencan . artık dur demem gerekiyor. Sen de bana yoldaş olursan sevinirim. Karbonhidrat yemiyorum dersem yalan olur yiyorum ama 4 dilim kadar ekmek yiyorsam biraz azalttim. Hicbirseye hayır demiyorum ama ışte aynı kiloda kalmak bile bizim için önemli.
Sende haklısın . zor bir durumdasin. Rabbim yardimcin olsun.Keşke aynı kiloda kalabilsem.Sana yoldaş olmayı çok isterim ama başarabilir miyim bilmiyorum.Gizli gizli yemek yiyorum etrafımdakiler gene söylenecek diye.Psikolojim çok bozuk.
Amin canım inşallah cümlemizin.Sende haklısın . zor bir durumdasin. Rabbim yardimcin olsun.
Gitmeye karar verince haber ver bana .ya da gidince. Buraya yazmayı unutma.
Canım aramızda en azimli sendin.Canim dostlarım.yenidencan C cerulean @Cute_little_mermaid . yarın yeniden başlayacağım. Geçmişi okudum. Azmim yeniden geldi. Yeniden yapabilirim. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Hepinizi öpüyorum basarabilmem için sizden dua istiyorum.
Kolay gelsinDoğum yapalı nerdeyse 1 yıl oldu.Hamileliğe zaten yüksek rakamlarla başladığım için hamilelik döneminde fazla kilo almama rağmen 110 ile doğuma gittim.2 hafta sonra 98 idim.Ne kadar sütü artıran şeylerin yiyecekler olmadığını bilsemde sütüm artsın diye ne bulursam yedim.Bulgur pilavları,kurabiyeler,kekler,helvalar ve tabi böylelikle 105-106 kiloya kadar çıktım.Çevremdeki insanlar artık yeme dedikçe ben daha fazla yemeye başladım.Baktım durum kötü sağlık sorunlarım vardı ve artmaya başladı.Ocak ayının 15 itibari ile artık karar verdim zayıflamam gerekiyordu hem sağlığım hem de artık fotoğraf karelerine sığmayan görüntüm için.Daha önce de yapıp beni hiç zorlamadığı için Karatay diyetine başladım.Başlarda kendimi fazla sıkmadım ve ara öğünler yaptım hem sütüm azalmasın hem de birden zorlanmayayım diye.Ara öğünlerde süt ve 1 avuç kuruyemiş yiyordum.Daha sonra ara öğünleri bıraktım.Bazen haftada 1 bazen 500gr verdiğim oldu.Hatta bazı haftalarda 1,5 kilo verdiğimi gördüğüm de oldu.Demekki bazen vücut su topluyordu.
Şuan güncel kilom değişiyor.Vücudumda sık sık kilo değişikleri oluyor.Bazen 2-3 gün içinde 3 kilo değişiklik görüyorum tartıda.O yüzden güncel kilomu şuan 95 olarak kaydediyorum.
Eğer yiyip içtiklerimi günlük olarak düzenli yazarsam daha çok motive olacağımı düşündüğüm için bu günlüğü açtım.İlkokuldayken de hep bir günlük tutmak istemiştim.1 haftadır düşünüyordum ama kısmet bu güneymiş.İnşallah bu günlük kaçamaksız devam eder.Sevgiler...
Desteğin için sağol canım. Bazen insanın elinde olmuyor ışte. Ama sağlık olmazsa hiçbirşey olmuyor malesef. Kilo ile sağlık ya kısır döngü.Canım aramızda en azimli sendin.ben sana hep gıptayla bakıyordum. Tekrar ipleri eline almalısın. bırakınca gidiyor kilo bu hepmiz için geçerli sana mahsus bir sorun değil bu yüzden üzme kendini
Yaptigin yürüyüş sana yetmiş canım. Yemek yedikten hemen sonra ise onda da olmuş olabilir. Yoksa panik atak neden oldu acaba.gidip gelmem bile yeter canım. Ben ona da razıyım .Kızlar cumartesi geç kahve içince bütün gece uyuyamadım. Pazar sabah spor salonunda yürüyüş yapamayım dedim panik atak geçirdim resmen yürüyüş bandında.hızlı ve eğilimle yürüyorum bacaklarım ayak uydurmak istemedi her zamanki yaptığım şeye. Tıpış tıpış eve döndüm.
Kahveyi geç saate bırakma canim sanırım kahve keyfi yapalım dedin o saatte. İnsan sevdikleriyle her ani değerlendirmeli.kahve bendede aynı etkiyi yapıyor gece icersem sabahliyorum. Zor oluyor . gün içinde uyuyamadigim için de telafisi olmuyor.Kızlar cumartesi geç kahve içince bütün gece uyuyamadım. Pazar sabah spor salonunda yürüyüş yapamayım dedim panik atak geçirdim resmen yürüyüş bandında.hızlı ve eğilimle yürüyorum bacaklarım ayak uydurmak istemedi her zamanki yaptığım şeye. Tıpış tıpış eve döndüm.
Maşallah canım , darısı bana inşallah bu azmin.Allahım yardımcın olsun inşallah.Canim dostlarım.yenidencan C cerulean @Cute_little_mermaid . yarın yeniden başlayacağım. Geçmişi okudum. Azmim yeniden geldi. Yeniden yapabilirim. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Hepinizi öpüyorum basarabilmem için sizden dua istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?