Artık dur demem gerekiyordu

Canım cerum. Evlilik 30 'dan sonra iyi olur. 31 32 yasinda da bir çocuk. Öyle yapardım. Çocuklar ikiz olursa bir kiz bir erkek eğer olmazsa ard arda iyi olur . beraber buyurler. Allah sana hayirlisini kısmet etsin inşallah. Herşey gönlünce olsun.

Canım sen hep aklı başında nasihatlar veriyorsun mesajına bir an yenidencan mı yazdı diye heyecanlandım. Umarım iyidir. Umarım sen de iyisindir

Merhaba Miyav_su , lastrose6 , C cerulean
Hamdolsun halime.Ama çok sıkıntılı günler geçiriyorum kızlar.Ameliyat oldum koltuk altı ve sağ memeyi kazıdılar.Ameliyet sonrası ışın aldım resmen yakmışlar çok acım ağrım var.5 gün hastanede yattım damardan antibiyotik verdiler.Damar yolları sıkıntı yaptı deldiler de deldiler.
Miyav_su bebeğin mi oldu canım. Belki hemilelik haberini almıştım da unuttum mu yıksa.Allah bagışlasın.

Canım benim rabbim şifa versin burada belli bir süre yoktum o sürede hamileydim şuan geçti mi ağrıların nasıl oldun

Amin canım inşallah cümlemize.
Ağrı kesici alınca hafifliyor acılarım.

Amin canım , inşallah tamamen geçiverir hayırlısıyla.
Allah çocuklarına bagisllasin canım. Rabbim tez şifa versin. Çok özledim seni. Iyiles gel dört gözle bekleniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…