- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #3.201
Canım cerum. Evlilik 30 'dan sonra iyi olur. 31 32 yasinda da bir çocuk. Öyle yapardım. Çocuklar ikiz olursa bir kiz bir erkek eğer olmazsa ard arda iyi olur . beraber buyurler. Allah sana hayirlisini kısmet etsin inşallah. Herşey gönlünce olsun.Canım benim Allah yardımcın olsun. Senin yerinde kim olsa çıldırdı. Evde bütün işler seni bekler, çocuklar bir de iş hayatı. Evlenmeye neden yanaşmıyorum acaba
yenidencan umarım iyidir. bu yaz bizim yazımız olacak inşallah
Canım sen hep aklı başında nasihatlar veriyorsunCanım cerum. Evlilik 30 'dan sonra iyi olur. 31 32 yasinda da bir çocuk. Öyle yapardım. Çocuklar ikiz olursa bir kiz bir erkek eğer olmazsa ard arda iyi olur . beraber buyurler. Allah sana hayirlisini kısmet etsin inşallah. Herşey gönlünce olsun.
İnşallah iyidir canım. Allah çocuklarına bagislasin.sana da hayırlı kapılar açsın inşallah.Canım sen hep aklı başında nasihatlar veriyorsunmesajına bir an yenidencan mı yazdı diye heyecanlandım. Umarım iyidir. Umarım sen de iyisindir
Amin canım. Sağolasın seni seviyorumİnşallah iyidir canım. Allah çocuklarına bagislasin.sana da hayırlı kapılar açsın inşallah.
Canim hoşgeldin bebisinle gelmissin Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Allah kolaylık versin canım.
Sağol canım evet bebekle geldik nasılsın iyi misin ben çok kötüyüm bebeğim yoğun bakımdaCanim hoşgeldin bebisinle gelmissin Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Allah kolaylık versin canım.
Uğraşıyoruz işte şükür iyiyiz. Allah şifa versin bebeğine düzelir inşallah. Çocuklar daha güçlü oluyor.çabuk toparlar.Sağol canım evet bebekle geldik nasılsın iyi misin ben çok kötüyüm bebeğim yoğun bakımda
İnşallah canım benim toparlarız hemencecikUğraşıyoruz işte şükür iyiyiz. Allah şifa versin bebeğine düzelir inşallah. Çocuklar daha güçlü oluyor.çabuk toparlar.
Çocuklar işin içinde olunca anne yüreği zor dayanıyor. Ama bu günler de geçer inşallah. Hastane işleri zor ama Allah yoklugunu göstermesin. Arada haber ver canım. Güzel haberlerini bekliyorum.İnşallah canım benim toparlarız hemencecik
Çok sağol canım allah razı olsun tabiki yazarımÇocuklar işin içinde olunca anne yüreği zor dayanıyor. Ama bu günler de geçer inşallah. Hastane işleri zor ama Allah yoklugunu göstermesin. Arada haber ver canım. Güzel haberlerini bekliyorum.
Canım benim rabbim şifa versin burada belli bir süre yoktum o sürede hamileydim şuan geçti mi ağrıların nasıl oldunMerhabaMiyav_su , lastrose6 , C cerulean
Hamdolsun halime.Ama çok sıkıntılı günler geçiriyorum kızlar.Ameliyat oldum koltuk altı ve sağ memeyi kazıdılar.Ameliyet sonrası ışın aldım resmen yakmışlar çok acım ağrım var.5 gün hastanede yattım damardan antibiyotik verdiler.Damar yolları sıkıntı yaptı deldiler de deldiler.
Miyav_su bebeğin mi oldu canım. Belki hemilelik haberini almıştım da unuttum mu yıksa.Allah bagışlasın.
Amin canım inşallah cümlemize.Canım benim rabbim şifa versin burada belli bir süre yoktum o sürede hamileydim şuan geçti mi ağrıların nasıl oldun
Canım benim rabbim acılarını hafifletsinAmin canım inşallah cümlemize.
Ağrı kesici alınca hafifliyor acılarım.
Amin canım , inşallah tamamen geçiverir hayırlısıyla.Canım benim rabbim acılarını hafifletsin
MerhabaMiyav_su , lastrose6 , C cerulean
Hamdolsun halime.Ama çok sıkıntılı günler geçiriyorum kızlar.Ameliyat oldum koltuk altı ve sağ memeyi kazıdılar.Ameliyet sonrası ışın aldım resmen yakmışlar çok acım ağrım var.5 gün hastanede yattım damardan antibiyotik verdiler.Damar yolları sıkıntı yaptı deldiler de deldiler.
Miyav_su bebeğin mi oldu canım. Belki hemilelik haberini almıştım da unuttum mu yıksa.Allah bagışlasın.
Amin canım inşallah cümlemize.
Ağrı kesici alınca hafifliyor acılarım.
Allah çocuklarına bagisllasin canım. Rabbim tez şifa versin. Çok özledim seni. Iyiles gel dört gözle bekleniyorsun.Amin canım , inşallah tamamen geçiverir hayırlısıyla.
Amin canım , inşallah.Teşekkür ederim..Ben de seni özledim.Zayıflamayı özledim .Allah çocuklarına bagisllasin canım. Rabbim tez şifa versin. Çok özledim seni. Iyiles gel dört gözle bekleniyorsun.
Sen iyiles zayıflamak kolay takma onu kafana . yaparız beraber. İnsanın sağlığı yerinde olsun Herşey olur.Amin canım , inşallah.Teşekkür ederim..Ben de seni özledim.Zayıflamayı özledim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?