• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Merhaba Miyav_su Miyav_su , lastrose6 lastrose6 , C cerulean
Hamdolsun halime.Ama çok sıkıntılı günler geçiriyorum kızlar.Ameliyat oldum koltuk altı ve sağ memeyi kazıdılar.Ameliyet sonrası ışın aldım resmen yakmışlar çok acım ağrım var.5 gün hastanede yattım damardan antibiyotik verdiler.Damar yolları sıkıntı yaptı deldiler de deldiler.
Miyav_su Miyav_su bebeğin mi oldu canım. Belki hemilelik haberini almıştım da unuttum mu yıksa.Allah bagışlasın.
Canım o ışında nasıl yakmışlar seni ya yuh beceriksizler. Kaş yapalım derken göz çıkarmışlar. İnşallah geçecek bu günler canım. Allah evlatlarına bağışlasın seni.

Canım doktoruna bir sorsana bu zerdeçal hapları var. Kullanmanda bir sakınca varmışmış. içinde karabiber de var. Hindistan’da kanserin olmamasını buna bağlıyorlar. Ben alıp göndermek istiyorum sana. Belki bir faydası olur ha? Ben de kullanıyorum.

Canım oğlun olmuş hayırlı olsun. İnşallah çabucak iyileşir. Eşinle aranızdaki sorunda hallolur inşallah tez zamanda.
Sağol canım benim biliyor Musun tedavi olmadan hamile kaldım sen bana demiştin hatırlıyor Musun sen sağlıklı besleniyorsun birde AYŞEGÜL Çoruhlunun kitabından bahsetmiştin

Canım o ışında nasıl yakmışlar seni ya yuh beceriksizler. Kaş yapalım derken göz çıkarmışlar. İnşallah geçecek bu günler canım. Allah evlatlarına bağışlasın seni.

Canım doktoruna bir sorsana bu zerdeçal hapları var. Kullanmanda bir sakınca varmışmış. içinde karabiber de var. Hindistan’da kanserin olmamasını buna bağlıyorlar. Ben alıp göndermek istiyorum sana. Belki bir faydası olur ha? Ben de kullanıyorum.
C cerulean , canım öyle kötü yaptı ki ben bile kabulmeremedim halen.Amin canım inşallah.
Zerdeçalı sorayım canım.
İnce düşüncen için çok teşekkür ederim canım benim.

Merhaba kızlar .iNasılsınız?Neler yapıyırsunuz?
C cerulean iş nasıl gidiyor canım?
lastrose6 lastrose6 tatile girdin canım , ço uklar nasıl?
Miyav_su Miyav_su bebeğin nasıl canım.
Merhaba canım, iyiyim sen nasıl oldun? Zerdeçalı sordun mu doktora?

Canım iş iyi gidiyor çok şükür. Şu sıralar ailemin evlen evlen baskısı dışında her şey yolunda.

Merhaba canım, iyiyim sen nasıl oldun? Zerdeçalı sordun mu doktora?

Canım iş iyi gidiyor çok şükür. Şu sıralar ailemin evlen evlen baskısı dışında her şey yolunda.
Merhaba canım , henüz kontrole gitmedim dr a tlf ile de sormadım .Ama internette şöyle bir araştırma yaptım ,çok faydalı imiş.Eğer ben bulamazsam kapsül senden istiyeceğim.
İşlerin iyi olmasına sevindim. İş hayatı tüm hayatını etkiliyor insanın.
Evlenmek çok güzel bir şey C cerulean , ama doğru kişi ile o da kısmet işi sanırım.
Su arada benim küçük hastalanda 1 gece hastanede yattık serum takıldı halen ishali devam ediyor.

Merhaba canım , henüz kontrole gitmedim dr a tlf ile de sormadım .Ama internette şöyle bir araştırma yaptım ,çok faydalı imiş.Eğer ben bulamazsam kapsül senden istiyeceğim.
İşlerin iyi olmasına sevindim. İş hayatı tüm hayatını etkiliyor insanın.
Evlenmek çok güzel bir şey C cerulean , ama doğru kişi ile o da kısmet işi sanırım.
Su arada benim küçük hastalanda 1 gece hastanede yattık serum takıldı halen ishali devam ediyor.
Günaydın kızlar, :KK200::KK200:

Canım geçmiş olsun. Nasıl oldu minik? En son fotoğrafta daha bebekti.nasıl büyümüştür kim bilir.

Zerdeçal ı ne yaptın canım? Bulabildin mi? Göndereyim mi sana? Şifa olacaksa sana bir an önce olsun canım inaşşallah.

Sevgiler :KK200::KK200:

Canım iyiyim çok şükür. Allah sağlık versin. Sen nasılsın? Çocuklar nasıl? Öğretmenlik nasıl gidiyor? :KK200::KK200:
Çocuklar iyi şükürler olsun. Öğretmenlik te iyi gidiyor. Tatiliz çocuklarla daha kolay evde olmak.

Merhaba kızlar .iNasılsınız?Neler yapıyırsunuz?
C cerulean iş nasıl gidiyor canım?
lastrose6 lastrose6 tatile girdin canım , ço uklar nasıl?
Miyav_su Miyav_su bebeğin nasıl canım.
Evde çocuklarla uğraşıyorum canım sen nasılsın? Senin çocuklar nasillar. Annen nasıl??

Merhaba kızlar nasılsınız?Benim tedavim devam ediyor.Kemoterapi hapı kullanmaya devam.Artık bitti diyemedim henüz.Ama inşallah o da olur.B u arada kilolarım ile başım dertte daha çok etrafımdakilerin.106 kilo oldum .Bir türlü düzgün beslenmeye başlayamadım.Sanırım evde olmak da beni zorluyor.Gidip dolaplara dayanıyorum üstelik canım tatlı istediğinde meyveye değil de hazır hamur işlerine gidiyor elim.Doktorlar kilo alma diyor.Bu arada antidepresan da kullanıyorum .
Sizler nasılsınız?Neler yapıyorsunuz.? C cerulean , lastrose6 lastrose6 , Miyav_su Miyav_su
Bu arada 3 ay sonra hayırlısı ile işe başlayacağım inşallah.Hiç de başlayasım yok.

Merhaba kızlar nasılsınız?Benim tedavim devam ediyor.Kemoterapi hapı kullanmaya devam.Artık bitti diyemedim henüz.Ama inşallah o da olur.B u arada kilolarım ile başım dertte daha çok etrafımdakilerin.106 kilo oldum .Bir türlü düzgün beslenmeye başlayamadım.Sanırım evde olmak da beni zorluyor.Gidip dolaplara dayanıyorum üstelik canım tatlı istediğinde meyveye değil de hazır hamur işlerine gidiyor elim.Doktorlar kilo alma diyor.Bu arada antidepresan da kullanıyorum .
Sizler nasılsınız?Neler yapıyorsunuz.? C cerulean , lastrose6 lastrose6 , Miyav_su Miyav_su
Bu arada 3 ay sonra hayırlısı ile işe başlayacağım inşallah.Hiç de başlayasım yok.
Canım biliyorsun Sagligin daha önemli ama kilo da sağlıkla beraber ilerliyor. Kilo arttıkça ilaç dozajı da artıyor. Dikkat etmek lazım. Bende bu ara hamur işlerinden baya kilo aldım. Eski verme azmimi arıyorum. Yememek daha iyi ama insanın psikolojisi ile eşdeğer yemek yemek. Benim için öyle. Allah sıra versin sana tas zamanda .
Belki işe başlaman daha iyi olur kafan dağılır. Ortam değişikliği iyidir. Evden bakınca işe gitmek zor ama Allah onda da bir kolaylık sağlar inşallah.
Belki fırsatın varsa yürüyerek gidersin. Öğlen arası yurursun. Kendine zaman ayirirsin belki . işe başlayınca yatma kalkma saati de düzene girer . iyi olur gibi geldi bana. İşyerinde ideal yemek bulmak sorun benim için. Bir yerden başlamak lazım.

Bence 3 ay hiç bekleme harekete geçmek için. Hamur işlerini azaltmakla başla hareketi artır. Fırsat buldukça yürü ruhumuza iyi geliyor. Havalar nasıl orta bebekle çık yürü. Ya da fırsat olur sa yalnız.

Az da olsa dikkat ediyorum yenidencan yenidencan . artık dur demem gerekiyor. Sen de bana yoldaş olursan sevinirim. Karbonhidrat yemiyorum dersem yalan olur yiyorum ama 4 dilim kadar ekmek yiyorsam biraz azalttim. Hicbirseye hayır demiyorum ama ışte aynı kiloda kalmak bile bizim için önemli.

Canım biliyorsun Sagligin daha önemli ama kilo da sağlıkla beraber ilerliyor. Kilo arttıkça ilaç dozajı da artıyor. Dikkat etmek lazım. Bende bu ara hamur işlerinden baya kilo aldım. Eski verme azmimi arıyorum. Yememek daha iyi ama insanın psikolojisi ile eşdeğer yemek yemek. Benim için öyle. Allah sıra versin sana tas zamanda .
Belki işe başlaman daha iyi olur kafan dağılır. Ortam değişikliği iyidir. Evden bakınca işe gitmek zor ama Allah onda da bir kolaylık sağlar inşallah.
Belki fırsatın varsa yürüyerek gidersin. Öğlen arası yurursun. Kendine zaman ayirirsin belki . işe başlayınca yatma kalkma saati de düzene girer . iyi olur gibi geldi bana. İşyerinde ideal yemek bulmak sorun benim için. Bir yerden başlamak lazım.
Merhaba canım , mesajlarını görünce o kadar çok sevindim ki.Meğer eski günleri ne çok özlemişim. Evet kilom arttıkça sağlığımda bozuluyor bunun farkındayım.kilo aldıkça moralim daha çok bozuluyor ne yapacağımı bilemiyorum.
İşyerim çok stresliydi şuan ne durumda bilemiyorum.Ama dediğin gibi eh azından gidip kapısına dayanacağım bir buzdolabı yok.Öğle araları yürüme ise gerçekten iyi idi 2 sene önce.Hayırlısı inşallah.

Bence 3 ay hiç bekleme harekete geçmek için. Hamur işlerini azaltmakla başla hareketi artır. Fırsat buldukça yürü ruhumuza iyi geliyor. Havalar nasıl orta bebekle çık yürü. Ya da fırsat olur sa yalnız.
lastrose6 lastrose6 ah bir bırakabilsem.akşama kadar çok sorun yok akşam olunca canavara dönüşüyorum.Bebekle zor oni kaldırmam sıkıntılı.Bazen kendini yerlere atıveriyor. Birkaç kere çıktık kanter içinde geri döndüm ağlayarak.

Bende son iki aydır saldim. İnsan ne kadar kolay kilo alıyor. Bu konuda yorgunum artık.
Evet ben de çok çabuk kilo alıyorum. Bazılarının yeme dürtüzü ne kadar normal.Kendumi dönüp bakıyorum sanki yiyerek kendimi cezalandırıyorum.inşallah biran önce eski günlerimize döneriz.
sen keç kilosun şuan lastrose

Merhaba canım , mesajlarını görünce o kadar çok sevindim ki.Meğer eski günleri ne çok özlemişim. Evet kilom arttıkça sağlığımda bozuluyor bunun farkındayım.kilo aldıkça moralim daha çok bozuluyor ne yapacağımı bilemiyorum.
İşyerim çok stresliydi şuan ne durumda bilemiyorum.Ama dediğin gibi eh azından gidip kapısına dayanacağım bir buzdolabı yok.Öğle araları yürüme ise gerçekten iyi idi 2 sene önce.Hayırlısı inşallah.
Canim 2 yıl mi olmuş . daha dün gibi. Zaman ne çabuk geçiyor. Aynı zamanda çok stresli hayat. İnsan kendi için ne yaptığına dönüp bakıyor.
lastrose6 lastrose6 ah bir bırakabilsem.akşama kadar çok sorun yok akşam olunca canavara dönüşüyorum.Bebekle zor oni kaldırmam sıkıntılı.Bazen kendini yerlere atıveriyor. Birkaç kere çıktık kanter içinde geri döndüm ağlayarak.
Bebekle işimiz zor. Bende çıkamıyorum.hava da serinledi artık bebek arabasında da oturmak istemiyorlar. Valla isimiz zor.

Evet ben de çok çabuk kilo alıyorum. Bazılarının yeme dürtüzü ne kadar normal.Kendumi dönüp bakıyorum sanki yiyerek kendimi cezalandırıyorum.inşallah biran önce eski günlerimize döneriz.
sen keç kilosun şuan lastrose
yiyerek kendini cezalandırmak mi hiç böyle düşünmemiştim. Ama senin hayatında olan herşeyden suçun yokki. Hayatındaki insalar da bunda rol oynuyor bence . eğit işimizin ucundan tutup şunu da sana yaptım diyip değer veren yok. Artık ben çok yoruldum hem bu konuda hem de kilo almak konusunda. Suan 89 kilo kadarim.almamak gerekiyor. Rabbim yardımcımız olsun.

Back