• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Teşekkür ederim canım. İyiyim diyelim iyi olalım kış günü bir hasta bir iyi oluyoruz. Sen nasılsın işler nasıl gidiyor? Umarım herşey yolundadır.
Günaydin kızlar :KK200::KK200:

Sevindim canım iyi olmana. Çocuklar da inaşiallah iyileridir. :anne: Şu sıralar çoğu kişi hasta malum hava soğuk.

Canım bende de bir kış depresyonu mu var neyse. Üzerimde olumsuz sıkıntılı bir hal var. Regl oldum salı biraz düzelir gibi oldum. Hafta sonları özellikle kendimi iyi hissetmiyorum. Güneş erken batıyor soğuk diye eve kapanıyoruz ondan olabilir. İnşallah geçer ;)

Canımcım şükür her halimize şimdi daha iyiyim ilaç vs artık kullanmıyorum çünkü daha kötü yapıyordu beni bitkisel bişiler içiyorum inşallah tamamen geçer. Sen nasılsın
Canım bitkisel kürler filan var mı bunun için. Ben iyileşitirici gücüne inanıyorum bitkisel uygulamaların. En azından bir yeri yaparken diğer tarafı yıkmıyorlar kimyasal ilaçlar gibi

Canım bitkisel kürler filan var mı bunun için. Ben iyileşitirici gücüne inanıyorum bitkisel uygulamaların. En azından bir yeri yaparken diğer tarafı yıkmıyorlar kimyasal ilaçlar gibi
Bir kaç değişik kür buldum kuzum bakalım uyguluyorum inşallah düzelir . Vertigo derken altından bir sürü hastalık çıktı kısmet. Aynen ilaçlardan daha iyi yan etkileri beni mahvetti hakikaten. Kış depresyonun hemen geçer inşallah. Spor diyet nasıl gidiyor canım

Günaydin kızlar :KK200::KK200:

Sevindim canım iyi olmana. Çocuklar da inaşiallah iyileridir. :anne: Şu sıralar çoğu kişi hasta malum hava soğuk.

Canım bende de bir kış depresyonu mu var neyse. Üzerimde olumsuz sıkıntılı bir hal var. Regl oldum salı biraz düzelir gibi oldum. Hafta sonları özellikle kendimi iyi hissetmiyorum. Güneş erken batıyor soğuk diye eve kapanıyoruz ondan olabilir. İnşallah geçer :KK66:
Canım benim işler de yogunsa ondan biraz sıkılmış olabilir misin. Ceviz kahve beni enerjik yapıyor sen balığı seversin. Kahvaltıda.ceviz yesen ara da.kahve öğlen ya da.akşama balık eklesen azıcık ta helva ile inşallah şifa olur sana. Haftasonu gez dolaş annen ile. En iyi arkadaş annedir:KK200:. Keşke gezip tozsaydim annemle deme sonra benim im gibi.:KK19:
Sağol kuzum. Sen nasılsın çocuklar hasta mı oldu geçmiş olsun size de
Canım bu havalar o kadar değişken ki bir iyi bir hastalar. Bebeği yıkamaya korkuyorum hastalanacak diye. Yeni düzeldi. Allah herkese şifa versin. Sen daha gencsin hastalıkların irsi mi canım. Sanırım şeker çıkmıştı değil mi sende. Allah dermansiz dert vermesin. Halimize sukuredelim.

Canım benim işler de yogunsa ondan biraz sıkılmış olabilir misin. Ceviz kahve beni enerjik yapıyor sen balığı seversin. Kahvaltıda.ceviz yesen ara da.kahve öğlen ya da.akşama balık eklesen azıcık ta helva ile inşallah şifa olur sana. Haftasonu gez dolaş annen ile. En iyi arkadaş annedir:KK200:. Keşke gezip tozsaydim annemle deme sonra benim im gibi.:KK19:

Canım bu havalar o kadar değişken ki bir iyi bir hastalar. Bebeği yıkamaya korkuyorum hastalanacak diye. Yeni düzeldi. Allah herkese şifa versin. Sen daha gencsin hastalıkların irsi mi canım. Sanırım şeker çıkmıştı değil mi sende. Allah dermansiz dert vermesin. Halimize sukuredelim.
Öyle valla havalar soğuk kuzum dikkat etmek lazım. Amin inşallah özellikle çocuklar hiç hasta olmasın. Hayır canım ırsi değil sanırım kilolardan. Kolesterolüm yüksek çıkmıştı canım

Öyle valla havalar soğuk kuzum dikkat etmek lazım. Amin inşallah özellikle çocuklar hiç hasta olmasın. Hayır canım ırsi değil sanırım kilolardan. Kolesterolüm yüksek çıkmıştı canım
Allah şifa versin canım. Ama senin kilonda yok ki benimkinin yanında :110: vücut işte ayrı tepki veriyor herşeye.

Boyuma göre kilom çok kuzum kısayım haliyle kilo çok oluyor
Canım benim. Allah şifa versin Rabbim nasıl dilerse öyle olur. Istenerek olan bir durum değil hastalik. Bend e Troid ilacını omur boyu kullanacaksin dendiğinde ölüyorum sanmıştım çok zor ağır gelmişti. Şimdi de kabullenmek istemiyorum ama elim mahkum.Allah daha büyük dert vermesin.
C cerulean canim sen neler yapıyorsun??
yenidencan yenidencan nasılsın canım çocuklar annen nasıl? Bebeklerimiz kocaman oldular yenidencan. Nasilda hızlı büyüdüler.sanki hep 8 9 aylık gibi kalcakti öyle geliyordu. Herşeyi anlıyorlar masallah. Büyüğün okulunasil gidiyor. Abi kardeş uyanıp oyun oynuyor mu yine geceleri??

İyi akşamlar kızlar :KK200::KK200::KK200: ,
canım bu hafta regl haftamdı .. Çok kötü geçti.. regl olmadan başlamıştı stres zaten. Ayağıma kramplar girdi. Mide bulantılarım vardı. Kanama da fazla oldu. Elim ayağıma dolaştı. Hoppa Bugün sakatat yedim. Kramplar için magnezyum takviyesi alıyorum bakalım.

İş yerinde de bizim ekip özel tim gibi. Nerde yangın yeri orada biz. Can sağlam olmayınca da gel de dayan. Rabbim dermansız dert vermesin. Bugünümüze şükür yine.

İyi akşamlar kızlar :KK200::KK200::KK200: ,
canım bu hafta regl haftamdı .. Çok kötü geçti.. regl olmadan başlamıştı stres zaten. Ayağıma kramplar girdi. Mide bulantılarım vardı. Kanama da fazla oldu. Elim ayağıma dolaştı. Hoppa Bugün sakatat yedim. Kramplar için magnezyum takviyesi alıyorum bakalım.

İş yerinde de bizim ekip özel tim gibi. Nerde yangın yeri orada biz. Can sağlam olmayınca da gel de dayan. Rabbim dermansız dert vermesin. Bugünümüze şükür yine.
Canım benim valla para zor kazaniliyor Allah yardimcin olsun. Hasta olunca çekilmiyor hiçbirşey. Bugünlerde geçer Allah in izniyle.

Merhaba kızlar, nasılsınız? Nasıl gidiyor 2017 inin son günleri? :KK66: lastrose6 lastrose6 M M_atruska Hastalık durumları nasıl kızlar umarım düzelmişsinizdir?

Canım yenidencan yenidencan sen nasılsın? Nasıl gidiyor terapi? Umarım iyisindir canım ve sıkı sıkı tutunuyorsundur hayata :KK66:
Canım benim hamdolsun .Haftada bir ankaradayız kemoterapiiçin yavaş yavaş başladı küçülme.8 kez daha alıp Allah izin verirse ameliyatla meme alınacak. İnşallah gelecek yeni yıllar size bize herkese yavrularımıza , huzur mutluluk sağlık hayırlı uzun ömür getirir.Ve de güzel arkadaşlıklar.

Canım benim. Allah şifa versin Rabbim nasıl dilerse öyle olur. Istenerek olan bir durum değil hastalik. Bend e Troid ilacını omur boyu kullanacaksin dendiğinde ölüyorum sanmıştım çok zor ağır gelmişti. Şimdi de kabullenmek istemiyorum ama elim mahkum.Allah daha büyük dert vermesin.
C cerulean canim sen neler yapıyorsun??
yenidencan yenidencan nasılsın canım çocuklar annen nasıl? Bebeklerimiz kocaman oldular yenidencan. Nasilda hızlı büyüdüler.sanki hep 8 9 aylık gibi kalcakti öyle geliyordu. Herşeyi anlıyorlar masallah. Büyüğün okulunasil gidiyor. Abi kardeş uyanıp oyun oynuyor mu yine geceleri??
Hamdolsun canım benim daha iyiyim ek antidepresana başladım. Evet bebeklerimiz aynı yaştalar merak ediyorum şuan yaşıtı bir çocukla oynamasını.
Annem güçlü görünmeye sürekle etrafımda pervane gibi dönüp birşeyler yapmaya çalışıyor. Farkındayım ki ağlamamak için kendini zor tutuyor.
Büyüğün okul ortalarda çalışmayı pek sevmiyor.Öğretmeni birgün gelip atak yapacağını söylede geçen inşallah hayırlısı.
Sen nasılsın canım.Kaç kiloya düştün.Çocuklar neler yapıyor.

Canım benim hamdolsun .Haftada bir ankaradayız kemoterapiiçin yavaş yavaş başladı küçülme.8 kez daha alıp Allah izin verirse ameliyatla meme alınacak. İnşallah gelecek yeni yıllar size bize herkese yavrularımıza , huzur mutluluk sağlık hayırlı uzun ömür getirir.Ve de güzel arkadaşlıklar.

Hamdolsun canım benim daha iyiyim ek antidepresana başladım. Evet bebeklerimiz aynı yaştalar merak ediyorum şuan yaşıtı bir çocukla oynamasını.
Annem güçlü görünmeye sürekle etrafımda pervane gibi dönüp birşeyler yapmaya çalışıyor. Farkındayım ki ağlamamak için kendini zor tutuyor.
Büyüğün okul ortalarda çalışmayı pek sevmiyor.Öğretmeni birgün gelip atak yapacağını söylede geçen inşallah hayırlısı.

Merhaba canım, iyi olduğununa sevindim. Küçülmemin başladığına daha çok sevindim. Allah yardımcın olsun. 2-3 aya bu kötü günler geride kalacak inşallah. Yeni yılın getireceği bu güzel günleri düşünmek sana güç verir inşallah.

Antidepresan almana da sevindim. Hastalık hali insanı psikolojik olarak çok olumsuz etkiliyor. Bu bir diş ağrısı, grip bile olsa. mod olarak çok düşürüyor insanı. Seni düşünmek bile istemiyorum. Ama geçecek bu günler canım. Anneciğin de üzülmesin. Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah. Dualarım seninle. Güzel günler göreceğiz güneşli günler ;)

Merhaba canım, iyi olduğununa sevindim. Küçülmemin başladığına daha çok sevindim. Allah yardımcın olsun. 2-3 aya bu kötü günler geride kalacak inşallah. Yeni yılın getireceği bu güzel günleri düşünmek sana güç verir inşallah.

Antidepresan almana da sevindim. Hastalık hali insanı psikolojik olarak çok olumsuz etkiliyor. Bu bir diş ağrısı, grip bile olsa. mod olarak çok düşürüyor insanı. Seni düşünmek bile istemiyorum. Ama geçecek bu günler canım. Anneciğin de üzülmesin. Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah. Dualarım seninle. Güzel günler göreceğiz güneşli günler :KK66:
Canım benimmm C cerulean okudum ama cevabı anca yazıyorum , ne ayıp bana.
Bugün gene kemoterapi alacağım Ankaradayım.İnşallah göreceğiz canım güneşli günler hepberaber.
Sen nasılsın neler yapıyorsun C cerulean ?İşlerin yoğun mu?

Canım iyilesmene çok sevindim. Allah şifa versin kolaylık verrsin. Anneler çok önemli Allah uzun omurler versin.

Bugün gene kemoterapi alacağım Ankaradayım.İnşallah göreceğiz canım güneşli günler hepberaber.
Canım benim ayiplik bir durum yok hepimiz aynı anda müsait olamıyoruz. Öpüyorum sizleri kızlar C cerulean yenidencan yenidencan .

Merhaba kızlar lastrose6 lastrose6 yenidencan yenidencan , bir süre foruma uğramadım. Umarım iyisinizdir.

Canım yenidencan yenidencan sen nasıl oldun? Benim akrabam iki hafta önce son kemosunu görmüş. Önümüzdeki perşembe ameliyat oluyormuş. Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar versin

Merhaba kızlar lastrose6 lastrose6 yenidencan yenidencan , bir süre foruma uğramadım. Umarım iyisinizdir.

Canım yenidencan yenidencan sen nasıl oldun? Benim akrabam iki hafta önce son kemosunu görmüş. Önümüzdeki perşembe ameliyat oluyormuş. Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar versin
Canım ben iyiyim şükür. Aynı çocuklar la zaman geçiyor. Okul da var çok yorucu ve bunaltıcı.
Allah hastalarimiza şifa versin. Tez zamanda iyilesirsin inşallah yenidencan yenidencan . zaman çabuk geçiyor. Hepimize hayırlar getirsin inşallah.

Canım ben iyiyim şükür. Aynı çocuklar la zaman geçiyor. Okul da var çok yorucu ve bunaltıcı.
Allah hastalarimiza şifa versin. Tez zamanda iyilesirsin inşallah yenidencan yenidencan . zaman çabuk geçiyor. Hepimize hayırlar getirsin inşallah.
Canım benim Allah yardımcın olsun. Senin yerinde kim olsa çıldırdı. Evde bütün işler seni bekler, çocuklar bir de iş hayatı. Evlenmeye neden yanaşmıyorum acaba ;)

yenidencan yenidencan umarım iyidir. :KK200::KK200: :KK68::KK68:bu yaz bizim yazımız olacak inşallah :nazar:

Back