• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Merhaba canım,
Daha iyisin o zaman. :KK66: Sevindim :KK200:
Hayır canım aksine kötüyüm ama spor yapmam lazım. Yoksa sürekli hastalık moduna girmeye korkuyorum. Başım dönüyor sürekli valla . Çoğu kişinin geçmiş ama benim geçmedi ilaçta kar etmiyor anlamadım ki

Hayır canım aksine kötüyüm ama spor yapmam lazım. Yoksa sürekli hastalık moduna girmeye korkuyorum. Başım dönüyor sürekli valla . Çoğu kişinin geçmiş ama benim geçmedi ilaçta kar etmiyor anlamadım ki
Merhaba kızlar,

Canım bilmiyorum ki. Hiç başıma gelmedi. Bir kaç gün daha sabret inşallah geçer o zamana .

Canım Miyav_su Miyav_su bebek konusundaki mesajlarını okudum. Strese sokma kendini. Adet gördüğün sürece yumurtalar ok dir benim için. Doktor yalan söylüyor valla. Bizim ülkemizde tüp bebek sezeryan neden bu kadar yaygın acaba. Para para para. En ufak bir şikayette bir ton tahlil yaptırıyorlar. Para para para. Kendini bırakma kız sakın doktorların değiyle. Eskiden doktor mu varmış. Kadınlar nasıl hamile kalırmış.

Canım Miyav_su Miyav_su bebek konusundaki mesajlarını okudum. Strese sokma kendini. Adet gördüğün sürece yumurtalar ok dir benim için. Doktor yalan söylüyor valla. Bizim ülkemizde tüp bebek sezeryan neden bu kadar yaygın acaba. Para para para. En ufak bir şikayette bir ton tahlil yaptırıyorlar. Para para para. Kendini bırakma kız sakın doktorların değiyle. Eskiden doktor mu varmış. Kadınlar nasıl hamile kalırmış.
Canım ben bu ay adet görmedim ve fsh değerim 22 buda gebelik için engelmiş sorma eşimle yine başladık kavga etmeye bu sefer bebek sorun oldu çok kötüyüm sabah Karatay yaptım şimdi dişçiye geldim acayip gerildim 1 tane somon ekmek yedim ya inanabiliyor musun saçlarım desen avuç avuç devam ediyor dökülmeye benim hayatım be zaman düzgün olucak herşey beni buluyor

Buraya yazmayı artık bırakmamı kaçmamayu düşünüyorum kızlar yarından itibaren menü yazıcam ve haftalık kilo tartılmayı düşünüyorum tartılmadım ama sanırım 75 kg oldum

Canım ben bu ay adet görmedim ve fsh değerim 22 buda gebelik için engelmiş sorma eşimle yine başladık kavga etmeye bu sefer bebek sorun oldu çok kötüyüm sabah Karatay yaptım şimdi dişçiye geldim acayip gerildim 1 tane somon ekmek yedim ya inanabiliyor musun saçlarım desen avuç avuç devam ediyor dökülmeye benim hayatım be zaman düzgün olucak herşey beni buluyor
Tiroid var mı canım? Anladığım kadarıyla sırf bu ay gecikme var. Hamile olmayasın

Hangi ilaçları kullanıyorsun sen canım? Miyav_su Miyav_su şeker ilacı vb? İlaçların yan etkisi olmasın saç dökülmesi?

Kusura bakma peş peşe mesaj atıyorum sana.
Şeker için glifor ,tiroid için eutorox , kist için yasmin kullanıyorum en son gittiğim dermatolog kronik saç dökülmesi dedi ve Demir eksikliği dedi Demir için 3 tane hap saç içim iki solüsyon verdi ducray saç şampuanı verdi

İşte gamsız olamıyorum çünkü hayatta hep tek başıma mücadele ettim şimdide öyle dün akşamdan bu yana hem uykusuz hemde çok ağladım
Kuzum bebeğin var mı . Açıkcası ben de aynı durumdayım ama şu bir gerçek stres çok etkiliyor o yüzden sakin olmak şart

lastrose6 lastrose6 canım yeni öğretim yılın kutlu olsun. Nasıl geçti ilk günün?
Canım benim çok teşekkür ederim . yaz tatilim biraz zor geçti umarım egitim öğretim yilim iyi geçer. Rabbim herkese sağlık versin. Kolayca işlerimiz e gidip gelelim.
İlk günden müdür ödev verdi. Hazırlık yapılacak seminerler e gidilecek. Ya bismillah dedik bakalım. Allah kerim.

Kızlar kahveyi dün fazla kaçırdım bu gece uyuyamadım. Sese karşı bir hassasiyet kendim de dahil herkesi dövesin vardı bugün. Hormonlarda coşuyor bu günlerde sanırım ..

Canım benim çok teşekkür ederim . yaz tatilim biraz zor geçti umarım egitim öğretim yilim iyi geçer. Rabbim herkese sağlık versin. Kolayca işlerimiz e gidip gelelim.
İlk günden müdür ödev verdi. Hazırlık yapılacak seminerler e gidilecek. Ya bismillah dedik bakalım. Allah kerim.
Hayırdır canım tatilin niye iyi geçmedi

Hayırdır canım tatilin niye iyi geçmedi
Canim Allah büyük onsallahhersey yoluna girer bir bebiş in olur. Dua ederim sana.
Benim en kucugum oglum işgalden 5 gün hastanede yattık. İki hafta sonra başka bir hastalıktan el ayak ağız hastalığından da havale geçirdi.ölüyor sandım çok korktum. Sukurler olsun ki iyileşti. Allah kimseye yasatmasin.
M M_atruska @Miyav_su Allah gönlünüze göre versin.@cerulean erken yat dinlen canım. Uyku çok önemli.

Back