• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Canım Allah korusun. En son kilonu hatırlamıyorum ama önce bir 85 sonra 80 yapalım seni bir an önce katılda aramıza. Kızlar düşününsene eşleriniz beni boşar da bu çıtır gider diye endişe etmeye başlayacağı günleri göreceğiz inşallah burada hep beraber. :KK66:

Canım ben seninle gıpta editörüm zaten. 3 çocuk bir de çalışıyorsun. Ben tımarhanelik olmuştum kendime tahammülüm olmuyor bazen.

Ben yavaş yavaş başladım kilo vermeye. İnşallah böyle devam eder. İnanır mısın canım eski fotoğraflarıma sarılıp uyuyorum. Şaşkınlık yaratabilir ama o kadar istiyorum zayıflamayı..
Canım vermeye devam edersin kolaylıkla inşallah. Ben baslayamiyorum bir türlü güdülenemiyorum. Dur bakalım. Bizim okulda bir arkadaş 10 kilo vermiş 2 ayda diyetisyen ile. Her hafta gidiyormuş kontrole. Haftalık gitmek te iyi. Diyetisyen gerekli mi acaba bilemiyorum. 50 lira imiş aylığı.

Canım vermeye devam edersin kolaylıkla inşallah. Ben baslayamiyorum bir türlü güdülenemiyorum. Dur bakalım. Bizim okulda bir arkadaş 10 kilo vermiş 2 ayda diyetisyen ile. Her hafta gidiyormuş kontrole. Haftalık gitmek te iyi. Diyetisyen gerekli mi acaba bilemiyorum. 50 lira imiş aylığı.
Canım iki ay sen de denesene. Diyetisyen çok iyi gelebilir. Benim tek endişem standart günde 6 dilim ekmekli liste vermesi sana ;) yoksa canım motivasyon olur kesinlikle sana

Canım nasıl olalım. Aynendevam ediyoruz.cevap yazacaktim.okulda fırsat olmadı.eve gelince de çocuklar bacagima seriliyor inanır misin!! Baba ya kimse gitmiyor anne anne. Allah kimseyi annesiz babasız koymasin. Haftaya da çocukların okulu başlıyor.bizim maraton başladı. Haziran 2018 e kadar devam.Allah izin verirse tabi bir aksilik çıkmazsa.
Güle güle kirlet evini. Bizim de ev d
Supurulecek ama elim degmiyor. Canım da istemiyor. Çıktım dışarı çiçeklerimi.suladim. kapının önünde.hortumla. biraz hava aldım. İş başladığı zaman kendimi makina gibi hissediyorum.
Allah yardımcın olsun canım. İşin kolay değil. ev işlerinde yardım eden biri olsa keşke sana... yakınlarında olsam ben bir el atardım ;)

Annemde niyeyse çiçekleri çok seviyor. Annelerin özelliği midir nedir ;). Ben bakıp görmüyorum bile bahçedeki çiçekleri

Canım iki ay sen de denesene. Diyetisyen çok iyi gelebilir. Benim tek endişem standart günde 6 dilim ekmekli liste vermesi sana :KK66: yoksa canım motivasyon olur kesinlikle sana
Canım inşallah vereceğim kiloları. Başlayacağım inşallah. Sen nasılsın gecmis olsun . klima çarpması zor bir durum. Allah şifa versin. Tez zamanda iyiles inşallah.

Allah yardımcın olsun canım. İşin kolay değil. ev işlerinde yardım eden biri olsa keşke sana... yakınlarında olsam ben bir el atardım :KK66:

Annemde niyeyse çiçekleri çok seviyor. Annelerin özelliği midir nedir :KK66:. Ben bakıp görmüyorum bile bahçedeki çiçekleri
Allah yardımcın olsun canım. İşin kolay değil. ev işlerinde yardım eden biri olsa keşke sana... yakınlarında olsam ben bir el atardım :KK66:

Annemde niyeyse çiçekleri çok seviyor. Annelerin özelliği midir nedir :KK66:. Ben bakıp görmüyorum bile bahçedeki çiçekleri
Canım çiçekleri büyütmek ruhuma iyi geliyor. Toprağa degince stresim azalıyor. Onlarla uğraşırken hayatın rutin sorunlarından uzaklasiyorum. Beynim dinleniyor resmen. Sen bekarsin Allah huzur versin ama evlilik çocuk çok sorumluluk istiyor. Gece bile sorumluluk var çisleri gelir üşürler. Gündüz yemek ev onlar sıradan zaten ama dinlenmek içi. Zaman yok. Aslında boş kalmıyor olmak ta gereksiz düşünceleri kafaya takmaktan iyi. Yoksa insan kurup duruyor.
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Rabbim tüm dualarinizi kabul etsin.

Canım inşallah vereceğim kiloları. Başlayacağım inşallah. Sen nasılsın gecmis olsun . klima çarpması zor bir durum. Allah şifa versin. Tez zamanda iyiles inşallah.
Sağol canım :KK200::KK200:. Ne zaman başlarsan ben burdayım. Birbirimize destek ola ola verecez bu kiloları ;)

Kızlar bugün düşündüm de son zamanlarda canımın çektiklerini; baklava, çerez, kaymak, çekirdek vs vs hep ıvır zıvır şeyler. Bir de sürekli çalışıyorum kendimi ödüllendirmeliyim modundayım.

Diyorum ki insan oturup karnını bir porsiyon adam akıllı bir yemekle doyurmalı. Dışarda mesela bi porsiyon Adanayla ödüllendirebilirim kendimi hafta sonları.

Ben de sürekli bir maymun iştahlılığı. Çerezle aburla cuburla uğraşıp duruyorum. Bundan sonra az ve öz şeyler yiyeceğim, hayatımdan bu yukarıda saydıklarımı çıkaracağım

Kızlar bugün düşündüm de son zamanlarda canımın çektiklerini; baklava, çerez, kaymak, çekirdek vs vs hep ıvır zıvır şeyler. Bir de sürekli çalışıyorum kendimi ödüllendirmeliyim modundayım.

Diyorum ki insan oturup karnını bir porsiyon adam akıllı bir yemekle doyurmalı. Dışarda mesela bi porsiyon Adanayla ödüllendirebilirim kendimi hafta sonları.

Ben de sürekli bir maymun iştahlılığı. Çerezle aburla cuburla uğraşıp duruyorum. Bundan sonra az ve öz şeyler yiyeceğim, hayatımdan bu yukarıda saydıklarımı çıkaracağım
Haklısın düşünmek yerine uygulamak önemli. Bende kaç gündür yarın başlayayım diyorum ama bir türlü baslayamiyorum kavun yiyorum bende hem de çok aşık oldum. Yaz bitiyor onu bir daha göremeyeceğim. Başka da ne.yiyorsun dersen yemediklerimi yazsam daha kısa olur. Öyle anlatayım yani.
Geleceğim buraya yazacağım ama baslayamadim ki. Ne yapsam ne etsem eski ben gelir. Diyetkolik. Öyle cokta zayiflamadim ki bırakayım.. 90 kiloyum yarın sabah tartilacagim bakalım kaç çıkacağım. Eğer baslarsam bir kaç gün zor geçecek bu kadar sekerden sonra olacağı bu.

Haklısın düşünmek yerine uygulamak önemli. Bende kaç gündür yarın başlayayım diyorum ama bir türlü baslayamiyorum kavun yiyorum bende hem de çok aşık oldum. Yaz bitiyor onu bir daha göremeyeceğim. Başka da ne.yiyorsun dersen yemediklerimi yazsam daha kısa olur. Öyle anlatayım yani.
Geleceğim buraya yazacağım ama baslayamadim ki. Ne yapsam ne etsem eski ben gelir. Diyetkolik. Öyle cokta zayiflamadim ki bırakayım.. 90 kiloyum yarın sabah tartilacagim bakalım kaç çıkacağım. Eğer baslarsam bir kaç gün zor geçecek bu kadar sekerden sonra olacağı bu.
İyi günler kızlar,
Canım yarın şöyle güzel bir Karatay kahvaltısıyla start ver olur mu? Meyveyi hemen bırakamassan kavun yerine böğürtlen yoğurt yiyebilirsin. Kavundan daha az şekerli hem de koyu renkli meyve ve sebzelerin antioksidan kapasitesi çok yüksek. kavun ve karpuzdaki bütün numara kabuğunda zaten. Kavunun kabuğunu blenderdan geçirip içebilirsin. Ben içmiştim limonla filan değişik serinletici bir tat. Kavun aromalı. ;)

İyi günler kızlar,
Canım yarın şöyle güzel bir Karatay kahvaltısıyla start ver olur mu? Meyveyi hemen bırakamassan kavun yerine böğürtlen yoğurt yiyebilirsin. Kavundan daha az şekerli hem de koyu renkli meyve ve sebzelerin antioksidan kapasitesi çok yüksek. kavun ve karpuzdaki bütün numara kabuğunda zaten. Kavunun kabuğunu blenderdan geçirip içebilirsin. Ben içmiştim limonla filan değişik serinletici bir tat. Kavun aromalı. :KK66:
Güzel bir öneri aslında hem az şeker hem lezzetli olabilir

Meyve çayını demleyip içine kavun ve kavun kabuğu koyup soğuk içecek olarakta içebilirsin canım. Buram buram kavun kokusu aroması lastrose6 lastrose6 olır kalorisiz şekersiz. Ben yeşil elma, limon, şeftali, portakal bunları çaya suya atıp öyle tüketiyorum. Kendilerini yemiyorum güzel oluyor

Ay canım ya neden geçmemiş bu hastalık. Sinir bozucu resmen :işsiz:

Yarın doktor ne diyecek merak ettim. Her şeyin başı sağlık.. diyeti bırakmamana sevindim :spor::KK19:
Bilmiyorum canım genelde ilaç kullandıktan çoğu kişi iyileşmiş ama ben 2 defa bitirdim hala dönüyorum ne olacak bilmiyorum kuzum. Diyet nasıl gidiyor

Bilmiyorum canım genelde ilaç kullandıktan çoğu kişi iyileşmiş ama ben 2 defa bitirdim hala dönüyorum ne olacak bilmiyorum kuzum. Diyet nasıl gidiyor
İyi akşamlar kızlar,

Canım nasıl oldun? Benim diyet devam ediyor. Fil hızıyla kilo veriyorum sen düşün bendeki motivasyonu ;)

Ama en azından kilo almayı bıraktım buda bir başarı

Merhaba kızlar yazamıyorul kusura bakmayın.
mememdeki kitle büyüdü dr parça aldı değerlendirememişler dün yeniden parça aldı.
biraz toparlanınca yazacağım inşallah.
hepinizi öpüyorum.

Back