- Konu Sahibi yenidencan
- #2.861
Barajı beğenmemişim yanlış anlaşılmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok güzel ve korkutucu.Nedense bu uzay görüntüleri beni hep korkutur
Neden ki canım. Ben de üçümüzGerçekten çok güzel ve korkutucu.Nedense bu uzay görüntüleri beni hep korkutur
Umut girdim hiçbirşey senden önemli değil Cerum. Yürüyüş güzel dediğin gibi saati iyi ayarla güneş carpmasin. Bugün domates konserve ve yeşil fasulye konservesi yaptım. Ayaklarım zonkluyor.süt soğuğunda da yoğurt yapılacak bir cay molasi da ben vereceğim inşallah. Yeşil çayın afiyet olsun .Canım boşver mırın kırın şeyler. Az önce 1 saat yürüyüş yaptım. Yeşil çayımı da demledim. Birazdan ev işlerini koyulacağım. Neden yürüyüşten soğudum diye düşünüyordum bugün anladım ... sıcakta çok fena oluyor ya. Geç çıkmışım
Senin kuzular ilaçlara devam ediyorlarlar mı canım. Sen evi ne yaptın. Düzene girelim tez zamanda.
Şu uzay fotolarını bulayımda atayım size. Büyüleyici çünkü
CanımUmut girdim hiçbirşey senden önemli değil Cerum. Yürüyüş güzel dediğin gibi saati iyi ayarla güneş carpmasin. Bugün domates konserve ve yeşil fasulye konservesi yaptım. Ayaklarım zonkluyor.süt soğuğunda da yoğurt yapılacak bir cay molasi da ben vereceğim inşallah. Yeşil çayın afiyet olsun .
Benim kuzular antibiyotige devam ediyorlar. Allah beterinden korusun.vücudu hep döktü su çiçeği gibi hepsi kaşınıp duruyorlar . hayırlısı bakalim. Rabbim bir yıl gösterir d3 bir 20 kilo daha veririm . aman Allah im yazınca ne de çok geldi.
Bir kötü ikilem antibiyotik disleride çürütüyor. Benim oğlan on dişler çürüyor sürekli fiircala dedi doktor. İcsen bir dert icmesen bir dert .Canımyenidencan bilir Türk hekimlerinin bu ilaç yazma sevdalarına gıcığım
. Büyük küçük demden herkese kalem kalem ilaç mı yazılır ya. Hele o antibiyotikler
ne zararlı vücuda. Tabi doktor yazınca insan almamazlıkta yapamıyor ... Allah sonumuz hayır etsin ve araştırılsın bu. Ülkemizdeki ilaç tüketimiyle gelişmiş ülkelerdeki ilaç tüketimi. Paragöz insanlar. Harıcıyorlar sağlığımızı.
Ah canım ben o doktoru... boğarım filanBir kötü ikilem antibiyotik disleride çürütüyor. Benim oğlan on dişler çürüyor sürekli fiircala dedi doktor. İcsen bir dert icmesen bir dert .
İnşallah yaparsın canım. Ben dondurucuya konulani sevemedim alismisim bu tada.lastrose6 canım fasülye yi nasıl konserve yapıyorsun. Tam mevsimi ben de yapayım. Kışın çok güzel olur yemesi
Ozlenmez mi anneler. Bende özledi. 6 gün oldu gelemiyor misafir var bende çıkamıyorum bebek hastalaniyor. Buralar sabahları bir ayaz oluyor akşamları da aynı. Korkuyorum üşütecek diye.Canlarım evde at gibi koşuşturdum bugün. Topla, sil, süpür. Çamaşır yıkadım. Bahçeyi toparladım. Pilim bitti. Mutfak işi için zaten bir adam laızm.
Annemler yarın dönüyorlar. Özledim valla.
Canım ben sana bir şey demiyorum zaten. Sistemde hata .. canım tekrar geçmişler olsun. İnşallah gelmez bir daha o günler.. nerden mikrop kaptı çocuklar acaba? Sudan filan mıOzlenmez mi anneler. Bende özledi. 6 gün oldu gelemiyor misafir var bende çıkamıyorum bebek hastalaniyor. Buralar sabahları bir ayaz oluyor akşamları da aynı. Korkuyorum üşütecek diye.
C cerulean canım bende antibiyotik vermek istemem ama bebek ve büyüğü oğlum havale geçirdi 40 derece ile titrerken kendilerinden geçtiler. Ölüyorlar sandım. Öldüm öldüm dirildim. Oğlumu oksijen tüpü ile destekli zor ayiktirdilar. Kızımı 39.9 ile havaleden zor kurtardık. Kardeşlerini öyle görünce psikolojisi bozuldu ay daha neler oldu ne çok yazdım. Mecbur gittim mecbur da veriyorum elim mahkum. Ya f
Geri hastalanirsa. Allah korusun. Doktor diye güveniyoruz.
İnşallah canım inşallah, bekle bizi tamam mı az kaldı hayırlısıyla inşallah.Kızlar toparlanınyenidencan
lastrose6 M M_atruska valla bekliyorum sizi burda
o kilolar gidecek!!
siz tatildeyken ev toparlamadayken ben 12. Takıma yazıldım. Gelene kadar orada bir kaç kilo bereyim moralim yerine gelsin sizi de motive edeyim burada üzerime vazife olmadan
![]()
Allahım şifa versin kuzucuklara. Allahım göstermesin bir daha hiçkimseye.Ozlenmez mi anneler. Bende özledi. 6 gün oldu gelemiyor misafir var bende çıkamıyorum bebek hastalaniyor. Buralar sabahları bir ayaz oluyor akşamları da aynı. Korkuyorum üşütecek diye.
C cerulean canım bende antibiyotik vermek istemem ama bebek ve büyüğü oğlum havale geçirdi 40 derece ile titrerken kendilerinden geçtiler. Ölüyorlar sandım. Öldüm öldüm dirildim. Oğlumu oksijen tüpü ile destekli zor ayiktirdilar. Kızımı 39.9 ile havaleden zor kurtardık. Kardeşlerini öyle görünce psikolojisi bozuldu ay daha neler oldu ne çok yazdım. Mecbur gittim mecbur da veriyorum elim mahkum. Ya f
Geri hastalanirsa. Allah korusun. Doktor diye güveniyoruz.
Hayırlı olsun takımın. Bende yazdimdi orda donemedim tatilden sonra malum. Az kaldı C cerulean . bekle beni geleceğim. Güzel günler göreceğiz inşallah. Zayıf olduğumuz günler.Kızlar toparlanınyenidencan
lastrose6 M M_atruska valla bekliyorum sizi burda
o kilolar gidecek!!
siz tatildeyken ev toparlamadayken ben 12. Takıma yazıldım. Gelene kadar orada bir kaç kilo bereyim moralim yerine gelsin sizi de motive edeyim burada üzerime vazife olmadan
![]()