• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar bugün fırında alabalık ve kırmızı lahana salatası yedim ağlaya ağlaya filan ;) o kadar güzel şey durmuşken ben bugün balık salata yedim üstelik hafta sonu benim her şeye homini gırtlak dalmam lazımdı

Canım boşver mırın kırın şeyler. Az önce 1 saat yürüyüş yaptım. Yeşil çayımı da demledim. Birazdan ev işlerini koyulacağım. Neden yürüyüşten soğudum diye düşünüyordum bugün anladım ... sıcakta çok fena oluyor ya. Geç çıkmışım

Senin kuzular ilaçlara devam ediyorlarlar mı canım. Sen evi ne yaptın. Düzene girelim tez zamanda.
Şu uzay fotolarını bulayımda atayım size. Büyüleyici çünkü
Umut girdim hiçbirşey senden önemli değil Cerum. Yürüyüş güzel dediğin gibi saati iyi ayarla güneş carpmasin. Bugün domates konserve ve yeşil fasulye konservesi yaptım. Ayaklarım zonkluyor.süt soğuğunda da yoğurt yapılacak bir cay molasi da ben vereceğim inşallah. Yeşil çayın afiyet olsun .
Benim kuzular antibiyotige devam ediyorlar. Allah beterinden korusun.vücudu hep döktü su çiçeği gibi hepsi kaşınıp duruyorlar . hayırlısı bakalim. Rabbim bir yıl gösterir d3 bir 20 kilo daha veririm . aman Allah im yazınca ne de çok geldi.

Umut girdim hiçbirşey senden önemli değil Cerum. Yürüyüş güzel dediğin gibi saati iyi ayarla güneş carpmasin. Bugün domates konserve ve yeşil fasulye konservesi yaptım. Ayaklarım zonkluyor.süt soğuğunda da yoğurt yapılacak bir cay molasi da ben vereceğim inşallah. Yeşil çayın afiyet olsun .
Benim kuzular antibiyotige devam ediyorlar. Allah beterinden korusun.vücudu hep döktü su çiçeği gibi hepsi kaşınıp duruyorlar . hayırlısı bakalim. Rabbim bir yıl gösterir d3 bir 20 kilo daha veririm . aman Allah im yazınca ne de çok geldi.
Canım yenidencan yenidencan bilir Türk hekimlerinin bu ilaç yazma sevdalarına gıcığım :kızgın:. Büyük küçük demden herkese kalem kalem ilaç mı yazılır ya. Hele o antibiyotikler :kusmuk:ne zararlı vücuda. Tabi doktor yazınca insan almamazlıkta yapamıyor ... Allah sonumuz hayır etsin ve araştırılsın bu. Ülkemizdeki ilaç tüketimiyle gelişmiş ülkelerdeki ilaç tüketimi. Paragöz insanlar. Harıcıyorlar sağlığımızı.

Canım yenidencan yenidencan bilir Türk hekimlerinin bu ilaç yazma sevdalarına gıcığım :kızgın:. Büyük küçük demden herkese kalem kalem ilaç mı yazılır ya. Hele o antibiyotikler :kusmuk:ne zararlı vücuda. Tabi doktor yazınca insan almamazlıkta yapamıyor ... Allah sonumuz hayır etsin ve araştırılsın bu. Ülkemizdeki ilaç tüketimiyle gelişmiş ülkelerdeki ilaç tüketimi. Paragöz insanlar. Harıcıyorlar sağlığımızı.
Bir kötü ikilem antibiyotik disleride çürütüyor. Benim oğlan on dişler çürüyor sürekli fiircala dedi doktor. İcsen bir dert icmesen bir dert .

Bir kötü ikilem antibiyotik disleride çürütüyor. Benim oğlan on dişler çürüyor sürekli fiircala dedi doktor. İcsen bir dert icmesen bir dert .
Ah canım ben o doktoru... boğarım filan :KK66:. Tazecik çocukları ne hale getiriyorlar. Canları cehenneme. Kuzum her şey için şu doktorlara hastanelere gitmeyin. Tahlil serum iğne hemen hazırlar. Eskiden doktor mu varmış canım suların filan o kadar berbat olmasına rağmen nenelerimiz dedelerimiz kaç yıl yaşamışlar. Her şey için doktora gitmeyin kızlar

Kızlar buraya da yazayım menümü

Sabah 8:00
- 1 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazından yaptığım tereyağlı omlet
- 70 gr taze H. Cevizi

Öğle 13:00
- fırında alabalık
- mor lahana salatası

Akşam 17:00
- 1 kabak sürdüm fırına z.yağıyla
- 1 kase koyun yoğurdu
- 40-50 gr H. Cevizi yine

3-4 kupa yeşil çay
Şimdiye kadar 2 litre su yatana kadar 3'e tamamlarım
1 litreye yakın inceltilmiş h. Cevizi suyu içtim
1 saat yürüyüş

Bugün H. Cevizi biraz fazla kaçtı kanımca. Akşam bir şey yemiycem başka (inşallah). H. Cevizini yakmaktan kendi yağlarıma sıra gelmiycek kesin bu gece..

Canlarım evde at gibi koşuşturdum bugün. Topla, sil, süpür. Çamaşır yıkadım. Bahçeyi toparladım. Pilim bitti. Mutfak işi için zaten bir adam laızm.

Annemler yarın dönüyorlar. Özledim valla.

lastrose6 lastrose6 canım fasülye yi nasıl konserve yapıyorsun. Tam mevsimi ben de yapayım. Kışın çok güzel olur yemesi
İnşallah yaparsın canım. Ben dondurucuya konulani sevemedim alismisim bu tada.
Fasulyeleri. Dogradim bir kaç domates biraz yeşil biber ile bir tencerede kavrulmaya bıraktım. İçine zeytinyağı tuz ekleyip sararmasini bekledim. Sonra sararinca sıcak sıcak kavanozlara koyup ters çevirip bir gece tezgahta beklettim. Bugün buz dolabina yerleştirecegim.

Canlarım evde at gibi koşuşturdum bugün. Topla, sil, süpür. Çamaşır yıkadım. Bahçeyi toparladım. Pilim bitti. Mutfak işi için zaten bir adam laızm.

Annemler yarın dönüyorlar. Özledim valla.
Ozlenmez mi anneler. Bende özledi. 6 gün oldu gelemiyor misafir var bende çıkamıyorum bebek hastalaniyor. Buralar sabahları bir ayaz oluyor akşamları da aynı. Korkuyorum üşütecek diye.
C cerulean canım bende antibiyotik vermek istemem ama bebek ve büyüğü oğlum havale geçirdi 40 derece ile titrerken kendilerinden geçtiler. Ölüyorlar sandım. Öldüm öldüm dirildim. Oğlumu oksijen tüpü ile destekli zor ayiktirdilar. Kızımı 39.9 ile havaleden zor kurtardık. Kardeşlerini öyle görünce psikolojisi bozuldu ay daha neler oldu ne çok yazdım. Mecbur gittim mecbur da veriyorum elim mahkum. Ya f
Geri hastalanirsa. Allah korusun. Doktor diye güveniyoruz.

Ozlenmez mi anneler. Bende özledi. 6 gün oldu gelemiyor misafir var bende çıkamıyorum bebek hastalaniyor. Buralar sabahları bir ayaz oluyor akşamları da aynı. Korkuyorum üşütecek diye.
C cerulean canım bende antibiyotik vermek istemem ama bebek ve büyüğü oğlum havale geçirdi 40 derece ile titrerken kendilerinden geçtiler. Ölüyorlar sandım. Öldüm öldüm dirildim. Oğlumu oksijen tüpü ile destekli zor ayiktirdilar. Kızımı 39.9 ile havaleden zor kurtardık. Kardeşlerini öyle görünce psikolojisi bozuldu ay daha neler oldu ne çok yazdım. Mecbur gittim mecbur da veriyorum elim mahkum. Ya f
Canım ben sana bir şey demiyorum zaten. Sistemde hata .. canım tekrar geçmişler olsun. İnşallah gelmez bir daha o günler.. nerden mikrop kaptı çocuklar acaba? Sudan filan mı

Bu konserve işine ben de soyunacağım bu sene ;). Şöyle domatesli biberli sos olarak bir şey yapsam diyorum hazır mevsimiylem

Kızlar toparlanın yenidencan yenidencan lastrose6 lastrose6 M M_atruska valla bekliyorum sizi burda :KK66: o kilolar gidecek!! :KK66: siz tatildeyken ev toparlamadayken ben 12. Takıma yazıldım. Gelene kadar orada bir kaç kilo bereyim moralim yerine gelsin sizi de motive edeyim burada üzerime vazife olmadan :KK66:
İnşallah canım inşallah, bekle bizi tamam mı az kaldı hayırlısıyla inşallah.
Takımın da hayırlı olsun canım , inşallah en kısa zamanda verirsin kiloları.
İnşallah biz de bu rahatlığı bırakır düzenli yemek yememize döneriz.

Allahım şifa versin kuzucuklara. Allahım göstermesin bir daha hiçkimseye.

Kızlar toparlanın yenidencan yenidencan lastrose6 lastrose6 M M_atruska valla bekliyorum sizi burda :KK66: o kilolar gidecek!! :KK66: siz tatildeyken ev toparlamadayken ben 12. Takıma yazıldım. Gelene kadar orada bir kaç kilo bereyim moralim yerine gelsin sizi de motive edeyim burada üzerime vazife olmadan :KK66:
Hayırlı olsun takımın. Bende yazdimdi orda donemedim tatilden sonra malum. Az kaldı C cerulean . bekle beni geleceğim. Güzel günler göreceğiz inşallah. Zayıf olduğumuz günler.

Back