• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Ben de bu ara yanımda bitter bulundurayım bari canım şekerli şeyler istiyor nedense.kaçamak hep yapıyorum ama bu seferki kaçamak isteklerim hep tatlı yönünde bu da beni korkutuyor.ama bayramda baklava yiyeceğim o kesin.başka da ne yemek istiyorum hiç düşünmedim.
C cerulean inşallah bayramda bol et yemekten kaçamak yapmaya isteğimiz kalmaz.
Kızlar , C cerulean , M M_atruska , @Rodya83 , @lastrose6 bayramda neler yapacaksınız.
Kuzum biz bayramda bir kaç günlüğüne tatile gideriz inşallah o arada da bol bol yüzerim. Tatlı hiç sevmem allahtan o yüzden bayramlarda çok rahatım

İyi günler kızlar

Kabus gibi bir hafta geçirdim ofiste :KK66:

Önümüzdeki hafta da benim için zor olacak

Herkes izinde her şey bana kaldı :KK66:

@Saadetim33 canım nasıl gidiyor. Menü paylaşmıyorsun. darılmadın bana canım değil mi. Çok üzülürüm yoksa
olur mu öyle şey gülüm niye küseyim ki. Görümcelerim gelmiş bize biraz yoğunum girmedim ama diyete dikkat ettim kuzum şimdi paylaşırım menümü ve en sert şekilde eleştirin lütfen ❤️

Bugün ki menüm
Sabah
Menemen
Kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
1 dilim karpuz
Öğlen
Kabak yemeği
Akşam
Fırında tavuk
Cacık
Su 2 litre
Spor
Jillian 2level

Bugün ki menüm
Sabah
Menemen
Kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
1 dilim karpuz
Öğlen
Kabak yemeği
Akşam
Fırında tavuk
Cacık
Su 2 litre
Spor
Jillian 2level

Canım bugün menü baya olmuş. Kabak yemeği, cacık ben de çok severim. Yoğurtları eminin kendim yapıyorsundur

Canım karpuz yerine böğürtlen yemelisin. Bir böğürtlengiller sanki meyve değiller kilo yapmıyorlar, yağ yakımını sabote etmiyorlar

Bizim bahçede yetişen minnak yeşil elma bile fena.. üzüm, kavun, kayısıyı düşün bir de .. şeker deposu maşallah. Benden uzak olsunlar. Bundan bir kaç hafta önce kayısının gazabına uğramadım mı ..

Canım bugün menü baya olmuş. Kabak yemeği, cacık ben de çok severim. Yoğurtları eminin kendim yapıyorsundur

Canım karpuz yerine böğürtlen yemelisin. Bir böğürtlengiller sanki meyve değiller kilo yapmıyorlar, yağ yakımını sabote etmiyorlar

Bizim bahçede yetişen minnak yeşil elma bile fena.. üzüm, kavun, kayısıyı düşün bir de .. şeker deposu maşallah. Benden uzak olsunlar. Bundan bir kaç hafta önce kayısının gazabına uğramadım mı ..
Aslında bahçemizde organik hemde böğürtlen var biliyor musun ama canım çekmiyor hiç . Karpuz bitmeden habire yiyeyim diyorum ve biliyorum da şeker çok çar içinde kendime engel olamıyorum :bicak::işsiz:

Günaydın kızlar.
Canım sen de beni eleştir lütfen M M_atruska tam dayaklığım :KK66: sen de duy canım yenidencan yenidencan :KK66:
Duydum canım , benim eleştiriye değil de iyi bir dayağa ihtiyacım var.Bu ara çok kötü gidiyor ne oldu anlamıyorum. Nazar mı değdi ne.

Günaydın güzeller mutlu haftasonları diliyorum ❤️
Günaydın canımm , inşallah hepimiz bir ömür mutlu oluruz.
Yarın sabah inşallah yola çıkıyoruz.çamaşır atıcam makineye.bir taraftan da kuruyanları katlayıp toparlamaya çalışıyorum.
henüz kahvaltı yapmadım bebeği sallıyorum şuan. Büyüğe kahvaltı hazırlanacak. Peynir yemez yoğurt yemez sebze yemez.bu ara çok zayıfladı kuzum.bir alerji ilacı var sipraktin , dr vermişti ama oğlumda sinirlilik yan etkisi ortaya çıktı.

Günaydın kızlar.

Duydum canım , benim eleştiriye değil de iyi bir dayağa ihtiyacım var.Bu ara çok kötü gidiyor ne oldu anlamıyorum. Nazar mı değdi ne.

Yarın sabah inşallah yola çıkıyoruz.çamaşır atıcam makineye.bir taraftan da kuruyanları katlayıp toparlamaya çalışıyorum.
henüz kahvaltı yapmadım bebeği sallıyorum şuan. Büyüğe kahvaltı hazırlanacak. Peynir yemez yoğurt yemez sebze yemez.bu ara çok zayıfladı kuzum.bir alerji ilacı var sipraktin , dr vermişti ama oğlumda sinirlilik yan etkisi ortaya çıktı.
Bu her şeye ilaç yazan memleketimin doktorlarına sinir oluyorum. Harcıyorlar kızlar bizi. Araştırılsın bir bizdeki ilaç tüketimi bir de gelişmiş ülkelerdeki

yenidencan yenidencan canım tartıyla yüzleşsen bir dur demez misin kendine? Canım tatilde de menü bekliyorum senden. Ve canım varınca kitapçıda vakit geçirmelisin biraz. Güzel bir kitap al duygusal yemek üzerine. Sana garanti veriyorum tatilde kendine yeme konusunda frenliyor bulacaksın. Ben de bugün kitap bakmaya gideceğim

Kahvaltım
- 1 yumurta darısı, 3 yumurta beyazlı yağda omlet
- 80 gr h. Cevizi
- 50 gr bitter :deli: biraz hayal kırıklığına uğradım. Yemeyeyim diyorum yine yiyorum ya :kızgın:

Öğle balık salata
Akşam yoğurt düşünüyorum

Günaydın kızlar.

Geçmiş olsun canım yavrunun neye alerjisi var ki. nereye tatile mi gidiyorsunuz

yenidencan yenidencan canım tartıyla yüzleşsen bir dur demez misin kendine? Canım tatilde de menü bekliyorum senden. Ve canım varınca kitapçıda vakit geçirmelisin biraz. Güzel bir kitap al duygusal yemek üzerine. Sana garanti veriyorum tatilde kendine yeme konusunda frenliyor bulacaksın. Ben de bugün kitap bakmaya gideceğim

Kahvaltım
- 1 yumurta darısı, 3 yumurta beyazlı yağda omlet
- 80 gr h. Cevizi
- 50 gr bitter :deli: biraz hayal kırıklığına uğradım. Yemeyeyim diyorum yine yiyorum ya :kızgın:

Öğle balık salata
Akşam yoğurt düşünüyorum
Tamam canım, gidince uğrayacağom büyük bir kitapçıya , o zaman kitap ismi verirsin bana değil mi?
Afiyet olsun canım.menü güzel peki sadece yoğurtla doyuyor musun C cerulean ?

Geçmiş olsun canım yavrunun neye alerjisi var ki. nereye tatile mi gidiyorsunuz
Canım bu alerji ilacının yan etkisi iştah açması o yüzden vermişti dr.29 ekim de 9 yaş olacak ve 25kg geçen seneki kilosindan daha az şuanda.

Tamam canım, gidince uğrayacağom büyük bir kitapçıya , o zaman kitap ismi verirsin bana değil mi?
Afiyet olsun canım.menü güzel peki sadece yoğurtla doyuyor musun C cerulean ?

Canım bu alerji ilacının yan etkisi iştah açması o yüzden vermişti dr.29 ekim de 9 yaş olacak ve 25kg geçen seneki kilosindan daha az şuanda.
Zayıfmış gerçekten kuzum ama sağlıklı olsunda kilo alır inşallah takma kafana.

Kızlar istediğiniz kadar kızın bugün görümcelerimle pizza yemeğe gittik :kızgın: sonra çok pişman oldum keşke yemeseydim diye o_O

Kızlar uzun zamandır kıyafet alışverişine çıkmadım. Önümüzdeki hafta sonu mağxaları gezeyim diyorum belki bir motivasyon olur

Günaydın kızlar,
Bu hafta sonlarına bir hal çare lazım.:KK66: geçen hafta sonu zayıflamıştım bile. Bu hafta sonu nanay. Nedeni geçen hafta sonu ne yiyeceğimi önceden planlayıp hazırlamıştım. Bu sefer aklıma bir şey yoktu evde ne varsa yedim. Aşağıda yazacağım aklım fikrim yemekti. Paketli gıda bile yedim.

Sabah 11'e kadar
- omlet
- H. Cevizi
- 200 gr ayçiçek çekirdeği
- 80 gr dondurma
-1.5 corny bar
- 3 tane Rocher çikolata
- 1 büyük bardak süt

Sonra dedim bugün başka bir şey yemeye ihtiyaç yok. Sonra da gece acıkmayayım diye önce diyet balığımla bitterimle başladım. Hepsi beynimin uydurması. Acıkmazdım. Sonra aaa yarın diyete başlıycam diye yemeye devam ettim. Gittim döner aldım vs vs buyurun aşağıda

- 150 gr füme alabalık
- 150 gr bitter
- yarım porsiyon döner, yanına salata
- 170 gr normal çikolata yarısı şeker olan
- 150 gr yer fıstığı
- 1 avuç kavrulmuş fıstık
- 1 litre H. Cevizi suyu
- 3 tane Rocher çikolata

Hepsini olduğu gibi yazdım kızlar. Bugün şahsen öğle 3'e kadar bir şey yememeyi düşünüyorum. Bol su, yeşil çay. Sonra da 1 porsiyon somon balığı ve 2 haşlanmış yumurtayla kapatacağım bu günü. Protein günü gibi bir şey yapacağım

Günaydın kızlar,
Bu hafta sonlarına bir hal çare lazım.:KK66: geçen hafta sonu zayıflamıştım bile. Bu hafta sonu nanay. Nedeni geçen hafta sonu ne yiyeceğimi önceden planlayıp hazırlamıştım. Bu sefer aklıma bir şey yoktu evde ne varsa yedim. Aşağıda yazacağım aklım fikrim yemekti. Paketli gıda bile yedim.

Sabah 11'e kadar
- omlet
- H. Cevizi
- 200 gr ayçiçek çekirdeği
- 80 gr dondurma
-1.5 corny bar
- 3 tane Rocher çikolata
- 1 büyük bardak süt

Sonra dedim bugün başka bir şey yemeye ihtiyaç yok. Sonra da gece acıkmayayım diye önce diyet balığımla bitterimle başladım. Hepsi beynimin uydurması. Acıkmazdım. Sonra aaa yarın diyete başlıycam diye yemeye devam ettim. Gittim döner aldım vs vs buyurun aşağıda

- 150 gr füme alabalık
- 150 gr bitter
- yarım porsiyon döner, yanına salata
- 170 gr normal çikolata yarısı şeker olan
- 150 gr yer fıstığı
- 1 avuç kavrulmuş fıstık
- 1 litre H. Cevizi suyu
- 3 tane Rocher çikolata

Hepsini olduğu gibi yazdım kızlar. Bugün şahsen öğle 3'e kadar bir şey yememeyi düşünüyorum. Bol su, yeşil çay. Sonra da 1 porsiyon somon balığı ve 2 haşlanmış yumurtayla kapatacağım bu günü. Protein günü gibi bir şey yapacağım
Senin menü baya çokmuş kuzum ya niye öyle yaptın ki . Neyse bugün az ye lütfen ki vücut bu yiyeceklerin ödemini atsın en azından

Back